Tramp

j5ii0cs5bfaf1.jpeg

Najmlađa ćerka Donalda Tramp objavila PRVE FOTKE SINA i svi pišu da je PRESLIKANI DEDA: "Tramp ima jake gene"​

Tifani Tramp (31), najmlađa ćerka predsednika Amerike Donalda Trampa objavila je prve fotografije svog sina, koji je na svet došao 15. maja ove godine.

"Ljubavi naših života", napisala je Tifani Tramp pored tih fotografija i dodala inicijale svog sina, ATB, koji se zove Alesandar Tramp Bouls.

Dečak ima predivne oči, što mnogi ističu u komentarima ispod fotki koje su izazvale najlepše emocije među njenim pratiocima.

Tifani i njen suprug Majkl Bouls ispratili su popularan trend, koji pokazuje fotografije na kojima je mališan sam.

Ono što je svima odmah "zapalo za oko" jeste da jako liči na svog dedu - Donalda Trampa.

"On je kopija tvog oca", "Tramp ima jake gene, sva njegova deca liče na njega", "Isti deda", nizali su se komentari

Podsetimo, Tifani Tramp saopštila je sredinom decembra 2024. da postaje mama, mesec dana nakon što je tu vest podelio njen otac. Tramp je tada naglasio da su njegova ćerka i zet izuzetni ljudi.

"Moja ćerka je rodila bebu. Idem kući da vidim tu bebu", rekao je tada te dodao: "Ona je odlično i beba je sjajna."

Aleksandar Tramp Bouls je 11. unuče američkog predsednika.

Venčanje sa milijarderom

Da podsetimo, Tifani se 2023. udala za četiri godine mlađeg milijardera Majkla Boulsa.

https://www.instagram.com/p/DFBnAABy26Y/?img_index=1

Njen suprug, naslednik nigerijskog konglomerata Boulos Enterprises teškog više milijardi dolara, rođen je u Libanonu, odrastao je u Nigeriji, a u SAD se preselio kada ju je upoznao.

Par je započeo vezu 2018. nakon što su se upoznali u klubu Lindsay Lohan na Mikonosu u Grčkoj. Verili su se u januaru 2021., na kraju mandata njenog oca kao predsednika. Bouls ju je zaprosio na travnjaku Bele kuće dijamantnim prstenom vrednim 1.2 miliona dolara.

https://direktno.rs/magazin/zabava/619321/tifani-tramp-prve-slike-bebe.html

Oborio sve rekorde: Zohran Mamdani osvojio najviše glasova ikada na predizborima u New Yorku​

images

Demokratski socijalista Zohran Mamdani, koji je kandidat za načelnika New Yorka, ostvario je historijsku i duboko polarizirajuću pobjedu zvanično osvojivši najviše glasova ikada zabilježenih na predizborima.

Nakon tri kruga, Mamdani je dobio 565.639 glasova, nadmašivši prethodni rekord od 547.901 glasa koji je držao David N. Dinkins 1989. godine, prema ažuriranim ukupnim rezultatima glasanja rangiranim izborima koje je u utorak objavio Izborni odbor New Yorka.

Mamdani je proslavio prekretnicu na X-u, objavivši: "S ažuriranim ukupnim rezultatima glasanja koje je upravo objavio Izborni odbor, naša kampanja je zvanično osvojila najveći ukupni broj glasova na predizborima u historiji New Yorka."

Mamdanijeva kampanja odmah je iskoristila brojke, proglašavajući rezultat "mandatom" za progresivne politike poput zamrzavanja stanarina u cijelom gradu, brige o djeci finansirane od strane poreskih obveznika, pa čak i "brzih i besplatnih" javnih autobusa.

"Ovaj pokret je ušao u historiju u izbornoj noći", rekao je Mamdani u izjavi u utorak, obećavajući da će "ispuniti naša obećanja o smanjenju troškova i izgradnji grada koji radni ljudi mogu priuštiti"

Mamdani, koji se otvoreno identificira kao demokratski socijalista, trenutno predstavlja Astoriju i Long Island City u Skupštini države New York. Njegov dvogodišnji dosije uključuje zalaganje za zaštitu stanara, protivljenje povećanju cijena komunalnih usluga i zagovaranje subvencija za javni prijevoz.

Glasanje rangiranim izborom korišteno je tek drugi put na predizborima za gradonačelnika New Yorka. Mamdani je osigurao 56,2 posto glasova nakon tri kruga, u poređenju sa Cuomovih 43,8 posto.

S obzirom na to da se opći izbori približavaju, oči su sada uprte u to hoće li Cuomo ili drugi centristi demokrati pokrenuti nezavisne izazove.

"Predsjednik Trump podržava Erica Adamsa i mi ne vjerujemo da je socijalizam rješenje", rekao je glasnogovornik Cuomove kampanje Rich Azzopardi za Fox News Digital. "Većina Njujorčana nisu Trumpovci, a većina Njujorčana nisu socijalisti - većina se nalazi u sredini. Nastavit ćemo procjenjivati trenutnu situaciju u najboljem interesu građana grada New Yorka."

https://radiosarajevo.ba/vijesti/sv...sova-ikada-na-predizborima-u-new-yorku/596863

Optuženi za atentat na Trampa zatražio od sudije da bude pogubljen ili poslat u Sibir​

1752353669_063_2176948016.format-webp.width-900.webp

Rajen Raut, optužen za pokušaj atentata na Donalda Trampa, uputio je sudiji pismo u kojem izražava želju da bude pogubljen i predlaže da bude uključen u razmenu zatvorenika sa zemljama poput Kine, Irana ili Rusije, čak nudeći da bude poslat da se "smrzne u Sibiru" u zamenu za ukrajinskog vojnika.

Raut, koji je takođe, naveo da želi sam da se brani na suđenju, izneo je ove neverovatne zahteve u pismu upućenom saveznoj sudiji Ajlin M. Kenon, koja vodi slučaj protiv njega, prenosi Foks njuz.

"Zašto smrtna kazna nije dozvoljena? Sa skoro 60 godina, život bez ljubavi i smisla - koja je svrha? Zašto nije sve ili ništa?" napisao je Raut u pismu priloženom u spisima predmeta.

Raut je, takođe, oštro kritikovao svoj pravni tim, optužujući ih da ignorišu njegova pitanja, da mu ne odgovaraju i da ga potkopavaju.

"Bilo je apsurdno od samog početka da nasumični stranac, koji ne zna ništa o meni, govori u moje ime... Od sada ću se sam braniti", napisao je Raut. Kako je istakao, on više ne želi da sluša koliko je užasan čovek.

"Mogu i sam sebe da kritikujem, ne treba mi pomoć. Najbolje da nastavim sam", istakao je on. U ranim jutarnjim satima 15. septembra, tužioci tvrde da je Raut postavio snajpersko skrovište blizu Trampovog međunarodnog golf kluba u Vest Palm Biču na Floridi.

Naoružan vojničkom SKS puškom, koju je ilegalno pribavio, Raut je navodno čekao dolazak Trampa, tada kandidata za predsednika, da bi pucao na njega, ali su ga uočili agenti Tajne službe.

Kada su mu prišli, otvorili su vatru, a Raut je pobegao, ostavivši pušku, navode zvaničnici.

Tokom bekstva nosio je plan za bekstvo, više mobilnih telefona za jednokratnu upotrebu, lažne lične karte i ukradene registarske tablice, navode vlasti. Uhapšen je kasnije tog dana u okrugu Martin.

https://n1info.rs/svet/optuzeni-za-...-sudije-da-bude-pogubljen-ili-poslat-u-sibir/

• Ironija
Reactions: MJK

Back