- Poruka
- 247
Valjda imas pametnija posla nego da smaras i da se svadjas sa Spursom.![]()
pusti ga....kompleksi su ucinili svoje....

a i njemu nije lako....ko zna koju on muku ima pa navija za Arsenal....zamocaj ga

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Valjda imas pametnija posla nego da smaras i da se svadjas sa Spursom.![]()
AVB je zvanicno novi trener Tottenhama![]()
Sad Adebajor nema vise ugovor ?
Nema veze Spurs, kako si bre ti?![]()
bio sam bolje dok nisam procitao tvoj komentar![]()
evo ja sutra sa drustvom idem na frusku goru da proslavim rodjendan i diplomu, u nedelju na egzit, u utorak na more.... lep mi ovaj juli.....ali ce i meni od avgusta da bude ko i tebi...i jos gore...u kuci po ceo dan i strebaj![]()
cestitke na diplomu....nek je sretnje....
dobar si ti kad mozes na more da odes, ja nemam kintu da platim ulaz u bazen kakvo je vreme doslo...dzanja 8 dinara pa se ne isplati, kad bi je povecali na 10 rusvajz bi napravio....lova do krova
ja pa da dam jos jedan ispit i stekao sam uslov za budzet na trecu....ti, koj fax upisa?
HvalaDiplomirao glumu a apsolvent na pravima, to sad moram da strebam imam jos 10 ispita
![]()
Koji moj ti studiras
I sta je dzanja?
E jeebem te blesava....nisam ja brucos nego apsolvent...brucosi su prva godina. apsolvent si kad odslusas sve cetiri godine a nisi dao sve ispite. i nije na svakom pravnom isto, imas razlicit broj ispita i razlicite ispite po godinama od faksa do faksa. ja sam u ns na pravima, a ti?
aha , to su kao dzanarike pa skraceno dzanja?
Diploma je sa drugog faksa ..... imam jos 10 ispita da ti ne nabrajam sad ni sam nisam siguran, ne secam se kad sam zadnji dao...... ma necu ni da mislim sad o tome, odoh na more![]()