Tracevi krste

hoces savet?
tvoji postovi su isuvise smerni,pises samo na dipu i zenama sve to te eliminise
moras da pocnes da pises na ljisu,da se dopisujes na pp sa bar 2/3 muska clana,da stavis bezobrazan avatar
jer sto da se lazemo-ogovara se uglavnom na temu sexa,i eventualno love(tu bi morala da udjes u deal s nekim pa da ga zavrnes za 50€,o da ima i takvih :whistling: ,ili da organizujes humaniarnu akciju pa da od sakupljenog proberes za sebe sta ti se svidja...) ili bar da pocnes ti da ogovaras,veruj mi bice ti uzvraceno:mrgreen:

Linda nemoj da kvaris Katu.
Vidis da je dobra. :bye:

Cula sam da sam bila meta traceva i to osoba koje me ne poznaju ,sto mi je urnebesno:zcepanje:
Neke gluposti su bile u pitanju bilo vise njih umesano :roll:
Eto..a sta bi tek bilo da sam pisala na ljisu i imala privatnu prepisku sa 2,3 forumasa ko sto rece LL :lol:
Nije mi jasno kako mogu da se ogovaraju ljudi koje ne poznajes?
I cemu sve to?

Cula sam da sam bila meta traceva i to osoba koje me ne poznaju ,sto mi je urnebesno:zcepanje:
Neke gluposti su bile u pitanju bilo vise njih umesano :roll:
Eto..a sta bi tek bilo da sam pisala na ljisu i imala privatnu prepisku sa 2,3 forumasa ko sto rece LL :lol:
Nije mi jasno kako mogu da se ogovaraju ljudi koje ne poznajes?
I cemu sve to?

Pa kad nemaju svoj zivot, moraju da se bave tudjim.

hoces savet?
tvoji postovi su isuvise smerni,pises samo na dipu i zenama sve to te eliminise
moras da pocnes da pises na ljisu,da se dopisujes na pp sa bar 2/3 muska clana,da stavis bezobrazan avatar
jer sto da se lazemo-ogovara se uglavnom na temu sexa,i eventualno love(tu bi morala da udjes u deal s nekim pa da ga zavrnes za 50€,o da ima i takvih :whistling: ,ili da organizujes humaniarnu akciju pa da od sakupljenog proberes za sebe sta ti se svidja...) ili bar da pocnes ti da ogovaras,veruj mi bice ti uzvraceno:mrgreen:
И обавезно да постује после поноћи и тада да даје репутације. :rtfm:

А Линда... Ово 2/3... Је л’ то 2-3 мушкарца или две трећине? :sad2:

И обавезно да постује после поноћи и тада да даје репутације. :rtfm:

А Линда... Ово 2/3... Је л’ то 2-3 мушкарца или две трећине? :sad2:

Dve trecine :( .
A zna da ja ne podnosim ni ovih par sto se vrzmaju na zenskom kutku, zna da sto imam prepirki na forumu sve su ili barem njih 97% sa muskarcima, zna da bih umrla od dosade da razmenim vise od 5 PP sa bilo kim od njih (osim drustva sa politike, oni su druga vrsta muskaraca :) ).
Zna Linda da taj savet ne pije vode, al' ipak lepo pa se potrudila da pomogne. :p

Е сад мене занима каква је то врста мушкараца на политици. :rumenko:

Odes tamo posle ponoci i delis reputacije, ostalo ce ti samo kasti :zper:

Bez sale, isti su to muskarci ali nisu opsednuti (barem u komunikaciji) mamom, tatom, celulitom, kg, dijetama, ne zanima ih boja cipela svake forumasice, ne mlate o zenskim ciklusima i nisu svakom loncu poklopac i to duplo vise nego same zene na svom kutku.

Bez sale, isti su to muskarci ali nisu opsednuti (barem u komunikaciji) mamom, tatom, celulitom, kg, dijetama, ne zanima ih boja cipela svake forumasice, ne mlate o zenskim ciklusima i nisu svakom loncu poklopac i to duplo vise nego same zene na svom kutku.

drugim recima
nisu metroseksualci :hahaha:

No, zato su opsednuti Cedama, Vojama, Borisima, usponima, padovima, krucijalnim pitanjima nasega opstanka, kuda sorabi idu, odakle su dojahali....drugim recima testosteron trose da se tuku sa drugim djecharcima :mrgreen:

Хвала. :)

Леп ти аватар. :lol:

Ovo ih možda ne zanima, ali ih ima koji su žešće zainteresovani za svekrve :zcepanje:

Back