Tottenham Hotspur FC

• Začetnik teme Začetnik teme duc4
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Nisam ga bas nesto primetio, ali je imao jedan dobar prodor u prvih 10 minuta kada je prosao dva igraca (jednom proturio kroz noge) i iznudio faul na ivici sesnaesterca. Uglavnom, niko se nije posebno istakao, svi igraju podjednako dobro kao tim. Mozda Van Der Vart sa svojim sutevima, bio je najveca pretnja po gol Vest Hema.

Napadaci vam jesu krs (Defo me je posebno razocarao) ali niste ni imali srece. Dosta ste pritiskali ali ***, nema ko da zavrsi akciju. Vest Hem mi je cak i delovao opasnije sa ono malo akcija sto su imali (npr. one makazice Nobla) a Grin je danas bio u fantasticnoj formi. Sve lopte je skinuo alal mu vera.

Ništa bez napadača...toliko dobar vezni red, ali napad jednostavno ne može da ga isprati...
Kao što reče miki, ako sledeće sezone ne budete igrali LŠ, čeka vas veliki test ovo ljeto...ali ako zadržite najveće zvijezde, i dovedete par jakih pojačanja u odbrani i napadu...neće biti zime ni za vas.

Nebi bio neuspeh da budemo peti...ali bi bio neuspeh da prodamo svoje najbolje...nadam se da ce Levi odrzati rec i da nece nikog prodavati... :)
i ovo...mozemo do Lige Sampiona sledece sezone i ako je osvojimo...samo hrabro! :worth:
@SQUID
Desi be ti....nema te nesto ko Milan u Ligi Sampiona :mrgreen:

198350_1477549797904_1808546282_883332_7469163_n.jpg

Kako misliš dosta godina? Ima 28 godina, a na ovom nivou može sigurno još 4-5 sezona da odigra...ali tek je došao, potpisao je ugovor na 4 sezone, tako da mislim da ni on nigdje neće ići.

Pa mislim da nece niko da ga kupi sa tolko godina. Sigurno on moze da igra jos 3,4 godine. Al da bi ga pustio Totenhem mora neko dobro da plati bas zbog ugovora. A i igrao je u Ajaxu, Realu, Hamburgu tako da ni njemu nije neko moranje. Pa zato mislim da nece ici nigde

Pa mislim da nece niko da ga kupi sa tolko godina. Sigurno on moze da igra jos 3,4 godine. