DEDA MRAZOMRZAC
Početnik
- Poruka
- 32
upoznali smo se u kafani pred neki turnir koji je on organizovao u cini mi se bioskopu ili nesto tako, dal u sefkerinu ili opovu davno je bilo
secam se da je ring bio kao na nekoj bini,...
kakav lik, sedi i pijucka pivce onako istetoviran hahah stvarno je bio lik , sta je sa njim sad...
Ne znam, nisam coveka video ni cuo bar 20 godina. Davno sam bio sa njim u kontaktu. Nekada smo se druzili. Ja sam prestar danas za treninge a i zdravstveno odavno nisam sposoban za tako nesto ali sam od prvih dana u Wing Tsunu u vreme dok su ove karikature od srpskih Tele WC-a punili pelene i zato me jako ljuti kad vidim kako pisu o necemu sto nisu doziveli vec prenose kako im je veliki tata rekao. Jos me vise ljuti kad vidim kako prisvajaju tu istu istoriju kao svoju uzdizu pricu o sebi a sve ostale obrisu kao da nisu postojali. Ja sam jedan od onih koji su nekada putovali i ucili direktno od Trunte.
Nisam zelo da se javljam ali nisam izdrzao kad sam video ove prepiske i ove lazi u proteklih par dana.
A sto se ovih tice
Lepo je to sto rade, tako i treba da se trenira ali ne da krive istoriju, ako su ljudi na mestu a vec napustili Cheunga i rade drugi metod nek ne koristite to njegovo ime, nek stanu iza svog imena i daju svoj naziv izbacite to tradicionalni wing chun ..jer to je laz...ako vec tvrde da imaju obraz nek ga pokazu pa da ga onda postujemo....laz necu da postujem