TRACITE LI SVOJE VREME

Hahahahahaahhahahahahaha ti si malo fic-fiu a?:lol:
Eh. . . bona. . ne znam sta da ti kazem. . ako je sreca ne raditi nista onda bi to bilo bolje. . ako. . . ma bolje da stanem nego sto pocnem da *****m nesto kao i uvek :mrgreen:

Sreća je raditi ono što voliš ili voleti ono što radiš, kad je rad u pitanju. Ali raditi da bi se zaradilo više nego što je potrebno, ili da bi neko ispao "vredan", je čista glupost i bacanje vremena, što će reći života, jer je naš život ipak ograničen vremenom na ovom svetu.
Ko ne ume da uživa. kao da i ne živi.

Molim da uđe u zapisnik da je traćenje vremena NEKVALITETNO provedeno vreme. Možete tračiti vreme obavljajući neki bezvezan posao, a može se provesti veoma kvalitetno vreme radeći nešto što ostatku sveta izgleda potpuno bezvezno. Procena je potpuno subjektivna :D

Moje vreme na forumu nije traćenje vremena :mrgreen:

Da li razmisljate o kvalitetu provedenog vremena. Ja ranije nisam, medjutim sada se osecam opljackano kad me neko "gusi". Ranije sam mnogo gledala tv. Sada ne mogu da se samoj sebi nacudim sta mi je to trebalo.

Cenite li dovoljno svoje vreme koje naravno ne mozete da ustedite ali ne morate ni da ga tracite?

Previse tracim svoje vreme:( Od sad pocinjem vise da treniram i da radim vezbe i sl... Pocinjem vise da ucim i sve ostalo:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Back