Tottenham Hotspur FC

• Začetnik teme Začetnik teme duc4
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Evo...rapored rashoda za salary na nedeljnom nivou za ceo tim:

1.Man City 2.600.000
2.Celzi 2.100.000
3.Man Utd 1.600.000
4.Liverpul 1.600.000 *samo Dzerard prima 160.000 evra nedeljno a Kerol 81.000 evra nedeljno isto kao i Bejl najplaceniji igrac Tottenham zajedno sa Kingom...100.000 prima Reina :D
5.Arsenal 1.400.000
6.Tottenham 1.020.000
7.Njukastl 818.000
------------------------------------------------------------------------------------------
E sad na godisnjem nivou koliko tim ulaze u igrace:
1.Man City 124.800.000
2.Celzi 100.800.000
3.Man Utd 76.800.000
4.Liverpul 76.800.000
5.Arsenal 67.200.000
6.Tottenham 48.960.000
7.Njukastl 39.264.000

I Tottenham ulaze ogroman novac...Hari ne ume da kupi...pa nadji ti muudo koji ce da kupi coveka pa nek za njega da i 30.000.000 a koji ce da trazi platu manju od 80.000 evra...
Razilka je 20.000.000 evra za svaku godinu izmedju Arsenala i Tottenhama....a ako uznemo u obzir da Tottenham pre 5-6 sezone placao igrace znatno manje nego sada ( pa nisu Bunjevcevic, Dzejmi Rednap,Didije Zokora, Paul Stalteri, Paskal Dzingbonda i Li Jung-Pju primali koliko sad primaju ovi sada)....a Arsenal je ranije vise placao igrace nego sto sada placa ove...sta reci nego pitati ove, kako je to Tottenham ulagao vise svih ovih godina od Arsenala i Man Utda...

Ti i dalje ne kapiraš neke stvari, iako sam ti ostavio linkove da vidiš koliko ulaže Totenhem a koliko Arsenal ... Totenhem ulaže previše u odnosu na dobijeno, plate nemaju veze sa tim, i upravo zbog toga su im plate manje nego kod drugih, ko je lud da plaća igrača koji mu ne donosi trofeje ... Vidić i Runi su Mančesteru doneli brdo trofeja, a samim tim i novca, i normalno je da zaslužuju 3-4x veću platu od Modrića ili VDV-a ... Kad Modrić, VDV, King i ostali budu uzimali trofeje, onda će i plata njima biti veća, i to nije ulaganje ... Kad su dva kluba zaineteresovana za nekog igrača, igrač normalno gleda ko mu nudi više, a svi ovi igrači koji su došli u Totenhem za te silne novce su sigurno dobili najveću ponudu od Totenhema, i to znači da je Totenhem najviše uložio u njih ...

Misliš da je Vidić imao toliku platu kad ga je Ferguson doveo 2006-e? Naravno da nije, ali činjenica da je 4 puta bio izabaran u najbolji tim PL-e, da im je doneo 4 titule i LŠ-a, opravdava sumu koju mu Mančester daje ... Kao i slučaju Runija i bilo kog drugog igrača ... Kad Modrić bude 4x izabran u PL tim godine i donese im titule, budi siguran da će imati platu koju zaslužuje, a to je ista ona koju imaju Runi, Vidić i ostali ...

A to nema veze sa ulaganjima, gde Totenhem ulaže mnogo a dobija go ****** ...

Fazon je sto je Levi udario enbargo Rednapu da ne sme da dovede igraca koji prima vise od 80.000 evra...
pa Van der Vart prima 58.000 evra a tri puta je vise dao Tottenhamu nego Kerol koji prima 81.000 evra...
Lane Jovanovic je primao 70.000 evra...
Fazon je sto Man Utd, Liverpul,Arsenal, Siti i Celzi ne prave problem za platu...dace i 100.000 pa i preko ako su za nekoga zacrtali a Tottenham to ne moze...
cenim da Luiz prima vise nego iko u Tottenham...a sta je dao Celziju...jel uzeo neki trofej???

@Valken

Jel vidis ti razliku....tim daje Rednapu da trosi i 20.000.000-30.000.000 evra na transfere a ovaj ne sme da dobede igraca koji mnogo prima a koji je bolji od ovih trenutnih, pa on te pare ulaze u Parkera, Krauca,Kranjcara, Palasiosa i ostale...dok ostali mogu komotno da dovedu igraca cim se pogode sa klubom...pa jel mislis da bi Man City pravio problem sa Balotelija za platu kada su se vec dogovorili sa Inter, ili Liverpul sa Suarezom ako je vec transfer sa Ajaxom napravljen...

