Tramp želi da Srbija prihvati deportovane migrante iz Amerike

Svi iz EU isto zele migrante da presele na Balkan

E pa eve im q

Nismo mi krivi sto ti migranti zele da zive kod njih a ne kod nas.
Evropska komisija saopštila je da, prema sporazumu o readmisiji, sve zemlje EU mogu u Srbiju vraćati imigrante iz trećih zemalja, koji ne dobiju azil u EU, jer su dosli i registrovani u Srbiji.

Svi znaju da sad Vučić traži podršku za prljave izbore. Zato se svi sad javljaju sa najgorim "gadostima" koje mora da prihvati.

EU se javlja da nam uvali trovanje.
Tramp se javlja da nam uvali migrante.

Vučić samo treba da pristane i biznis je napravljen, dobija amin za prljave izbore ;)
MS-13 uskoro i u Srbiji. Taman im se onaj Bukele propisno naljubio majke.

Šta kažu naše srbende, da li se i dalje oduševljavaju Trampom?
ne znamo da li je vest fejk njuz, izvor? neproverena informacija, nonpaper, da se vidi kako veleizdajnik dise, i za koje pare, i opstanak na vlasti je rad da ih primi
https://srbin.info/daglas-makgregor-zestoko-osudio-naseljavanje-migranata-u-srbiji/

Трамп тражи од Србије да прими мигранте депортоване из САД

a mozda je fejk njuz, da se vidi koliki su sns veleizdajnici? jel se zna koliko su zacenili po glavi bandita koji robija u usa? da ga prime

ja ne znam da li ste svesni koji je to soj ljudi, najcrnji sljam, i okoreli kriminalac, clan bandi? za cije babe zdravlja bi iko takve primao? samo za opstnak na vlasti i podrsku krimi rezimu, inace nema logike - opet je av ucenjen, alex vuchi robijom, ili da ih primi, ili da raspisujemo poternicu za njim, za pranje para od droge

Poslednja izmena:

Back