Tradicionalni Wing Chun Kung Fu savez Srbije

upoznali smo se u kafani pred neki turnir koji je on organizovao u cini mi se bioskopu ili nesto tako, dal u sefkerinu ili opovu davno je bilo
secam se da je ring bio kao na nekoj bini,...
kakav lik, sedi i pijucka pivce onako istetoviran hahah stvarno je bio lik , sta je sa njim sad...

Ne znam, nisam coveka video ni cuo bar 20 godina. Davno sam bio sa njim u kontaktu. Nekada smo se druzili. Ja sam prestar danas za treninge a i zdravstveno odavno nisam sposoban za tako nesto ali sam od prvih dana u Wing Tsunu u vreme dok su ove karikature od srpskih Tele WC-a punili pelene i zato me jako ljuti kad vidim kako pisu o necemu sto nisu doziveli vec prenose kako im je veliki tata rekao. Jos me vise ljuti kad vidim kako prisvajaju tu istu istoriju kao svoju uzdizu pricu o sebi a sve ostale obrisu kao da nisu postojali. Ja sam jedan od onih koji su nekada putovali i ucili direktno od Trunte.
Nisam zelo da se javljam ali nisam izdrzao kad sam video ove prepiske i ove lazi u proteklih par dana.
A sto se ovih tice
Lepo je to sto rade, tako i treba da se trenira ali ne da krive istoriju, ako su ljudi na mestu a vec napustili Cheunga i rade drugi metod nek ne koristite to njegovo ime, nek stanu iza svog imena i daju svoj naziv izbacite to tradicionalni wing chun ..jer to je laz...ako vec tvrde da imaju obraz nek ga pokazu pa da ga onda postujemo....laz necu da postujem

U kom si filmu druže? Normalno je du su ti ljudi postojali, neki i još postoje, i mnogi drugi, za koje smo znali pomenuli smo ih u knjizi. PONAVLJAM, PIŠEMO O SAVEZU KOJI JE REGISTROVAN 10 GODINA POSLE, i o onome što mi radimo.Neki od klubova osnivača nisu više u savezu, neki jesu, neki su nažalost prekinuli sa radom, otvaraju se novi. Ko je ratovao i zašto njegov problem, mene se ne tiče, i drago mi je da nemam veze sa tim.Ako hoćete da pišete, pišite o njima i šta rade. na jedan konstruktivan način.Na fejsu čak postoji i grupa gde pokušavamo da sačuvamo te ljude od zaborava, da dodjemo do nvih fotografija i saznanja, mislim da ju je otvorio Rudi iz Pančeva. Prilikom organizovanja WU SHU igara mi smo zvali sve za koje smo imali adrese, i Ž. Popovića, Stojana iz Beočina, čak i Mileta Vasiljevića.Mnogi su došli, od pozvanih nisu došli samo oni koji nisu imali sa kim. organizovali smo zajedničke seminare sa drugim wing chun, odnosno ving tsun stilovima. Čak i organizovali trenerima ving tsuna seminare u Požarevcu kako bi ljudi uvideli razlike i prestale glupe priče o orginalu i modifikaciji.Ili ljudi vi ne čitate šta piše, ili jednostavno vas to ne interesuje.
Auuuu prijatelju pa ti stvarno lazes cim zines.
Pa ti zaista verujes u to da su tada postojali i vodili sve u Srbiji Segvic i Gabersek. Pa sto ne kazes istinu da je maltene istovremeno kad ste vi otvorili prvi klub otvoren i klub Steve Stankova u Sefkerinu. Od tog kluba se rasirilo po Vojvodini dosta klubova a ti si taj deo istorije obrisao kao da ne postoji i tvrdis kako su samo tvoji puleni postojali i jos i rukovodili tu nekim ogrankom? Taj isti Steva je sa svojim prvim ucenicima takodje putovao kod tog Truntica kao i vas Gabersek i ucio je od njega a ne od vas. Isti taj Steva je dovodio i pravio seminare sa Trunticem i Prosenicom a ne sa Gabersekom i sa vama. Isti taj Steva je doveo i Leung Tinga i napravio mu seminar u vreme kad i vi. Isti taj Steva nije hteo da napusti Truntica kad ste to vi uradili i ostao je uz njega kao i okolni klubovi dok nije krenula zestoka antireklama i pljuvanje i crnjenje ove linije od strane Segvica preko casopisa Crni pojas. Kakav si ti lazov covece. Da nisam trenirao u to vreme i svojim ocima sve to video jos bi ti i poverovao.

