Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Tracim, vishe nego shto bih smela sebi da dopustim... a nikako da se ukaze prilika da ga nadoknadim... a i kada se ukaze, ja stracim i tu priliku... veselo...
Da, ponekada na nebitne stvari i nebitne ljude. Pokušavam da to svedem na minimum.
Neko reče da je i ovo pisanje traćenje vremena. Mislim da je pre "ubijanje" monotonije i dosade, pa se može nazvati i korisnim.
Mnogo tracim. . . igram komp, izlezavam se, svadjam, , heh. . .svasta
Jedino sto vozim baj, prosetam se uvece, i radim vezbe. . to mi je jedino korisno. . i danas sam sredila orman. . heh. . nesto korisno
Hahahahaha eee znas koliko sam se mucila da sredim orman a ti sad da mi kazes da je to tracenje vremena. . aaaaaa. . znas kako sam sve sredila i kad hocu nesto da obucem samo hop-cup i eto. . a ne ono trazim citav vek. . nemo' tako
Ma ja sam apsolutno protiv svakog rada,normalno odrzavanje higijene u kuci-stanu i ono sto moram, radim samo onoliko koliko mi je potrebno (ne previse).
Ovo se odnosi na ono sto se 'mora' a ono sto radis iz zadovoljstva kada nema ni malo stresa prihvatam sa osmehom na licu.
Ma ja sam apsolutno protiv svakog rada,normalno odrzavanje higijene u kuci-stanu i ono sto moram, radim samo onoliko koliko mi je potrebno (ne previse).
Ovo se odnosi na ono sto se 'mora' a ono sto radis iz zadovoljstva kada nema ni malo stresa prihvatam sa osmehom na licu.
Ljudi oko mene stalno nekud zure, te ovo, te ono...Sto vise radis vise utices na svet,svaka akcija ima reakciju.Kad bi ljudi manje radeli svet bi bio lepsi
Hahahahahaahhahahahahaha ti si malo fic-fiu a?
Eh. . . bona. . ne znam sta da ti kazem. . ako je sreca ne raditi nista onda bi to bilo bolje. . ako. . . ma bolje da stanem nego sto pocnem da *****m nesto kao i uvek