TOYO Tires dolazi u Srbiju!

A Prokuplje, Leskovac, Vranje, Kraljevo, Jagodina.... To ne postoji????
Objasnicu ti na primeru jednog naseg biznismena, Na molbu da dole nesto uradi ,zakupi u Leskovcu neki magacin sa sve radnicima i opremom. I pocne da radi ,napunio magacin i polako vrsi prodaju ,Tek jedan dan blokirali mu magacin kazu radnici rukovodstvo im duguje od pre 2 godine nekoliko plata i dok se ne isplati nema robe, Mislim da si shvatio ,treba vremena...

Дај му земљу без накнаде да склепа монтажну фабрику коју ће размонтирати и преселити другде када истроши новце које је добио да запосли раднике на које не плаћа порезе и доприносе, јер то ради држава, а неће плаћати ни струју, комуналне таксе и остале дажбине и ко зна шта је све добио у пакету.

Заиста је уметност довући неког да овде ради када су му реални трошкови 0.

Mozda si moderator ali ne mogu da verujem da neko stvarno misli da je sve ovo istina. Sve besplatno i jos im drzava placa!!! Zasto?

kakav si ti partybraker.Sada bi te prvorodjeni pogledao,kaziprstom podigao naocare i kazao: "Ima ovde onih koji me mrze,mrze Srbiju i prizeljkuju ratove,..".

Brate svaka castnnasmeja me od srca.Da imaju reputacije dao bih ti 100.
Plata minimum 100 000dinara neto, Spreman sam da se kladim da ce biti najveca od svih autokomponentasa, To su Japanci a ovo im je prva fabrika u Evropi,Imaju i fabriku u USA koja siri kapacitete na 14 miliona guma, U Japanu postar ima platu od 4 000 evra.
Brate,to sto prica vozd zaboravi,zar jos nisi shvatio da je covek patoloski lazov?
Jesi gledao japanske IGRE BEZ GRANICA. I sad upoznaju nas sa takmicarima i zapamtio sam Nakoto Nagano ribar i njegov tamo slabiji konkurent postar ima 5 dece i po zanimanju je postar koji zaradjuje 4 000evra, I to prikazuju 2000 i neke kada u Srbiji ko ima bilo kakav posao da udara petom u durpe, Naravno jako skupa zemlja i nema nezaposlenih, Takva ce da bude i opstina Indjija koja sada ima 4,2%nezaposlenih a kada izgrade fabriku 2,6%.Hebote kao oko Beca ili u Nemackoj,
Ne zaboravi ko je od Indjije napravio to sto je danas.Znas li to slucajno?
Mala pomoc,nije vas AV... :)

Back