- Poruka
- 125
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
problem je sto rusija pobeduje u svakoj varijanti, i zato nista ne valja, zapad je prso, i samo je pitanje da li je za ukrajinu dobitak i POSTENO sto ti kazes da vise ne ginu, a inace mogu da izgibe sve, ukrajina da se ukine, sto ja licno mislim da je najpametnije da joj se ukine svaki suverenitet, kao naci nemackoj, jer nato tamo mirno nema sanse da ulazi, rusi su vec rekli, ali imas vatu u usima, da je zbog te ideje i poceo rat DA NATO NE BI ULAZIO, samo na silu, i u ratu, moze da udje, tj., ako rusi izgube rat, a to se vidimo NECE DESITIMeni to ne deluje pošteno. Rusi da dobiju teritorije a Ukrajinci neutralnost?
Poenta je da svako nešto dobije: Rusija -> Krim i Donbas, Ukrajinci -> suverenitet i EU/NATO.
I onda je trajno rešen sukob. Svi znamo da je neutralnost budalaština, opet će preko njih nastaviti da se lome interesi dva suprostavljena bloka. I opet će da nastanu nove tenzije i problemi u budućnosti. Razumem Trampa da kao i svaki populista traži brza rešenja, ali to meni ne deluje mnogo pametno. Kad nešto rešavaš, reši da valja.
Ukrajina će da dobije to što će nastaviti da postoji u nekom obliku.Meni to ne deluje pošteno. Rusi da dobiju teritorije a Ukrajinci neutralnost?
Poenta je da svako nešto dobije: Rusija -> Krim i Donbas, Ukrajinci -> suverenitet i EU/NATO.
I onda je trajno rešen sukob. Svi znamo da je neutralnost budalaština, opet će preko njih nastaviti da se lome interesi dva suprostavljena bloka. I opet će da nastanu nove tenzije i problemi u budućnosti. Razumem Trampa da kao i svaki populista traži brza rešenja, ali to meni ne deluje mnogo pametno. Kad nešto rešavaš, reši da valja.
i on je na platnom spisku veleizdajnika av-a,. moguce da su pare sorosa aleksa, njegovog druga koji je ukucao sad milijardu u glupacu kamalu, ima se moze se - odatle proticevo pluckanje po nama, jer je placen i preplacen da pljucka, seronja, prodana dusa, nego da mu ne ostanemo duzni, goni gaProtić ke iznenađen. I uvređen
banda lopovska su dems, ukrali su izbore, a sada ih je narod sa gnusanjem odbacio, pa nisu mogli da ukradu bas duplo kao za vreme korone, ali dokaza na sve strane - treba da ukinemo dems jednom za svagda i da ih zameni neka treca stranka, dems su lopovska banda pacova demo-RATS, sve ovo sto pokazujete samo daje ideje aljeku i sns bandi kako ce oni da pokradu, bolje nemoj vise ovakve stvari da pokazujes, sta ima srbija da zna o svemu ovome?
Шта су Срби добили са последњим мандатом трампа? Да чујем.Najnoviji coping, biće sve isto![]()
Dosadilo mi da ponavljam, u prvom mandatu je Tramp preveslan od strane mašine, sada ide na demontažu mašine.Шта су Срби добили са последњим мандатом трампа? Да чујем.
Одговор је ништа. И сада ће за Србе да буде ништа. Толико о томе.Dosadilo mi da ponavljam, u prvom mandatu je Tramp preveslan od strane mašine, sada ide na demontažu mašine.
To im je bas problem i to vidljiv. Familija iz Vankuvera kaze da ih ima toliko da je bas neprijatno da ides ulicom. A Amerika ,Chicago jedna devojcica iz komsiluka sada zena zivi u CHikagu,njima su problem nasilni crnci ,koji kad su besni zbog neke nepravde ulecu u kuce. To ne sme da se potencira i pise jer je kao diskriminacija crnog stanovnistva. Ipak njen muz je kupio pusku. Ima mnogo razloga sto je Tramp dobio.To mi više nalikuje na lažnu vijest. Baš Trumpa boli briga za beskućnike. Pretrgao se misleći na njih kao i svaki miljarder.
Ако живе у Чикагу, боље да не користи пушку, има више да најебе од њих, јер тај град држе Демократе.To im je bas problem i to vidljiv. Familija iz Vankuvera kaze da ih ima toliko da je bas neprijatno da ides ulicom. A Amerika ,Chicago jedna devojcica iz komsiluka sada zena zivi u CHikagu,njima su problem nasilni crnci ,koji kad su besni zbog neke nepravde ulecu u kuce. To ne sme da se potencira i pise jer je kao diskriminacija crnog stanovnistva. Ipak njen muz je kupio pusku. Ima mnogo razloga sto je Tramp dobio.
Sve velike gradove u svetu drze demokrate ili su tu najjaci,Beograd da mu nisu prilepili prigradske opstine bio bi ubedljivo demokratski,pa Instanbul,urbano stanovnistvo . Ima vise razloga zasto je to tako.Ако живе у Чикагу, боље да не користи пушку, има више да најебе од њих, јер тај град држе Демократе.
Niko ti ne može zabraniti da se nadaš.Одговор је ништа. И сада ће за Србе да буде ништа. Толико о томе.
Није нада, већ истина.Niko ti ne može zabraniti da se nadaš.
Није нада, већ истина.
Нико теби не може забранити да се надаш да ће сифилични смрад урадити ишта за Србе. Има да натера Ацу Србина да заврши изградњу аутопута, то јест оно што су се договорили прошлог пута када ******и био у гостима. То Србима иде у прилог и пизду материну.
Само свирај, можда зарадиш и нешто више од сендвича.
Samo copeuj, ali znaj da se vaš niz poraza neće zaustaviti.Само свирај, можда зарадиш и нешто више од сендвича.
Надам се да ћеш да се возиш новим аутопутом Београд-Приштина, да видиш како им је Вучко обезбедио независност. Питаћу те кроз 4 године. Не брини.Samo copeuj, ali znaj da se vaš niz poraza neće zaustaviti.