Tramp: Srbija htjela da krene, ali zaustavili smo taj sukob

.
Сада да питаш овај народ што широм Србије студенте са сузама у очима дочекује лебом и сољу, шта студенти траже, нико нема појма.

Једноствно им је пун криви лажи, обмана, ароганције и примитивизма сваке врсте поглавице Србије који је погазио све атрибуте републике и Србију претворио у некакво полинезијско племе изгубљено у времену и простору.

.
то је све ваш одраз у огледалу
зато раја и каже: покрао, отео, преварио, заебао, слагао итд. = способан, сналажљив,паметан

Američki predsjednik Donald Tramp danas je kazao kako su navodno zaustavili sukob Srbije i Kosova.

On je o tome govorio na press konferenciji nakon samita NATO-a, nakon što mu je jedan novinar postavio pitanje zašto nije mogao zaustaviti rat u Ukrajini, kako je prvobitno govorio.

Tramp je kazao kako je sukob u Ukrajini "teže zaustaviti nego druge ratove".

"Evo, za 12 dana smo završili rat koji je pripreman 30 godina, između Ruande i Konga. Mislim da u petak dolaze u Bijelu kuću da potpišu dokumenta. Zaustavili smo i... Srbija je htjela krenuti", kazao je on, misleći na konflikt Srbije i Kosova.

https://www.portalanalitika.me/clan...krene-ali-zaustavili-smo-taj-sukob-sa-kosovom

Bravo Trampe! 🇺🇸 :D
а с чиме-киме ће то кретати?

Ako je lova kriterijum nisam siguran da je Trump uspesniji. On voli da blebece o tome koliko ima novca, a Aca je olicenje postenja.
Imam neko lično uverenje da je Tramp totalni retard po pitanju novca, i da nije situacija kakva jeste, tj. da njegov otac nije bio toliko sposoban i da se on nije rodio u izobilju i bogatstvu, da bi sin verovatno završio kao neki white trash u prikolici.

Imam neko lično uverenje da je Tramp totalni retard po pitanju novca, i da nije situacija kakva jeste, tj. da njegov otac nije bio toliko sposoban i da se on nije rodio u izobilju i bogatstvu, da bi sin verovatno završio kao neki white trash u prikolici.
Upravo čitam "House of Trump House of Putin". Recimo da nisi daleko od istine znajući od koga je sve dobijao (prljavu) lovu.

Sve se crtalo da se povrati Kosovo.

%D0%BC%D0%B8%D0%BB%D0%B8%D1%86%D0%B8%D1%98%D0%B0.gif

Back