Izmedju ostalog Rednap je sam izjavio da bi se komotno prosetao Premijer ligom da ima finansijsku moc kao Mancini...

--------------------------------------------------------------
Budi iskren pa sad kazi da li Tottenham ulaze vise od Arsenala i Man Utd....a rekao si i to , kao i da bi Venger uzeo titulu sa Tottenhamovim ulaganjima...

Poslednja izmena:
Nisi ništa oborio jer nisi razumeo suštinu ...

kao prvo ja sam rekao to sto jeste, sto je i najlogicnije, ali ti ne zelis da priznas i namerno mi udaras kontru....
Kako moze Kerol vise da prima od Modrica ili Van der VArta....koji je to trofej on doneo....kad je to igrao dobro za Liverpul i zaduzio ga da mu toliku platu daju....isto kazem i za Jovanovica koji je vise primao od Van der Varta...

kao prvo ja sam rekao to sto jeste, sto je i najlogicnije, ali ti ne zelis da priznas i namerno mi udaras kontru....
Kako moze Kerol vise da prima od Modrica ili Van der VArta....koji je to trofej on doneo....kad je to igrao dobro za Liverpul i zaduzio ga da mu toliku platu daju....isto kazem i za Jovanovica koji je vise primao od Van der Varta...
Au majku mu, pa o čemu ti pričaš????

Pa jel svo vreeme poredimo Arsenal i Totenhem, i rapravljamo o onoj tvojoj gluposti da Venger nije ništa osvojio a mnogo više ulaže od Totenhema ... A kad dobiješ cifre koje je Totenhem uložio u ekipu a koje Arsenal, i kad uporediš sa osvojenim trofejima, vidiš da je Venger daleko uspešniji od Totenhema koji je osvojio **** ...

Na tu baljezgariju sam odgovorio, to što si ti uveo Siti, Liverpul i Junajted u priču je tvoja paranoja, i ne znam kako si time dokazao da Totenehm ulaže manje od Arsenala i da više trofeja ima ...

Poslednja izmena:
Stani, stani, stani....vidim da si se pogubio...udahni...polako....

rekao si da Tottenham vise ulaze od Arsenala...a peti je rekao da MAn Utd skoro isto ulaze kao Tottenham a jedna mesecna plata Runija je kao nedeljna od svih igraca Tottenhama zajedno...
klub ulaze i u plate a ne samo u transfere...niko ne igra za dzabe...a razlika izmedju Arsenala i Tottenhama je to sto Arsenal duplo bolje placa od Tottenhama...to sto je Tottenham ulozio za 20 godina na transfere 20 miliona vise ( sto je po jedan milion u svaku sezonu)....a Arsenal je samo ove sezone 20 miliona vise dao od Tottenhama na plate, s tim sto je to ranije bilo i mnogo vise kada su nam igrali Tainio, Stalteri, Marfi, Dzingbonda i drugi...

Ajde da pogledamo Rednapa i Vengera....Ako cemo tako Rednap je od dolaska u Tottenham potrosio 116 miliona u nestabilnu ekipu koja je bila poslednja na tabeli sa 2 boda u 15 kola, za to vreme je Venger spickao 124 na ekipu ciji je on bio kreator vec duzi niz godina....uz to Venger je mogao da plati svog igraca kolko je hteo, a Rednap nije smeo da priusti luksuz da plati igraca vise od 80.000 i to sad do skora...pre kad je stigao bilo je i manje...Venger je za svaku sezonu po 20 miliona i jace imao vise za platu...a hari je napravio jacu ekipu...

ovo je odgovor na tvoje pitanje da Arsenal vise trosi....inace ni Arsenal poslednjih godina nema trofeje...Tottenham je uzeo nesto, Arsenal nista...

Ulaganje kluba na plate igraca u jednoj sezoni:

1.Man City 124.800.000
2.Celzi 100.800.000
3.Man Utd 76.800.000
4.Liverpul 76.800.000
5.Arsenal 67.200.000
6.Tottenham 48.960.000
7.Njukastl 39.264.000

Ulaganje u transfere:

Tottenham 8.000.000
Arsenal 53.150.000

Tabela:
3. Tottenham 53
5. Arsenal 43

Poslednjih pet meca:

Tottenham Hotspur 2 : 1 Arsenal

Tottenham Hotspur 3 : 3 Arsenal

Arsenal 2 : 3 Tottenham Hotspur

Tottenham Hotspur 1 : 1 Arsenal

Tottenham Hotspur 2 : 1 Arsenal

:zimag: i slepcu bi jasno bilo ko ima rezultate a ko vise ulaze :bye:

Pa kako ti onda nije jasno?
Dobio si sve podatke koji daju odgovor na početno pitanje, ali onda si raširio priču i sada više ni sam ne znaš šta hoćeš.