Samo jedan mali delic nase misije. Veliki deo slicnih istorijskih autobiografskih klipova sa nasih manifestacija je izbrisan. Sad znate i zasto. Sve ovo je samo virtualno, prave stvari se desavaju u salama, na tatamiju, to nekome nikada nece biti jasno.

Ako su sa vasa izvodjenja i u ostalim snimcima ovakva nije ni cudo sto si ih izbrisao..i mene bi bila sramota da se predstavljam kao 8 majstorski rang a radim ovako lose. Nije mi jasno kako ti vise nije dosadilo da svaki dan bezomucno svuda po internetu objavljujes po 10-15 snimaka u krug. Pa nisu ti snimci Virtuelni vec si ti Virtualan. Idi vec u salu i treniraj pa postani stvaran.

Mi smo pisali o svojoj istoriji, ako njih nema tu, to je zato što nisu učestvovali u stvaranju.
Vasi Puleni su prekrojili istoriju vestine i lazno je prikazali kao svoju. Iskljucili su iz nje kao da ne postoje sve oni koji im se nisu uklapali u njihovo vidjenje istorije.

Objavite u novinama vaše tvrdnje, na televiziji, kao što smo mi to radili kada su prevaranti bili u pitanju.
Pa gde ces vecih prevaranata od vas. Niste se vi trudili da isterate istinu vec da sklonite konkurenta kako bi vi sad bili jos gori.
Sve to sto su ti prevaranti radili je melem za ono sto vi danas radite.

Mi stojimo iza svog rada i imena, a vi čak ni ime nemate!
Vase ime ste pokazali kakvo je na FB citao sam postove ljudi koji su obelodanili kako ste ih ispljuvali i licemerno im se podsmevali u nekoj svojoj zatvorenoj grupi skrivenoj od svih koji nisu iz vasih redova. Direktni potpisnici pljuvanja su bili gospoda koja se ovde dice svojim imenom Mikic i Radojkovic a za njima i onaj suknjica roze boje ili kako vec.
A sto se naseg imena tice vidis ga u postu. Ovo je forum i svako se zove kako zeli. Ako ti se ovo ne svidja ti se ne oglasavaj. CUdno je kako ti to nije smetalo dok ste vi tako koristili razna imena da podvaljujete ostalima koji nisu iz vasih redova.

Kada je neko nezadovoljan sobom, kada ništa nije uradio u životu šta mu drugo ostaje nego da se leči na forumu.
Slazem se, zato se i pitam sta trazis na forumu. Idi vec jednom u salu da treniras a ne da ti se smeju i mala deca kad te vide tako kilavog i neuvezbanog.

Objavi makar jedno moje pljuvanje, po bilo kome, pa da diskutujemo ozbiljno! U tu grupu me je neko učlanio, i ja sam se isčlanio.

Au ala se zahuktao plamen......Odlicno...

I bas je dobro sto su se mnogi novi registrovali i dosli da kazu nesto, eto dokaza koliko samo ima ljudi u WC koji nisu imali potrebe da se hvalisaju preko foruma, ali nisu mogli da izdrze da ovde citaju sve i svasta pa su se registrovali da se razotkrije istina!

Samo tako i samo napred, pa da konacno demistifikujemo zasto toliko ima problema u WC-u u odnosu na sve ostale BV i BS. To se vuce korene iz daleke proslosti a nije jucerasnji problem....

p.s. Vi iz TWC, prestanite da vredjate ostale sagovornike nazivajuci ih Miki Mausima, patkama, psima koji laju itd. Ako vec glumite good guy likove, bar odglumite do kraja a ne malo glumim, a malo i ja vredjam.

Jos jednom, apelujem da mikic promeni svoju aktivnost ispod nicka, ili da mu moderacija obrise, to je zabranjeno pravilnikom krstarice, glupo ce biti da se tuzakam kod supermoderatora ili cam administratora a u tom slucaju ti mikicu mogu trajno banovati korisnicki nalog pa ces posle da pricas da nam je to i bila namera kao i da ti zatvorimo temu, znaci paranoican si, a usttvari sam si kriv sto ces biti banovan.

Tako sam i ja ranije citirao "bisere" nekih korisnika u svom potpisu , i to je bio prekrsaj i brisala mi je moderacija. Ali to su bar bile njihove reci, nisam pisao da su ljudi psi....

