Tottenham Hotspur FC

• Začetnik teme Začetnik teme duc4
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
481122_321877551238210_21168136_n.jpg

Nema veze Spurs, kako si bre ti? :D

nije lose brat moj....nije lose....samo da mi nije ova vrucina de bi meni kraj bio....izginusmo od ovu vrucinu....a sve se nadam bice bolje, ce poprave radikali kad dodju na vlast...ali dzaba...juce udari neka kisa, ce bude dobro za pasulj i boraniju....osusi se sve zivo u pm....kad bi pala jos jedna i veceras.... a meteorolozi kazu da ce vreme biti sve gore i gore : dinar slabi, cene skacu, sunce mu jeebem propast....nista lepo nisam cuo ovih dana, nijednu lepu vest...necu vise vesti ni da slusam...samo se nerviram bez potrebe...
ti kako si mi brat moj....

bio sam bolje dok nisam procitao tvoj komentar :lol:
evo ja sutra sa drustvom idem na frusku goru da proslavim rodjendan i diplomu, u nedelju na egzit, u utorak na more.... lep mi ovaj juli.....ali ce i meni od avgusta da bude ko i tebi...i jos gore...u kuci po ceo dan i strebaj :(

bio sam bolje dok nisam procitao tvoj komentar :lol:
evo ja sutra sa drustvom idem na frusku goru da proslavim rodjendan i diplomu, u nedelju na egzit, u utorak na more.... lep mi ovaj juli.....ali ce i meni od avgusta da bude ko i tebi...i jos gore...u kuci po ceo dan i strebaj :(

cestitke na diplomu....nek je sretnje....
dobar si ti kad mozes na more da odes, ja nemam kintu da platim ulaz u bazen kakvo je vreme doslo...dzanja 8 dinara pa se ne isplati, kad bi je povecali na 10 rusvajz bi napravio....lova do krova :D
ja pa da dam jos jedan ispit i stekao sam uslov za budzet na trecu....ti, koj fax upisa?

cestitke na diplomu....nek je sretnje....
dobar si ti kad mozes na more da odes, ja nemam kintu da platim ulaz u bazen kakvo je vreme doslo...dzanja 8 dinara pa se ne isplati, kad bi je povecali na 10 rusvajz bi napravio....lova do krova :D
ja pa da dam jos jedan ispit i stekao sam uslov za budzet na trecu....ti, koj fax upisa?

Hvala :) Diplomirao glumu a apsolvent na pravima, to sad moram da strebam imam jos 10 ispita :(
Koji moj ti studiras ;)
I sta je dzanja?

Hvala :) Diplomirao glumu a apsolvent na pravima, to sad moram da strebam imam jos 10 ispita :(
Koji moj ti studiras ;)
I sta je dzanja?

ooooooooooooooooo kolega......i ja sam pravo jeebem te usta da te jeebem smrdljiva ja... :D
ti be ko da si padnuo s krusku...nemas 10 ispita u prvu godinu, nego 8 + latinski ako ga nisi imao u srednju....s tvoju pamet tesko ces da ga zavrsis...cim ti navijas za Milan mora da nisi pametan :D

Dzanja....to ti je sitna sljiva....sad je sezona za branje....za kilo daju osam dinara osam im ga keve spalim....skoro pa ko da radim za dzabe po ovo sunce....ni mi poljoprivrednici vise ne jeebemo za dzabe da radimo....i mi smo se opametili....bolje dzaba da sedis nego dzaba da radis....

E jeebem te blesava....nisam ja brucos nego apsolvent...brucosi su prva godina. apsolvent si kad odslusas sve cetiri godine a nisi dao sve ispite. i nije na svakom pravnom isto, imas razlicit broj ispita i razlicite ispite po godinama od faksa do faksa. ja sam u ns na pravima, a ti?

aha , to su kao dzanarike pa skraceno dzanja?

E jeebem te blesava....nisam ja brucos nego apsolvent...brucosi su prva godina. apsolvent si kad odslusas sve cetiri godine a nisi dao sve ispite. i nije na svakom pravnom isto, imas razlicit broj ispita i razlicite ispite po godinama od faksa do faksa. ja sam u ns na pravima, a ti?

aha , to su kao dzanarike pa skraceno dzanja?

da be....da be....znam sta je brucos, sta je apsolvent nego si me zbunio kad si rekao da si uzeo diplomu....tu sam se naso u nebrano grojze :D misleo sam diplomu od srednju pa si sad upisao....
kolko ti ispita ostalo, sta ti ostalo?
u nis studiram....

Back