A
aiki - mudrac
Gost
heh... 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Taj sam !Maktub:Razmena misljenja ljudi koji treniraju aikido ili ih zanima ovakva vrta sporta![]()
milancebgd:Tebe su bas naljutili!
U svakom slucaju se u dosta toga slazem sa tobom, ali ipak mislim da ne treba da sve to prihvatas previse licno. Gledajuci kako se drugi ponasaju treba uciti. Ako je to ponasanje lose treba da naucis da ne budes takav. Ako je dobro treba da se potrudis da budes jos bolji.
Gledaj i uci. Iz svega sto vidis izvuci pouku. Samo tako ces biti bolji.
Pozdravljam te
zao mi je sto to nisam gleda...rece mi ortak da se nakenjao za sve pare...Aleksej_BASO:Joj, gledao sam sinoc Vracarevica na TV bio kod Ruske Jakic!?
Ala lupeta ... Ne mogu da se uzdrzim i da ne komentarisem, znam da nije pristojno, ali...
Kaze 'japanski' (tako on kaze) Aikido vuce sa sobom mnogo sta iz proslosti sto se kosi sa nasom verom (!?) i zato 'ne pali' na ulici, a kaze takodje, kako je steta sto nasi ljudi dovode iz inostranstva neke majstore u nasu zemlju kad mi imamo tako puno kvalitetnih majstora (verovatno misli na sebe, i svoje majstore sa ogromnim Danovima...)
E svaki put me iznenadi! Hehe.
banchi:Aleksej, citat:
"Govorim o sustinskom razvijanju duha, jer mislim da to izdvaja aikido od drugih borilackih vestina (na nasim pristorima taj naziv mozda retko sta moze da nosi osim nidjucua, ali ... ) jer se tamo uglavnom radi da se nauci sto veci broj tehnika, a ne da se nauci koristiti osnovne principe, sto dalje rezultuje sa mnogo, mozda i neograniceno tehnika...
Rekao sam to 100x: bolje 1 tehnika koja se zna upotrebiti nego 100 koje covek ne ume da upotrebi..."
Bravo! Slazem se u potpunosti! Pitanje je zasto neko uopste pocinje sa bilo kojim borilackim sportom... Da li da bije sve oko sebe i jednog dana vozi dzip... ili da izgradi svoj karakter i duh...
Najgluplja su mi pitanja da li bi Brus Li, da je ziv, tukao Tajsona i sl...
Da li bi neko mogao da objasni razliku izmedju "DO"-a i "DJUCU"-a...
Tu je mozda i odgovor o "realnom" i tradicionalnom aikidou...
Pozdrav svim aikidokama ma koji da treniraju!!!
malizekavb:Ja bih samo da vam postavim pitanje:gde mogu da kupim boken, tanto i dzo, ovde u BG-u?I da bas budu dobri...
ZILOT IZ CACKA:KOSTOLOMCI IMA LI ŠANSE DA SE UČI AIKIDO POD STARE DANE(32)......I KOLIKO JE TO ZADOVOLJSTVO......I DA LI JE TO TEHNIČKA VEŠTINA ILI IMA MALO JINGJANGA I SLIČNIH PAGANIZAMA....