PONAVLJAM, PIŠEMO O SAVEZU KOJI JE REGISTROVAN 10 GODINA POSLE, i o onome što mi radimo.
Ko je ratovao i zašto njegov problem, mene se ne tiče
Čak i organizovali trenerima ving tsuna seminare u Požarevcu kako bi ljudi uvideli razlike i prestale glupe priče o orginalu i modifikaciji.

Ok, ali zasto onda Mikic navodi kao vasu istoriju clanke gde se blati Tingov nacin rada a uzdize Cheungov i gde se upravo forsira ta prica o modifikaciji i originalu. Cas pricate jedno cas drugo. Kako kazes glupa prica o modifikaciji i originalu a onda to poturate i potvrdjujete kao svoju istoriju kojom se dicite i uzdizete tu pricu o modifikaciji i originalu. Ko sad ovde laze ti ili Mikic, dogovorite se vec jednom.
Ako zaista tako mislite kako kazes onda skidajte tu bruku od tekstova koju navodite kao svoju istoriju. Ako su to nekada vasi prethodnici plasirali kao veliku laz ne morate vi da je i dalje sprovodite i potvrdjujete

Samo jedan mali delic nase misije. Veliki deo slicnih istorijskih autobiografskih klipova sa nasih manifestacija je izbrisan. Sad znate i zasto. Sve ovo je samo virtualno, prave stvari se desavaju u salama, na tatamiju, to nekome nikada nece biti jasno.

Ako su sa vasa izvodjenja i u ostalim snimcima ovakva nije ni cudo sto si ih izbrisao..i mene bi bila sramota da se predstavljam kao 8 majstorski rang a radim ovako lose. Nije mi jasno kako ti vise nije dosadilo da svaki dan bezomucno svuda po internetu objavljujes po 10-15 snimaka u krug. Pa nisu ti snimci Virtuelni vec si ti Virtualan. Idi vec u salu i treniraj pa postani stvaran.

Reputacija stize!

Istorija je sve, i ono dobro i ono loše. Ti tekstovi treba da budu opomena budućim generacijama.Ono loše treba da nas nauči da se više ne ponovi. I ja sam trenirao Tingov sistem nekih godinu dana, i nikag ga nisam pluvao.Kao klinac pričao sam i ja o orginalu i modifikaciji. Lično mi se dopada i W.S. Leungov sistem koji poznajem ne baš dobro, više iz nekog rada sa Dejvidom. Ako pogledaš, svi u svetu rade zajedno, ili makar jedni druge ne napadaju.Ne vidim ni razlog. Lično sam zamolio još odavno, negde na forumu simpatizere našeg rada i učenike da se dostojno odnose prema drugim stilovima. Ni na jednom našem seminaru nema pomena orginala i modifikacije Ne znam ko gura ovo pljuvanje, pretpostavljam, ali me nešto i ne pogađa. Više mi leži Čeungov sistem zbog drugačijeg koncepta kretanja.
Ok, ali zasto onda Mikic navodi kao vasu istoriju clanke gde se blati Tingov nacin rada a uzdize Cheungov i gde se upravo forsira ta prica o modifikaciji i originalu. Cas pricate jedno cas drugo. Kako kazes glupa prica o modifikaciji i originalu a onda to poturate i potvrdjujete kao svoju istoriju kojom se dicite i uzdizete tu pricu o modifikaciji i originalu. Ko sad ovde laze ti ili Mikic, dogovorite se vec jednom.
Ako zaista tako mislite kako kazes onda skidajte tu bruku od tekstova koju navodite kao svoju istoriju. Ako su to nekada vasi prethodnici plasirali kao veliku laz ne morate vi da je i dalje sprovodite i potvrdjujete

Kako god da okrenes, svi problemi kretose od Pozarevca, pa kako to svi losi, svi vas izdadose a samo TWC svetac? Pa zar je moguce ?
Kad se radi ima i problema, zato ti i nisi u problemu.O kakvim svecima pricas, i izdaji. Ocemo li sad da krenemo o Nemcima i partizanima. Šopenhauer u svojoj erističkoj dijalektici lepo objašnjava. Kada nemaš argumente, napadaj, izmišljaj, laži, ne bi li sagovornika isprovocirao. Kakav to problem imaš? Vidim da ne možeš da spavaš zbog nas. Javi se imaš moj telefon ili poruku, možda ti mogu pomoći. Ne možemo da ugasimo savez i promenimo naziv onoga što treniramo decenijama samo zato što ti to želiš. Koliko ima samo majstora u karateu i drugim borilačkim veštinama pa prelaskom kod drugog učitelja nisu promenili naziv karate. Šta da učinimo da bi osoba kao ti bila zadovoljna?

