Tracevi krste

ja samo da se pohvalim da sam juce cula prvi trac o sebi:aha:
naime, prica se da sam se pustila u promet
i, ja sad ziva nisam....jedva cekam da se trac razradi u detaljima, jer sam nepopravljivo radoznala po pitanju osobe (mozda i vise njih :think:) sa kojima sam se, jelte, pustala....
a, i moram saznati sa kim sam se pustala, iz nekih razloga opste kulture, jer, nije red da se pravim da coveka (ljude?) ne znam kad ga na nekoj temi sretnem, vec da ga lepo pozdravim, kako i prilici kad se sa nekim pustate, a posle sretnete...

Za dobrim se konjem prasina dize...

A do mene nikad nije doprlo da me iko ikad ogovarao, da me uopste i komentarisao, ni u RL ni ovde. Ja sam neprimetna:besna:, nezanimljiva :besna:, nisam "dobar konj":besna: ili sam samo previse slepa i glupa pa neprimecujem da me ogovaraju.:(

pa je l... prometno? :mrgreen:
:lol:
pa, ne znam jos, kad saznam javicu vam odmah...jedva cekam dalji tok price :mrgreen:

A do mene nikad nije doprlo da me iko ikad ogovarao, da me uopste i komentarisao, ni u RL ni ovde. Ja sam neprimetna:besna:, nezanimljiva :besna:, nisam "dobar konj":besna: ili sam samo previse slepa i glupa pa neprimecujem da me ogovaraju.:(

pa, ni ja ne bih saznala, i ja to uglavnom ne primetim, ne primetim ni kad se ljudi javno kresnu na nekoj temi, ali ovo mi je eksplicitno i konkretno receno , mada u najboljoj nameri :manikir:

hoces savet?
tvoji postovi su isuvise smerni,pises samo na dipu i zenama sve to te eliminise
moras da pocnes da pises na ljisu,da se dopisujes na pp sa bar 2/3 muska clana,da stavis bezobrazan avatar
jer sto da se lazemo-ogovara se uglavnom na temu sexa,i eventualno love(tu bi morala da udjes u deal s nekim pa da ga zavrnes za 50€,o da ima i takvih :whistling: ,ili da organizujes humaniarnu akciju pa da od sakupljenog proberes za sebe sta ti se svidja...) ili bar da pocnes ti da ogovaras,veruj mi bice ti uzvraceno:mrgreen:

hoces savet?
tvoji postovi su isuvise smerni,pises samo na dipu i zenama sve to te eliminise
moras da pocnes da pises na ljisu,da se dopisujes na pp sa bar 2/3 muska clana,da stavis bezobrazan avatar
jer sto da se lazemo-ogovara se uglavnom na temu sexa,i eventualno love(tu bi morala da udjes u deal s nekim pa da ga zavrnes za 50€,o da ima i takvih :whistling: ,ili da organizujes humaniarnu akciju pa da od sakupljenog proberes za sebe sta ti se svidja...) ili bar da pocnes ti da ogovaras,veruj mi bice ti uzvraceno:mrgreen:

eto gde sam dopustila da moj lik i karakter bude doveden u sumnju :eek:
sad cu da dodjem kod tebe po savete Linda :zper:

Back