Vidim da Walken ima mnogo strpljenja, mada bih mu ja savjetovao da batali više, objasnio je još davno, a to što ti ne možeš shvatiti je druga stvar :mrgreen:

Pa kako ti onda nije jasno?
Dobio si sve podatke koji daju odgovor na početno pitanje, ali onda si raširio priču i sada više ni sam ne znaš šta hoćeš.

Vidim da Walken ima mnogo strpljenja, mada bih mu ja savjetovao da batali više, objasnio je još davno, a to što ti ne možeš shvatiti je druga stvar :mrgreen:

na pitanje ko vise ulaze odgovorio sam mu:

Arsenal 67.200.000
Tottenham 48.960.000

kao sto je on meni pokazao koliko je koj klub imao rashode u transferima ja sam njemu dao koliko koj klub ima rashode u platama igraca...jer klub ne ulaze samo u igraca kada ga dovede vec i u njegove plate sto je normalno...
jer to rasirena prica???

na pitanje ko vise ulaze odgovorio sam mu:

Arsenal 67.200.000
Tottenham 48.960.000
Samo su zaboravio da napomeneš da je to netačan podatak.
Ali dobro, kao da je to bitno :lol:

kao sto je on meni pokazao koliko je koj klub imao rashode u transferima ja sam njemu dao koliko koj klub ima rashode u platama igraca...jer klub ne ulaze samo u igraca kada ga dovede vec i u njegove plate sto je normalno...
jer to rasirena prica???
Jeste. Mislim, pričaj ti o tome slobodno, ali ostaje činjenica da je Totenhem više para potrošio na pojačanja.

Inter je poslao ponudu Gvardijoli od 20 miliona evra po sezoni.

http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2012&mm=02&dd=25&nav_id=585543

samo ogranicen covek moze da kaze da ovo nisu ulaganja ukoliko do dogovora dodje...bitno je za vas kolko daju za igraca a to sto bi on primao 20.000.000 evra po sezonu, sto Runi prima 12.000.000 za sezonu to za vas nisu ulaganja....

Ulaganja u igrača je i onaj dres što mu nabaviš da bi igrao u njemu, ali o tome se nije pričalo ovdje.
Tj. sa tobom je prilično teško utvrditi temu razgovora, jer samo skakućeš sa jedne na drugu.

Samo su zaboravio da napomeneš da je to netačan podatak.
Ali dobro, kao da je to bitno :lol:
/QUOTE]

postavicuti za svakog igraca platu...pa saberi...

Jeste. Mislim, pričaj ti o tome slobodno, ali ostaje činjenica da je Totenhem više para potrošio na pojačanja.

Ovde se ne raspravlja ko je vise potrosio na pojacanja nego ko je vise ulozio....

postavicuti za svakog igraca platu...pa saberi...
Pričamo o novcu potrošenom na transfere.

Ali ti slobodno uporedi i koliko čistačice zarađuju, ako misliš da to nudi odgovor na pitanje.
Ovde se ne raspravlja ko je vise potrosio na pojacanja nego ko je vise ulozio....
Onda uračunaj i troškove vezane za održavanje stadiona, trening centra...ma sve moguće troškove.

Ulaganja u igrača je i onaj dres što mu nabaviš da bi igrao u njemu, ali o tome se nije pričalo ovdje.
Tj. sa tobom je prilično teško utvrditi temu razgovora, jer samo skakućeš sa jedne na drugu.

Reci da MAn Utd ne ulaze u Runija kada ga placa 12.000.000 po sezoni moze samo neinteligentan ili bezobrazan covek....
to sto pricate vredja ljudsku inteligenciju....

Ali ti slobodno uporedi i koliko čistačice zarađuju, ako misliš da to nudi odgovor na pitanje.

Onda uračunaj i troškove vezane za održavanje stadiona, trening centra...ma sve moguće troškove.

Pitanje je ko je ulozio vise u igrace...niko stadion nije spomenuo....to sto mesas babe i zabe govori koliko si upravu...

Pricamo o ulaganjima u ekipu...

Back