Ja mislim Radojkovicu da licno rpotiv tebe i svih vas niko nema nista posebno nego ljudima bode oci to sto je sve krenulo odavno od freelandera koji je prvi na Krstarici otvorio temu o Wing Chunu, i ja se licno secam kako je on gurao taj "original tradicionalni" na sva usta i na sva vrata a pljuvao modifikaciju . I to ne onako indirektno, nego bre direktno - kaze - evo vasi su stavovi nepravilni, ovo vam ne valja, tan sau se ne radi tako nego ovako, mi znamo i sl..... Posle ste tu dosli i svi ostali.

Pa je onda dosao period sa Ceungom i njegovim dizanjem u nebesa iznad Isusa Hrista. E kada je Ceung zayebao neke iz Srbije, onda je pocela etapa nekih diploma pitaj boga kakvih, pa je tada vrela tema bila pitanje autenticnosti diplome, ko je sada original a ko falsifikat jer se Ceung bio pokacio sa nama Srbima (nekim).

I kada smo vas jedva istrpeli i sve to sto se dogadjalo (zatisje pred buru) Odjedjom TWC savez i ljudi nesto koketiraju sa ostalim BV i BS, i neki novi marketing i filosofije.

Da je to uradio npr Gruja Soko combat system koji je isto vas TWC pa da i covek razume, on je vec napravio svoj sistem borenja i to je ok, on nikada nije gurao tu pricu o JEDNOJ VESTINI ULTIMATIVNOJ A SVE OSTALO JE FALSIFIKAT! Ili bilo ko drugi, DVT, WT, i dl, ali ne TO STE URADILI BAS VI, TRADICIONALNI CISTI NEUPRLJANI WING CHUN!

I odjednom on postaje upravo ono sto ste pljuvali sve ove godine! Ovo je kljucna recenica zato je i u crvenoj boji! E TO VAM LJUDI ZAMERAJU I NISTA VISE. Nemojte da mislite da vas ljudi mrze sto ste dobri i nadmocni, pa to je smesno imati takvo misljenje. Onda bi ljudi najljuboorniji bili na MMA i boks, kik-boks, Muay Thai. A na njihovim temama se ulazi sa strahopostovanjem i tri puta se meri sta ce se napisati. PA vi zakljucite zasto.

Samo jedan mali delic nase misije.

Обзиром да сам био присутан на овом семинару могу рећи само хвалаза труд и жељу да се организује овако нешто. Да сте сваки ваш догађај овако испланирали и извели вероватно не би било оволико лоших коментара вашег досадашњег рада.
Оно што сам ја као неко ко је само пратио оно што се дешава, без активног учествоваеа у вашим клубовима и савезу навео као лошу рекламу јесте организација Дејвидовог семинара у Београду (јесте то је онај семинар за који се Радојковић не сећа назива) где је Дејвидов маркирант прописно обрукао себе и онај жути појас што је носио.
Друга јако лоша реклама јесте овај садашњи покушај да се после 2.5 семинара друге вештине представљате као инструктори исте и при том се продаје прича како су те две вештине сличне... Да су толико сличне не би сте чекали Ави Нардија да радите тако нешто већ бисте кренули са Крав Магом поготово што сте довели и Каменог са својим ученицима да прикажу свој рад и вештину на горе наведеном семинару.

Што се тиче рада на горе наведеном семинару, било је ту инструктора разних квалитета али је семинар испунио свој циљ, људи су се дружили, упознали, разменили искуства (колико је било могуће за тако кратак период) и све у свему једно лепо искуство...

a samo TWC svetac? Pa zar je moguce ?

od tinga su otisli jer je bio skup,

i od wilijema su otisli jer je bio skup i to pravo kod njegovog rodjenog brata dejvida ???

svetska kriza je nastupila, ni dejvid vise nije jeftin cik pogodi sta ce da usledi ,
slutim da je novi logo najnovijeg saveza jedinog pravog najoriginalnijeg medju originalnim stilovima vec u izradi hihihi

bice to novi originalni-autenticni-autohtoni-srpsko-izraelski WCkebab z:mrgreen:

e to bar niko nece moci da spori da je jedinstveni i originalni projekat ciji osnivaci ce da se znaju od samog nastanka..

Sam si rekao da je to na drugoj temi, i ko je pokrenuo. Ja sam davno napisao da mi nismo bili u stanju da plaćamo Čeungu godišnje članarine, dva seminara godišnje i šta još. On nam je ponudio, mi napravili sastanak, odlučili i razišli se.. Nikada nisam napisao da je ovo što radimo najbolje na svetu, molim te pronađi gde je napisano. Nikada nisam pljuvao druge veštine, pronađi isto.Gruja, Kameni, Chosa, trenirali su u jednom periodu svog razvoja wing chun i došli do majstora.Dalje su nastavili svojim putem. Svi smo odlični prijatelji i dan danas, i vezuje nas bezbroj lepih uspomena, seminara i treninga. Sarađujemo koliko je to moguće, pozivamo jedni druge na demonstracije. Ja sam pored wing chuna imao izlete i u druge veštine, upoređivao i uzimao šta mi se dopada. Pa zar u jednoj prodavnici zvanioj borilačke veštine ne možeš birati šta ti se sviđa. Na seminarima sam navodio mane( iz svog gledišta i znanja) wing chuna, kao i prednosti. Naše kao trenera je da prenesemo, a na učenicima da to usvoje ili ne. Wing chun i dalje prenosim onako kako sam naučio, da li je dobro pokazuje da trajemo tolike godine. Definitivno je u zemlji a i svetu sve manji interes za tradicionalne veštine, ali je to više stvar novih generacija i razmišljanja kao i brzog načina života. To što radimo KAPAP je stvar ličnog izbora, Avi je vrhunski instruktor. Dopunjuje neke nedostatke i pruža mnoga nova znanja kojih nema u tradicionalnoim veštinama a i na neki način pomiruje ih i zbližava. Ne znam šta je tu loše? To što je podvučeno crvenim ne stoji, ako imaš vremena pronađi neki tekst i objavi. Meni nije poznato.

Sam si rekao da je to na drugoj temi, i ko je pokrenuo. Ja sam davno napisao da mi nismo bili u stanju da plaćamo Čeungu godišnje članarine, dva seminara godišnje i šta još. On nam je ponudio, mi napravili sastanak, odlučili i razišli se.. Nikada nisam napisao da je ovo što radimo najbolje na svetu, molim te pronađi gde je napisano. Nikada nisam pljuvao druge veštine, pronađi isto.Gruja, Kameni, Chosa, trenirali su u jednom periodu svog razvoja wing chun i došli do majstora.Dalje su nastavili svojim putem. Svi smo odlični prijatelji i dan danas, i vezuje nas bezbroj lepih uspomena, seminara i treninga. Sarađujemo koliko je to moguće, pozivamo jedni druge na demonstracije. Ja sam pored wing chuna imao izlete i u druge veštine, upoređivao i uzimao šta mi se dopada. Pa zar u jednoj prodavnici zvanioj borilačke veštine ne možeš birati šta ti se sviđa. Na seminarima sam navodio mane( iz svog gledišta i znanja) wing chuna, kao i prednosti. Naše kao trenera je da prenesemo, a na učenicima da to usvoje ili ne. Wing chun i dalje prenosim onako kako sam naučio, da li je dobro pokazuje da trajemo tolike godine. Definitivno je u zemlji a i svetu sve manji interes za tradicionalne veštine, ali je to više stvar novih generacija i razmišljanja kao i brzog načina života. To što radimo KAPAP je stvar ličnog izbora, Avi je vrhunski instruktor. Dopunjuje neke nedostatke i pruža mnoga nova znanja kojih nema u tradicionalnoim veštinama a i na neki način pomiruje ih i zbližava. Ne znam šta je tu loše? To što je podvučeno crvenim ne stoji, ako imaš vremena pronađi neki tekst i objavi. Meni nije poznato.

Pa nije to nista lose, ali kazem, to se prkosi sa filosofijom koju je ispredao cini mi se freelander, e mozda nisi ti direktno ali je neko iz TWC. I nije da sam to samo ja umislio vec puno ljudi tako misli.
Posteno mnogo je bilo tu price oko originala i modifikacije. Sami ti nazivi diskriminisu naziv "modifikacija" pretvarajuci ga u neki pezorativni termin, a naziv original uzdizu i daju apsolutnu prednost i ispravnost. Tako da odmah nastaju problemi terminoloske prirode , tradicionalno postaje original, a modifikovano postaje falsifikat ovog originala.

