Beli Gibson
Elita
- Poruka
- 23.521
Isus nije bio jevrejin jelVi kvazi Jevreji mnogo volite da mrzite... Zato i ne cudi shto ste mahom protestanti, koji mrze Zakone Isusa Hrista o ljubavi i milosrdju ka ljudima
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Isus nije bio jevrejin jelVi kvazi Jevreji mnogo volite da mrzite... Zato i ne cudi shto ste mahom protestanti, koji mrze Zakone Isusa Hrista o ljubavi i milosrdju ka ljudima
Jedno zlo ne opravdava drugo zlo.pitaj amere malo o hriscanstvu kad izbace bombe koje kostaju milione na ljude koji zaradjuju dolar na dan..
Ako hoćeš nekog da ubiješ, nebitno je da li je vatreno oru legalno ili ne. Ako hoćeš da se drogiraš, nebitno ti je da li je heroin legalan ili ne. Svakako ćeš ga nabaviti. Ili jedno ili drugo.A kako glasi odgovor na moje pitanje?
Nebitno je da li je heroin legaliziran ili ne?
Dividende kompanije? Nije bre Elon Mask Dragoljub Vukadinović.Bej svoj rezon...
retardirani ilon ne ide da se svadja sa klincima o politici uzivo, vec botuje na netu da mu skoce akcije i dividende kompanije
To je nekad bilo, više nije tako. Sad je jako teško, skoro nemoguće, dobiti dozvolu za oružje u Srbiji (koje nije lovačko ili sportsko)
Sada oduzimaju masovno oružje i ljudima koji imaju validne dozvole i nemaju nikakve kazne ni prekšaje.
U Americi zavisi od države do države, ima država u kojima se mnogo lako dobija i možeš da ga nosiš sa sobom bez eksplicitne dozvole za nošenje. U Srbiji nema šanse da civil dobije dozvolu da nosi pištolj.
Idiotski pogled na svetJedno zlo ne opravdava drugo zlo.
Jel ti kapirash MAGA ciko, da ludake drogirane ratnim i civilnim katastrofama ne smesh da provocirash uzivo ako imash mozga?Dividende kompanije? Nije bre Elon Mask Dragoljub Vukadinović.
Vraćaj se pred prodavnicu.
Da, napises da nije zaslusio smrt a onda u istoj recenici napises da je bio MAGA i nevidjeno djubre. To da bi olaksao ubici? Ili sebi?Ja napišem da "Naravno da nije zaslužio smrt", a ti repliciraš kako sam i ja nekome nemoralna osoba, pa zar bi to bilo opravdanje da me izrešeta?
Ajde udahni i koncentriraj se.
I ne, nisam napisao da "Ne zaslužiuje, ali", prestani pisati takve retardirane laži.
Čitanje s razumijevanjem se uči s jedno 10 godina.
Znaci CIA ili Mossad ga zrtvovali za neke svoje nove ICE rejdove sirotinje od demsaCharlie Kirk has died after shooting at Utah event, suspect not in custody
Odron.
Odrasla i racionalna osoba uvijek može nabaviti oružje na crno. Luđaci i djeca ne. Nije sad da europski šverceri imaju neke više moralne standarde, nego je to naprosto loše za posao.Ako hoćeš nekog da ubiješ, nebitno je da li je vatreno oru legalno ili ne. Ako hoćeš da se drogiraš, nebitno ti je da li je heroin legalan ili ne. Svakako ćeš ga nabaviti. Ili jedno ili drugo.
To je poenta priče. Tvoje pitanje nema nikakve veze sa tim.
pa za Trumpa je angažovan neki polu amater pa je promašio....Znaci CIA ili Mossad ga zrtvovali za neke svoje nove ICE rejdove sirotinje od demsa
Shto je Charli botovo za ICE hapshenja kad je toliko moralan i uzivshen duhovno...Da, napises da nije zaslusio smrt a onda u istoj recenici napises da je bio MAGA i nevidjeno djubre. To da bi olaksao ubici? Ili sebi?
Ides na moju ignore listu, pa tamo u kavezu drmaj resetke i govori svom ocu da je retardiran. Adio.
U ono sa trampom samo vi iz bosne verujete da nije stejdzingpa za Trumpa je angažovan neki polu amater pa je promašio....
sada su hteli siguran pogodak,
taj je već u Gvantanamu a dalje će u Dubaji na odmor.
To lutkoCharlie Kirk has died after shooting at Utah event, suspect not in custody
U USA djeca ne mogu legalno nabaviti ni konzervu piva a ni paklo cigara. Ludaci mogu.Odrasla i racionalna osoba uvijek može nabaviti oružje na crno. Luđaci i djeca ne. Nije sad da europski šverceri imaju neke više moralne standarde, nego je to naprosto loše za posao.
Ajde da ti pojasnim značenje, jer očito imaš problema a dosta sam dobronamjeran danas.Da, napises da nije zaslusio smrt a onda u istoj recenici napises da je bio MAGA i nevidjeno djubre. To da bi olaksao ubici? Ili sebi?
Ides na moju ignore listu, pa tamo u kavezu drmaj resetke i govori svom ocu da je retardiran. Adio.
Nije samo podrzavao Izrael, vec i bio protiv onih koji ga ne podrzavaju i za deportovanje Americkih gradjana bez suda, po zatvorima u Elsalvadoru...
Pisho uz vetar prelivajuci cashu zadnjim kapljicama, zavrshio sa ovim svetom od neke budale koja nema shta da izgubi u zivotu
Ako mogu luđaci, mogu i djeca.U USA djeca ne mogu legalno nabaviti ni konzervu piva a ni paklo cigara. Ludaci mogu.
ne mora link...Kojih tacno americkih gradjana? Moze neki link za ovo?
Da li smatraš da kupovinu oružja u Srbiji treba legalizirati na način kao u Americi, ili ne?Ako hoćeš nekog da ubiješ, nebitno je da li je vatreno oru legalno ili ne. Ako hoćeš da se drogiraš, nebitno ti je da li je heroin legalan ili ne. Svakako ćeš ga nabaviti. Ili jedno ili drugo.
To je poenta priče. Tvoje pitanje nema nikakve veze sa tim.
ne mora link...
Hispanose apse en mass, jer su preuzeli biznise od lenjih protestanta
Ne mogu, traze ti ID ako izgledas mladje od 30 godina. Doduse granica je 21 godina, mislim da mogu kupiti pivo u nekim federalnim drzavama i ispod te granice odnosno ako su stariji od 19.Ako mogu luđaci, mogu i djeca.
Evo sredio sam ti, za deportovanje iligalnih migranata sa kriminalnim dosijeom,Nije samo podrzavao Izrael, vec i bio protiv onih koji ga ne podrzavaju i za deportovanje Americkih gradjana bez suda, po zatvorima u Elsalvadoru...
Pisho uz vetar prelivajuci cashu zadnjim kapljicama, zavrshio sa ovim svetom od neke budale koja nema shta da izgubi u zivotu