Tracevi i liste za odstrel

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pa ne znam Mašu, šta ću :eek:
A šta si Marini radila? Vidim da nešto jesi i to gadno. Ja je dozivala na forumu da nam da neki savet kako da ubrzamo proces čišćenja pluća od katrana. Žena došla i sasvim stručno nam objasnila kako se dobija karcinom :eek: i da za 20 godina, ako preživimo, ćemo imati iste šanse za dobijanje istog kao i nepušaći.

A mi je pitali da li je šargarepica zdrava za pluća :(

Poslednja izmena:
Pa ne znam Mašu, šta ću :eek:
A šta si Marini radila? Vidim da nešto jesi i to gadno. Ja je dozivala na forumu da nam da neki savet kako da ubrzamo proces čišćenja pluća od katrana. Žena došla i sasvim stručno nam objasnila kako se dobija karcinom :eek: i da za 20 godina, ako preživimo, ćemo i,ati iste šanse za dobijanje istog kao i nepušaći.

A mi je pitali da li je šargarepica zdrava za pluća :(

Jooooooo samnom na vikendu bila jedna fina teta iz neke kampanje protiv pusenja da sam znala da vam treba da je dovedeo , mene udavila a ja nepusač.

Poklonila mojoj klinki od 6 godina kalendar sa ljudima koji se raspadaju od cigara :eek: :evil: :dash: dete dobilo traume plakalo mi 2 h sto tata pusi.

I da ...to što ne znas Mašu to ti je minus ooooooooooovoooooooooooooooooliki! :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back