Kad se radi ima i problema, zato ti i nisi u problemu.O kakvim svecima pricas, i izdaji. Ocemo li sad da krenemo o Nemcima i partizanima. Šopenhauer u svojoj erističkoj dijalektici lepo objašnjava. Kada nemaš argumente, napadaj, izmišljaj, laži, ne bi li sagovornika isprovocirao. Kakav to problem imaš? Vidim da ne možeš da spavaš zbog nas. Javi se imaš moj telefon ili poruku, možda ti mogu pomoći. Ne možemo da ugasimo savez i promenimo naziv onoga što treniramo decenijama samo zato što ti to želiš. Koliko ima samo majstora u karateu i drugim borilačkim veštinama pa prelaskom kod drugog učitelja nisu promenili naziv karate. Šta da učinimo da bi osoba kao ti bila zadovoljna?

Ha ha ha, ma kakav bre savez i kakvi bakraci nemoj sad pricati na pamet. oces iskreno da ti kazem sto ovako pisem? Evo dosadili ste , ali opet meni nije jasno sto ti Radojkovicu bez veze sebe kompromitujes kao advokat Mikica . U sustini tebe niko i ne napada ovde nesko extra. Niko vas stvarno ne mrzi ovde i nema nista licno ali potrovaste internet hvalisanjem , Gde god se ukaze prilika eto ga mikic da nam trlja o nos koliko je on glavni u svemu. I sve on zna, pogotovo kada o drugima prica price e tu je maher al ne shvata covek da ce kad tad to sve doci do usiju, ociju onih koje ogovara. Najgore sto pljuje naveliko tu staru ekipu sa kojom je radio . Njemu svi smetaju, njega sve vredja, njemu svi hakuju, njemu su svi krivi. Ma dokle vise ljudi da cute a on se sepuri . Neka prestane da sve nas ogovara i omalovazava a ako hoce dokaze i to moze da se objavi nije problem.

Potpuno se slažem sa tobom, ali Freelender nema nikakvih dodirnih tačaka sa nama. To je toliko izlizana priča o originalu i modifikaciji.
Pa nije to nista lose, ali kazem, to se prkosi sa filosofijom koju je ispredao cini mi se freelander, e mozda nisi ti direktno ali je neko iz TWC. I nije da sam to samo ja umislio vec puno ljudi tako misli.
Posteno mnogo je bilo tu price oko originala i modifikacije. Sami ti nazivi diskriminisu naziv "modifikacija" pretvarajuci ga u neki pezorativni termin, a naziv original uzdizu i daju apsolutnu prednost i ispravnost. Tako da odmah nastaju problemi terminoloske prirode , tradicionalno postaje original, a modifikovano postaje falsifikat ovog originala.

Ja mislim Radojkovicu da licno rpotiv tebe i svih vas niko nema nista posebno nego ljudima bode oci to sto je ...

Definitivno tacno, recimo licno nisam upoznao Radojkovica da bih rekao da imam nesto licno protiv njega. nemam. Nemam ni protiv Mikica. Ali imam protiv mnogih njihovih postupaka, krivljenja istine i manipualcijama koje su postale vise smesne.
Nije tu uopste bitno ko je kolko veliki majstor...svako ko radi treba da ima svoje mesto
Ono sto nije u redu je javno govoriti jedno a u postupcima raditi sasvim drugo.
Ovo oko imena TWC stoji. To je jedna od vasih najvecih prevara. Niste sa Williamom, sto onda koristite i dalje godinama ime njegove svetske organizacije kad to niste. A, pa da, dobra reklama..ono Tradicionalno privlaci siroke mase kao i ono kako je to mnogo efikasnije od modifikkacije...ops izvionte da ..vi to niste tvrdili ali i dalje forsirate objavljivanje tekstova koji to tvrde...nije nego...kakva dvolicnost

