Tracevi krste

hihihi...to je baš zanimljivo. nisam ta koja širi dalje (imam samo jednu drugaricu sa kojom pričam o nekima odavde i mislim da je ona sasvim ok), ali zaista se svašta čuje...ne ispravljam krive drine kad se mene neštotiče.....
nego me kopka kad je neko drugi u pitanju, pa odma' startujem...inače ne mogu da spavam ako imam kontradiktorne informacije o ljudima sa kojima se kuckam svaki dan, bre.

:mrgreen:

Nije mi se desilo ( sva sreca , ali ne znaci da nece jer cuh da jeste nekima:confused:)
Popijete sadrugaricom urmashicom kafu ( da da, znam da ovde svi imaju svoj zivot ) ali normalno dotaknete se i krste i forumasha..
Kasnije cujete da ste o nekom rekli i ono sto niste rekli, bas od tog nekog sa kim ste relativno ok :roll:
Ispravljate krive drine ili ne? :neutral:

dogodilo mi se samo jednom da sam reagirala i to burno, posto je laz bila zestoka i nisam mogla preci preko toga, a i radilo se o smisljenoj cakuli koja je imala za cilj posvadjati me sa frendicom i tako me primorati druziti se sa tom malom bestijicom, srecom nit rekla, nit cura koja je bila "tema" povjerovala....balans na kraju:" lujka manje u mom zivotu":mrgreen:

a da moze biti neugodno i te kako moze:(

Nije mi se desilo ( sva sreca , ali ne znaci da nece jer cuh da jeste nekima:confused:)
Popijete sadrugaricom urmashicom kafu ( da da, znam da ovde svi imaju svoj zivot ) ali normalno dotaknete se i krste i forumasha..
Kasnije cujete da ste o nekom rekli i ono sto niste rekli, bas od tog nekog sa kim ste relativno ok :roll:

eee, zato ja imam samo jednog druga i samo jednu drugaricu urmasicu
oni em dalje ne bi sirili traceve o meni, em ja jadna i nisam pogodan materijal za traceve
nikaka sam forumasica :rumenko:
neeego...sta si to cula:strika::ceka:

Упознала сам пар људи с форума и ни са ким се не дружим блиско.
Не'ам појма ...уопште не размишљам о томе шта неко од тих људи мисли о мени и да ли неком другом нешто препричавају.:D

skonto sam da sam jednom zlobnom forumaškom "paru" bio tema...u negativnom kontekstu...:lol:
...mislim...meni je malo neshvatljivo da se neko sa foruma sastane privatno i od milion tema, nađu da pričaju o forumašima...znam da toga puno ima...
...čuo sam dosta tračeva o forumašima/cama (ovde po forumu, jer nisam imao susret uživo sa forumašima), al kako se time ne bavim jer me ne interesuju tuđi životi, brzo zaboravim...
...missim...pun mi ****** i svog, a kamo li tuđeg...

Tracarim samo sa pouzdanim osobama...Za ostale
mouth-zip-tm.jpg

:lol:

Ево, ја сам поуздана, јави ми на ПП са ким могу да трачарим, пошто нисам још то радила.. :whistling:
На тему: појма немам, и нисам размишљала о трачеима, не чух трач, нити ме занима.
А о себи сам све написала, просто не верујем да неко може за мене нешто да каже а да већ сама не рекох. :)

Ево, ја сам поуздана, јави ми на ПП са ким могу да трачарим, пошто нисам још то радила.. :whistling:
На тему: појма немам, и нисам размишљала о трачеима, не чух трач, нити ме занима.
А о себи сам све написала, просто не верујем да неко може за мене нешто да каже а да већ сама не рекох. :)

:zper:
Nadjemo se na nasem tajnom mestu okupljanja...joooooj sta sve imam da ti ispricam intrigantno Vanda
10.gif
:telefon:

Back