Тобоган Трамп

AleksaJ

Buduća legenda
Poruka
36.094

Трамп одобрио план напада на Иран, али није донео коначну одлуку, наводе извештаји​

https://www.bbc.com/news/articles/c4g8r8rj87vo

Трамп негира да је одобрио план напада на Иран, али ће донети одлуку „у року од две недеље“

https://www.theguardian.com/us-news/2025/jun/19/trump-iran-attack-plans-denial

АВ тактика НЕМОЈТЕ ДА ЛАЖЕТЕ ДА САМ ОДОБРИО ПЛАН .. сешири као пламен

Надајмо се да же АВ напоменити ово у своју кљигу каопоглавеље ...КАКО САМ ТРАМПУ ПОМОГО ДА СПАЛИ СВЕТ

Биже у лектири за мутанткиње/те .... уствари неће ..ЈЕР ШКОЛСТВО НЕЋЕ ТРЕБАТИ

3c8cf040-4c8b-11f0-b0d6-1d729947ac7a.jpg.webp

Negde, na nekoj temi sam već pisao, Tramp navlači Izarel. Ako se njemu sviđa Izrael, onda....
Ljudi, ovo jer najveća navlakuša u istoriji - vi se šibajte, a ja ću da dođem i da stanem na stranu (tvoju), a ti do tad izdrži, ša ti kažem prijatelju.
Nema ništa od toga, razmislite ko je držao stranu Izraelu sve vreme Bajdenovog mandata. Pa ti isti demokrati američki. A republikanci, oni neokoni, isto bili za Izrael. Tramp nije neokon. Baš suprotno.
Jel vidite šta se dešava s Ukrajinu, te oću vam pomognem, te neču, te nešto vam posla oružja, al malo.
Ponavljam iz istog pominjanog prethodnog mog posta, ja lično, kao neko ko bi sebe počitički definisao kao američkog libertarijanca desne provinijencije, i samim time bih glasao (ako baš moram), tamo, u Meriki, za Trampa, kažem vam, mirne duše, Tramp navlači Izrael na rat da bi se Izrael oslabio. Neće time Izrael da pukne, al će da se oslabi, i već jeste oslabljen i to debelo.
Koji su njegovi razlozi za to? Huh, ako žeite moju prvu pomisao, onda to ladno ide na pdf Teorije Zavere.
Dakle, mislim da Tramp želi da se, slabljenjem Izraela dočepa Gaze (što je i kroz različite zez mimove već nagovestio - nije valjda da mislite da mu te zahebancije ispaljuje "opozicija"). Znate šta Gaza na Aramejskom jeziku znači - blaga. Da budem jasniji, blago, u množini. Jel znate kakav sistem tunela postoji ispod te oblasti? Neke procene su na 450km tunela. Ako su procene tolike, znači da je mnogo više kilometara tunela tamo.
Neko bi reko, ti tuneli služe da se Hamas bolje provlači, šta već radi. Ej, tolki kilometri tunela nisu iskopani od juče, nego postoje od vremena krstaških pohoda.
Opet, iz domena teorija zavere, tamo postoji nešto čega žele da se dočepaju mnogi. Nisu Rusi bili u Siriji za džabe, nije to bilo čisto strateški (realno, Rusima Sirija jeste bila nešto malo strateški bitna, ali tamo su tražili oni nešto mnogo važnije, na planini Hermon).
Ljudi, dao Bog da budem totalno u krivu, ali, došlo vreme da se neki potkusuruju za neke biblijske teme ne s mačevi i koplja nego s opake raketle.

Back