Mikića znam od kako treniram, prošli smo zajedno mnogo toga i ne poznajem ga kao osobu sklonu tračevima, bar ih ja nisam čuo. Ja jedino mogu da pozovem sve koji treniraju wing chun ili ving tsun da budu moji gosti ili da napravimo jednu zajedničku demonstarciju gde želite, jednom ili više puta i da na taj način popularišemo veštinu Možemo i takmičenje da napravimo. Bilo je više puta govora o tome, ali nikad nije uspelo. Ajde da tu pokažemo rezultate svoga rada ili nerada.
. Ovo nikom ne donosi dobro. Ako je neko od trenera video ovo neka mi se javi porukom.
.
Ha ha ha, ma kakav bre savez i kakvi bakraci nemoj sad pricati na pamet. oces iskreno da ti kazem sto ovako pisem? Evo dosadili ste , ali opet meni nije jasno sto ti Radojkovicu bez veze sebe kompromitujes kao advokat Mikica . U sustini tebe niko i ne napada ovde nesko extra. Niko vas stvarno ne mrzi ovde i nema nista licno ali potrovaste internet hvalisanjem , Gde god se ukaze prilika eto ga mikic da nam trlja o nos koliko je on glavni u svemu. I sve on zna, pogotovo kada o drugima prica price e tu je maher al ne shvata covek da ce kad tad to sve doci do usiju, ociju onih koje ogovara. Najgore sto pljuje naveliko tu staru ekipu sa kojom je radio . Njemu svi smetaju, njega sve vredja, njemu svi hakuju, njemu su svi krivi. Ma dokle vise ljudi da cute a on se sepuri . Neka prestane da sve nas ogovara i omalovazava a ako hoce dokaze i to moze da se objavi nije problem.

Da te pitam nešto. Jesi li pročitao išta što sam napisao. Slobodno zovi wing chun kako hoćeš.
Definitivno tacno, recimo licno nisam upoznao Radojkovica da bih rekao da imam nesto licno protiv njega. nemam. Nemam ni protiv Mikica. Ali imam protiv mnogih njihovih postupaka, krivljenja istine i manipualcijama koje su postale vise smesne.
Nije tu uopste bitno ko je kolko veliki majstor...svako ko radi treba da ima svoje mesto
Ono sto nije u redu je javno govoriti jedno a u postupcima raditi sasvim drugo.
Ovo oko imena TWC stoji. To je jedna od vasih najvecih prevara. Niste sa Williamom, sto onda koristite i dalje godinama ime njegove svetske organizacije kad to niste. A, pa da, dobra reklama..ono Tradicionalno privlaci siroke mase kao i ono kako je to mnogo efikasnije od modifikkacije...ops izvionte da ..vi to niste tvrdili ali i dalje forsirate objavljivanje tekstova koji to tvrde...nije nego...kakva dvolicnost

Potpuno se slažem sa tobom, ali Freelender nema nikakvih dodirnih tačaka sa nama. To je toliko izlizana priča o originalu i modifikaciji.

E pa ok, onda, ja sam mislio da ima i da je vas. E sada se postavlja pitanje sta je on i u kom savezu je on.....

A prica o originalu i modifikaciji jeste izlizana i drago mi je da je ne zastupas. Danas je MMA najizmodifikovaniji stil ikada pa je opet najbolji i najrealniji. Toliko o tome da "modifikovanje" ne valja a priori.

Da te pitam nešto. Jesi li pročitao išta što sam napisao. Slobodno zovi wing chun kako hoćeš.

Naravno da jesam. A dal si ti procitao?
CInjenice i dalje stoje sve koje su vam navedene.
Dok to zovete Tradicionalni Wing Chun kradete naziv drugog svetskog majstora koji nema veze sa vama.
Naziv je ako niste znali licenca. Zasto niko ne sme da koristi ime coca-cola ili porse, ferari.
To sta vi radite je kao kad bi sad neko ko je nekada pravio neke delove za ferarija pa prestao da saradjuje sa njima napravio kod sebe svoj auto i nazvao ga ferari jer je nekada saradjivao sa ferarijem.
Cista laz i obmana. Na zapadu se za ovo ide u zatvor

Tradicionalni WC je naziv koji potice na lazima i prevarama jos od samog Cheunga.
Vi nastavljate tu tradiciju jos dubljim tonjenjem svojim delima. Zaista ne razumem sta ce vam to.
Koviljci su isto radili TWC, zastupali Cheunga al ljudi kad su ga napustili izasli kulturno sa svojim nazivom i rekli to smo mi i mi se tako zovemo i ovako radimo. Taj isti Gruja kao i gomila vasih ucenika koji su vas daleko nadmasili isto su ljudi stali iza svog imena rekli ja se od danas nazivam ovim imenom i radim ovako. Samo vi i dalje gurate tu otrcanu pricu Tradicionalni WC. Ne lazite narod recite otvoreno ovo sto mi radimo nazivamo ovako i mi stojimo iza ovog ..ovo je nas nacin rada nastao iz naseg dosadasnjeg iskustva i nije vise Tradicionalni WC. Niko vam na ovo nece prigovoriti. Evo ja prvi bi to pozdravio

