Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Na osetljiva pitanja se ne odgovara pred hormonalnom omladinom josh osetljvijim podpitanjima, shteta shto tu tematiku nije savladao, nanosao bi se glave joshKirk govorio o oružanom nasilju pre nego što je upucan
Kirk je neposredno pre nego što je upucan govorio o oružanom nasilju u Americi, vidi se na snimcima sa društvenih mreža.
U jednom videu, čuje se kako jedan od gledalaca pita Kirka o masovnim pucnjavama u Americi: „Znate li koliko je masovnih ubica bilo u Americi u poslednjih 10 godina?“
Držeći mikrofon, Kirk odgovara: „Računati ili ne računati nasilje bandi?“
Nakon toga čuje se glasan pucanj i Kirk, a ljudi u gomili vrište i počinju da beže iz područja.
To je nekad bilo, više nije tako. Sad je jako teško, skoro nemoguće, dobiti dozvolu za oružje u Srbiji (koje nije lovačko ili sportsko)Isto se radi u mnogim dzravama sveta, pa i u Srbiji i na Balkanu, samo kriminalni dosije je prepreka da imas legalno oruzje.

Da, od pre 4 godine kada je usvojen novi zakon o oruzju. No, pre toga zakona se tako dolazilo do oruzja, zahtev za dozvolu za posedovanje ( tu dozvolu je mogao dobiti apsolutno svako ko nije bio krivicno ili politicki gonjen) ili nosenje (e za to ti je trebala veza ako vec nisi zakonski imao pravo na tu dozvolu).I Srbiji na taj način ne možeš dobiti dozvolu za nošenje oružja.
pitaj amere malo o hriscanstvu kad izbace bombe koje kostaju milione na ljude koji zaradjuju dolar na dan..Zluradost i mrznja ka ljudima nisu Hrishcanstvo
Bash lozacka splacinijada... i Bog malim slovom, klasican ateo trol
Znači ti si stava da ništa ne treba bit zabranjeno, tj. nedostupno legalnim načinom jer ionako sve možeš nabaviti ako baš želiš?
Zar da budemo stoka ko oni?pitaj amere malo o hriscanstvu kad izbace bombe koje kostaju milione na ljude koji zaradjuju dolar na dan..
U RH dozvolu za posjedovanje još nekako možeš dobiti, ali dozvolu za nošenje oružja je praktički nemoguće dobiti za običnog građaninaTo je nekad bilo, više nije tako. Sad je jako teško, skoro nemoguće, dobiti dozvolu za oružje u Srbiji (koje nije lovačko ili sportsko)
Sada oduzimaju masovno oružje i ljudima koji imaju validne dozvole i nemaju nikakve kazne ni prekšaje.
U Americi zavisi od države do države, ima država u kojima se mnogo lako dobija i možeš da ga nosiš sa sobom bez eksplicitne dozvole za nošenje. U Srbiji nema šanse da civil dobije dozvolu da nosi pištolj.
Ni heroin ne ubija ljude, ubija samo one ljude koji se bodu u venu.Kirk je više puta rekao (ne znam da li su to originalno njegove reči ili je citirao nekoga) - puške ne ubijaju ljude, ljudi ubijaju ljude.
Ja ću ti još jednom podvući a ti pokušaj da skontaš - ako hoćeš da ubiješ nekog toliko bitnog iz političkog života najjače države na svetu, najmanji problem ti je da nabaviš oružje! Legalno, ilegalno - nebitno!
Takođe, ponoviću ironiju u toliko radosti zbog nečije smrti prouzrokovane vatrenim oružjem od strane onih koji se u isto vreme zalažu za zabranu istog.
Pazi kada si i tiu nekome nemoralna osoba, mnogima. Pa zar bi to bilo opravdanje da te neko izreseta?Naravno da nije zaslužio smrt, bio je prioadnik MAGA klana i nemoralno smeće od osobe, ali to je njegovo pravo.
Ne treba uvijek tražiti zavjere, možda ga se samo neki luđak ubio. A danas USA sa svojim poremećenim sistemom vrijednosti proizvodi luđake kao na pokretnoj traci.Za njega sam saznao pre par meseci, i s vremena na vreme mi izlaze njegove javne debate na tiktoku, ono što sam video jeste da je lik bio protiv abortusa, protiv LGBT, protiv trans osoba, i podržavao je Izrael. Sad, čija meta je bio, to je pitanje.
„Viči od radosti, kćeri sionska! Kliči od veselja, Izraele! Raduj se i veseli se iz sveg srca, kćeri jerusalimska!Zar da budemo stoka ko oni?
Nije samo podrzavao Izrael, vec i bio protiv onih koji ga ne podrzavaju i za deportovanje Americkih gradjana bez suda, po zatvorima u Elsalvadoru...Za njega sam saznao pre par meseci, i s vremena na vreme mi izlaze njegove javne debate na tiktoku, ono što sam video jeste da je lik bio protiv abortusa, protiv LGBT, protiv trans osoba, i podržavao je Izrael. Sad, čija meta je bio, to je pitanje.
Nebitno. Svakako ako hoćeš da ga koristiš i ako ti treba, veoma lako možeš da ga kupiš.Ni heroin ne ubija ljude, ubija samo one ljude koji se bodu u venu.
Treba li ga legalizirati?
Evo Gospod i Spasitelj Tvoj, knez MIRA Isus Hristos, dolazi jashuci na magaretu...„Viči od radosti, kćeri sionska! Kliči od veselja, Izraele! Raduj se i veseli se iz sveg srca, kćeri jerusalimska!
Ja napišem da "Naravno da nije zaslužio smrt", a ti repliciraš kako sam i ja nekome nemoralna osoba, pa zar bi to bilo opravdanje da me izrešeta?Pazi kada si i tiu nekome nemoralna osoba, mnogima. Pa zar bi to bilo opravdanje da te neko izreseta?
Ljudi koji kazu "ne zasluzuje" a onda upotrebe "ali..." LAZU u onom prvom (da ne odobravaju). Cist psiholoski fazon.
cuj, nemam nista protiv ako volis ljubiti americko dupe..Evo Gospod i Spasitelj Tvoj, knez MIRA Isus Hristos, dolazi jashuci na magaretu...
... al da se oduhovish i izlecish od mrznje ka nejevrejima
A kako glasi odgovor na moje pitanje?Nebitno. Svakako ako hoćeš da ga koristiš i ako ti treba, veoma lako možeš da ga kupiš.
Bej svoj rezon...Zamisli neko hoće da kokne i Elona Maska ali se skenja što ne može da kupi tandžaru u lokalnoj piljari i odustane.
Bem ti rezon pojedinih ljudi....
Vi kvazi Jevreji mnogo volite da mrzite... Zato i ne cudi shto ste mahom protestanti, koji mrze Zakone Isusa Hrista o ljubavi i milosrdju ka ljudimacuj, nemam nista protiv ako volis ljubiti americko dupe..