Tottenham Hotspur FC

• Začetnik teme Začetnik teme duc4
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
tottenham-hotspur-goran-bunjevcevic-528-merlin-s-f.a.-premier-league-04-autograph-edition-sticker-52991-p.jpg

tatko :D

Ne valja ovo,gotovo sve derbije su pogubili ove sezone

kad imamo rupu medju stativama....covek 40. godine kad ti stoji na gol...
covek nista nije uvatio zadnja 5 meca....3 puta ti sutnu 3 gola ti daju....a fazon jos je i linijas....ukopase na liniju....umesto da izadje na metar i skrati ugao on stane na liniju i igracu je potrebno samo stranu da pogodi (Van Persi i Jang)....
i prvi gol protiv Man Utd ide njemu na dusu...lopta iz korne ubacena u peterac a on umesto da izadje napred i pokupi je (uhvati ili boksuje) on ceka na liniju zakopan.....jeebemti budalu :(
Aston Vila ga najurila mi ga dovodimo...
A i Hari se nalozio na Sahu....umesto Defoa da forsira on jok...

kad imamo rupu medju stativama....covek 40. godine kad ti stoji na gol...
covek nista nije uvatio zadnja 5 meca....3 puta ti sutnu 3 gola ti daju....a fazon jos je i linijas....ukopase na liniju....umesto da izadje na metar i skrati ugao on stane na liniju i igracu je potrebno samo stranu da pogodi (Van Persi i Jang)....
i prvi gol protiv Man Utd ide njemu na dusu...lopta iz korne ubacena u peterac a on umesto da izadje napred i pokupi je (uhvati ili boksuje) on ceka na liniju zakopan.....jeebemti budalu :(
Aston Vila ga najurila mi ga dovodimo...
A i Hari se nalozio na Sahu....umesto Defoa da forsira on jok...

to sam hteo da te pitam,kao strucnjaka za spurse,sta je sa Gomesom,nije bio toliko los?

to sam hteo da te pitam,kao strucnjaka za spurse,sta je sa Gomesom,nije bio toliko los?

ma lik covek :D
na momente covek poludi i ne moze da mu munu gol pa trojica da se naredjaju pred njega (svakako preterujem ali kad poludi vadi loptu iz raklje, iz gola, iz muuda gi vadi)...kolko je puta loptu vec vidjenu u mrezi izvuko :D
ali na momente napravi neverovatan kiks ko amater da je....Stojkovic bi mu se smejao kad bi ono video....secas se protiv Reala kiks, protiv Celzija, Aston Vile, Udinezija.....cirkus...
ali poceju da mi nedostaju njegove intervencije i kiksovi :D

ma lik covek :D
na momente covek poludi i ne moze da mu munu gol pa trojica da se naredjaju pred njega (svakako preterujem ali kad poludi vadi loptu iz raklje, iz gola, iz muuda gi vadi)...kolko je puta loptu vec vidjenu u mrezi izvuko :D
ali na momente napravi neverovatan kiks ko amater da je....Stojkovic bi mu se smejao kad bi ono video....secas se protiv Reala kiks, protiv Celzija, Aston Vile, Udinezija.....cirkus...
ali poceju da mi nedostaju njegove intervencije i kiksovi :D

kolko neujednacen lik......ali ova prva 2 klipa su zaista drame kako je u stanju da primi gol.......

Redknapp je kreten, odnosno nije trener već samo menadžer u poslovnom smislu (kupi-prodaj). Pisal sam to i kad su imali 10 bodova ispred četvrtog. Trenutno nema niti jednu zamjenu za obranu koja je loša do bola. U vezi također bez izmjene. A Ćorluka i Pienaar koji mogu pokriti praktički sve 4 pozicije na posudbi.
Zato se jedva vuku po terenu jer stalno igraju. A Modrićev problem je daleko veći. On je već prošle godine usnimio da samo stagnira jer Redknapp nema pojma o tehničko-taktičkom dijelu igre i htio je van. Kad su ga zadržali stisno je jesen da ga ne mrze. U proljeće igra katastrofa, bez motiva i volje i jednostavno mora otići da ne propadne. Sir Alex bi ga pretvoril u novog Scholesa, napredovao bi u vrhunskog igrača. Ovako je samo precijenjeno ime. Nadam se da će na EP gristi ko lud, da dokaže novom poslodavcu da je proljetna forma samo loša faza.

Pa da se kod njihcijeni samo, brzina, snaga, dobar šut i centaršut. Inteligencija u igri, pronalaženje najboljih rješenja, pravi trenutak za predaju lopte i slično su strani pojam.
Klasični primjeri: Defoe, Lennon, Walker
Izrod: Scholes (zato im je i sa 35 godina najbolji igrač)

to je do njihove skole...daleko od toga da oni necene kreativnost, ali ga uvoze a ne proizvode...
Isto kao sto i srbija proizvodi dobru odbranu i defanzivne veziste a ne prozivodi kreativni vezni red i kvalitetnog napadaca pa placa ceh kada treba da se resi mec protiv Zelenogorskih ostrva i ostale banana republike...nama je najbolji strelac reprezentacije u poslednjih nekoliko godina Bane Ivanovic...Spanci su najbolji zato sto sve proizvode, od golmana do ekonoma...

Back