Poslednja izmena:
Naravno da jesam. A dal si ti procitao?
Dok to zovete Tradicionalni Wing Chun kradete naziv drugog svetskog majstora koji nema veze sa vama.
Naziv je ako niste znali licenca. Zasto niko ne sme da koristi ime coca-cola ili porse, ferari.
To sta vi radite je kao kad bi sad neko ko je nekada pravio neke delove za ferarija pa prestao da saradjuje sa njima napravio kod sebe svoj auto i nazvao ga ferari jer je nekada saradjivao sa ferarijem.

Tradicionalni WC je naziv koji potice na lazima i prevarama jos od samog Cheunga.
Vi nastavljate tu tradiciju jos dubljim tonjenjem svojim delima. Zaista ne razumem sta ce vam to.
Koviljci su isto radili TWC, zastupali Cheunga al ljudi kad su ga napustili izasli kulturno sa svojim nazivom i rekli to smo mi i mi se tako zovemo i ovako radimo. Taj isti Gruja kao i gomila vasih ucenika koji su vas daleko nadmasili isto su ljudi stali iza svog imena rekli ja se od danas nazivam ovim imenom i radim ovako. Samo vi i dalje gurate tu otrcanu pricu Tradicionalni WC. Ne lazite narod recite otvoreno ovo sto mi radimo nazivamo ovako i mi stojimo iza ovog ..ovo je nas nacin rada nastao iz naseg dosadasnjeg iskustva i nije vise Tradicionalni WC. Niko vam na ovo nece prigovoriti. Evo ja prvi bi to pozdravio

A kako se sada nazivaju Koviljci ako nije problem?

Nesa nije dugo na forumu pa ga direktno i ne mogu pitati. Odjednom je prestao da dolazi posel te cele price sa Ceungom, i od tada ne znam nista u vezi njega.

Tradicionalni je naš znak, ne Čeungov, on se zbog toga ljutio i to svi znaju, i pitao nas ko smo . Zato smo ga i napravili, odnosno Boža, a možda čak i Šegvić, nisam siguran, da ne bi pripadali nikome. A sam naziv tradicionalni je jer poštujemo tradiciju, način prenošenja, a ne u kontekstu kako ga ti shvataš, Ne postoji stil TRADICIONALNI WING CHUN, VEĆ SAMO WING CHUN, VING TSUN I SL Pogledaj Čeungov znak i videćeš da nema nikakve sličnosti sa nama. Nema baš nikakvog vezivanja naziva za majstore, sem u tvojoj glavi. Ako imaš nešto protiv Čeunga, žali se njemu. Ja poštujem i Čeuga, i Tinga i svoje učitelje i to je tradicija. Gde si molim te video podelu u wing chunu po nazivu na izvorni, tradicionalni, novokomponovani i sl. Da budem iskren ti si drugi za sve ove godine koji ima sličan problem. Prvi je pokojnik, i on se pitao šta je njegov wing chun ako je naš tradicionalni??? Nemoj da si smešan, niismo deca, stvarno nema veze sa mozgom ovo što pišeš. Raspitaj se malo i posavetuj. .

Koviljci su isto radili TWC, zastupali Cheunga al ljudi kad su ga napustili izasli kulturno sa svojim nazivom i rekli to smo mi i mi se tako zovemo i ovako radimo. Taj isti Gruja kao i gomila vasih ucenika koji su vas daleko nadmasili isto su ljudi stali iza svog imena rekli ja se od danas nazivam ovim imenom i radim ovako. Samo vi i dalje gurate tu otrcanu pricu Tradicionalni WC. Ne lazite narod recite otvoreno ovo sto mi radimo nazivamo ovako i mi stojimo iza ovog ..ovo je nas nacin rada nastao iz naseg dosadasnjeg iskustva i nije vise Tradicionalni WC. Niko vam na ovo nece prigovoriti. Evo ja prvi bi to pozdravio[/QUOTE]

Back