Tramp

jelen.co

Veoma poznat
Poruka
14.461
Šta vi mislite;
Koliko dugo Tramp pere ruke pre jela?
Koliko spava u 24 sata?
Jede li svinjetinu?
Koji mu je omiljeni Holivudski film?
Da li je ikad odgledao meki ruski film?
Šta bi voleo da jede, a lekari mu nedaju?
Koja mu je neostvarena želja?

Šta vi mislite;
Vjerojatno oko 20 sekundi, možda i malo dulje, jer ima fobiju od mikroba i ne voli se rukovati.
Koliko spava u 24 sata?
Oko 4-5 sati.
Jede li svinjetinu?
Da.
Mislim da je Građanin Kane.
Nije se izjasnio o tome.
On konzumira vrlo često tzv. američki menu (hamburger, hot dog, pizza, Coca-Cola).
Biti glumac što je pokazao cameo ulogama u nekolicini filmova.

Nema na čemu. :aha2:

Šta vi mislite;

On ruke ne pere, on ih "dezinfikuje patriotizmom". Ako nije dovoljno, potapše se po američkoj zastavi i to je to.

Koliko spava u 24 sata?

Spava 3 sata, ali zato tvituje 12 i sanja o sebi još 9. Sve ostalo vreme je zauzet vežbanjem facijalne ekspresije "zabrinutog lidera".

Jede li svinjetinu?

Jede samo ako mu je serviraju u obliku burgera sa američkom zastavicom zabodenom u lepinju.

Home Alone 2. Nema boljeg filma od onog u kom si ti sam sebi zvezda.

Gledao je… dok nije shvatio da nema titla, nema pucanja i niko ne priča o Trampu. Isključio posle sedme sekunde.

Voleo bi da pojede ceo Big Mac meni sa milkšejkom, pomfritom i egom u pakovanju za poneti ali mu lekari preporučuju da proba da svari istinu, što mu mnogo teže pada.

Da bude upisan u udžbenike istorije kao “najbolji predsednik svih vremena”.

9QSGJgp.jpeg

Tramp drnda Meriku prvenstveno, a onda i ostatak sveta, u fazonu "niste me slušali prvi put, e sad. će vidite svi ša će bude".
Nego, pošto svi stalno pominju njegovu finansijsku moć, jel se neko zapitao, šta on može realno da uradi sa svojih, koliko, 8-9 milijardi dolara. Pa to je teška sića.
Kao i kod svih prethodnih predsednika i kod njega postoji neko iznad, neko mnogo, mnogo moćniji. Jedina je razlika da on ima dovoljno sopstvenog keša pa ne mora da skače baš na svaku zay...eb...anciju koju mu narede oni iznad, a s druge strane mu to omogućuje i da istera neke svoje sopstvene naume (istina, sitne u svetskim razmerama),
Lično, kao neko ko bi se politički deklarisao kao libertarijanac desne provinijencije (što će reći, da sam u Meriki i da moram baš da glasam, glaso bi za Trampa na poslednjim izborima), mislim da je Tramp, što se tiče republikanaca, mnogo, mnogo bolji precednik nego Buš mlađi.

Back