baby jane
Buduća legenda
- Poruka
- 44.496
ćao linda

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
hoces savet?
tvoji postovi su isuvise smerni,pises samo na dipu i zenama sve to te eliminise
moras da pocnes da pises na ljisu,da se dopisujes na pp sa bar 2/3 muska clana,da stavis bezobrazan avatar
jer sto da se lazemo-ogovara se uglavnom na temu sexa,i eventualno love(tu bi morala da udjes u deal s nekim pa da ga zavrnes za 50€,o da ima i takvih,ili da organizujes humaniarnu akciju pa da od sakupljenog proberes za sebe sta ti se svidja...) ili bar da pocnes ti da ogovaras,veruj mi bice ti uzvraceno
![]()
Cula sam da sam bila meta traceva i to osoba koje me ne poznaju ,sto mi je urnebesno
Neke gluposti su bile u pitanju bilo vise njih umesano
Eto..a sta bi tek bilo da sam pisala na ljisu i imala privatnu prepisku sa 2,3 forumasa ko sto rece LL
Nije mi jasno kako mogu da se ogovaraju ljudi koje ne poznajes?
I cemu sve to?
Linda nemoj da kvaris Katu.
Vidis da je dobra.![]()
E, odavno je Linda počela da kvari Katu. Prisustvovala sam tom činu
Kati u početku bilo neprijatno, a onda se samo prepustila.
Koga Linda dohvati, ima da se promeni načisto![]()
E, odavno je Linda počela da kvari Katu. Prisustvovala sam tom činu
Kati u početku bilo neprijatno, a onda se samo prepustila.
Koga Linda dohvati, ima da se promeni načisto![]()
Sreca pa nije izabrala nick Kiti.
Ne smem da pomislim kako bi to zvucalo u padezu u kome rece da joj je bilo neprijatno
И обавезно да постује после поноћи и тада да даје репутације.hoces savet?
tvoji postovi su isuvise smerni,pises samo na dipu i zenama sve to te eliminise
moras da pocnes da pises na ljisu,da se dopisujes na pp sa bar 2/3 muska clana,da stavis bezobrazan avatar
jer sto da se lazemo-ogovara se uglavnom na temu sexa,i eventualno love(tu bi morala da udjes u deal s nekim pa da ga zavrnes za 50€,o da ima i takvih,ili da organizujes humaniarnu akciju pa da od sakupljenog proberes za sebe sta ti se svidja...) ili bar da pocnes ti da ogovaras,veruj mi bice ti uzvraceno
![]()
И обавезно да постује после поноћи и тада да даје репутације.
А Линда... Ово 2/3... Је л’ то 2-3 мушкарца или две трећине?![]()
Е сад мене занима каква је то врста мушкараца на политици.![]()
Е сад мене занима каква је то врста мушкараца на политици.![]()
Odes tamo posle ponoci i delis reputacije, ostalo ce ti samo kasti
Bez sale, isti su to muskarci ali nisu opsednuti (barem u komunikaciji) mamom, tatom, celulitom, kg, dijetama, ne zanima ih boja cipela svake forumasice, ne mlate o zenskim ciklusima i nisu svakom loncu poklopac i to duplo vise nego same zene na svom kutku.
drugim recima
nisu metroseksualci![]()
Bez sale, isti su to muskarci ali nisu opsednuti (barem u komunikaciji) mamom, tatom, celulitom, kg, dijetama, ne zanima ih boja cipela svake forumasice, ne mlate o zenskim ciklusima i nisu svakom loncu poklopac i to duplo vise nego same zene na svom kutku.
Леп ти аватар.pecinska![]()
Па ово и јесте тема за оговарање. Реци слободно.Kazala bih ja to svojim recima ali bojim se da bih prekrsila neka pravila foruma a moja bi definicija bila bliza istini nego tvoja, zasigurno.![]()
majkama svakako jesu...Zar su metroseksualci opsednuti roditeljima i moraju svakoj corbi biti zacin? Nisam znala do danas.![]()
Sreca pa nije izabrala nick Kiti.
Ne smem da pomislim kako bi to zvucalo u padezu u kome rece da joj je bilo neprijatno
Mene ovde niko ne zna...
Ne znam ja nikoga...
I baš nam je super...
![]()