Tracevi i liste za odstrel

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ето Линда... видиш шта је досадна жена...
Кажем јој лепо да је на Игнор-у али она и даље везе ли везе...

Дозлогрдила је и Богу и народу...

:mrgreen:

mala, imas opciju ignore, gdeme ne vidis da postojim..sto sam se i raspitala tebe radi, a to mozes i da vidis na nekoj od prethodnih strana....
ti mene uopste ne nerviras...dosadna si, isprazna i glupa...nemas nikad nista da kazes... evo sad si zapela na 5 strana pricaj mirka pa pricaj..razumes li ti da je dosadno kad ponavljas jedno te isto, a niko ne reaguje? to podrazumeva cak i lepo vaspitanje, koje tako fina i negovana devojcica kao ti mora da poseduje...

i nemoj da ponavaljas tudje reci..ako ja kazem da si ti dosadna, nije ni malo pametno da u sledecem postu kazes da sam ja dosadna...to je dosadno..i delujes neinteligentno i nedomisljato...

Jooooooo samnom na vikendu bila jedna fina teta iz neke kampanje protiv pusenja da sam znala da vam treba da je dovedeo , mene udavila a ja nepusač.

Poklonila mojoj klinki od 6 godina kalendar sa ljudima koji se raspadaju od cigara :eek: :evil: :dash: dete dobilo traume plakalo mi 2 h sto tata pusi.

I da ...to što ne znas Mašu to ti je minus ooooooooooovoooooooooooooooooliki! :lol:

bolje da place zbog mame sto se nudi po netu u 1 sat poslije ponoci i kaci njene slike po forumu....
imas li ti zivot mimo krstarice zeno?
posto vidim cjeli porodicni album i sva tvoja zivotna desavanja ispisana...
:dontunderstand:

mala, imas opciju ignore, gdeme ne vidis da postojim..sto sam se i raspitala tebe radi, a to mozes i da vidis na nekoj od prethodnih strana....
ti mene uopste ne nerviras...dosadna si, isprazna i glupa...nemas nikad nista da kazes... evo sad si zapela na 5 strana pricaj mirka pa pricaj..razumes li ti da je dosadno kad ponavljas jedno te isto, a niko ne reaguje? to podrazumeva cak i lepo vaspitanje, koje tako fina i negovana devojcica kao ti mora da poseduje...

i nemoj da ponavaljas tudje reci..ako ja kazem da si ti dosadna, nije ni malo pametno da u sledecem postu kazes da sam ja dosadna...to je dosadno..i delujes neinteligentno i nedomisljato...

Molim prolaz za Zvezdu zvezdanku i Maru Maricu .....
Pre neko vece smo se ludo zabavljali sa njima zasto bi veceras bilo drugacije ! :lol:

Molim prolaz za Zvezdu zvezdanku i Maru Maricu .....
Pre neko vece smo se ludo zabavljali sa njima zasto bi veceras bilo drugacije ! :lol:

Лепа очигледно не конта да је не могу да читам њене постове сем кад је неко цитира.

Добро Лепа, досадна сам, стави ме на Игнор и заврши више, 'леба ти.

Лепа очигледно не конта да је не могу да читам њене постове сем кад је неко цитира.

Добро Лепа, досадна сам, стави ме на Игнор и заврши више, 'леба ти.

a kad ja tebe citiram?
:P

ja nisam primetila da sma toliko citirana...

necu da te stavim na ignore, kao sto nikog i nisam...ne smetas mi, kao sto sam ti rekla i ne obracam paznju na tvoje postove...samo si dosadna kad ponavljas non stop jedno isto...prosto je nemoguce ne primetiti...

rain in spain..blablabla

aj cao!

Viš bre Vragana i ja sam mislila da je dosadno dok Marica nije spomenula.
A onda shvatim da ako je ona to zapamtila mora biti da je vredno paznje.
Sad mi nesto zao sto nisam vise paznje posvetila svom odnosu sa Masom i o tome deteljnije posala na forumu :mrgreen:

maaa....dzabe se sad...pravdas
ako Masa nije "registrirani korisnik" onda sve pada u vodu...ono, nema tu
ni za film, a kamoli za seriju...:(

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back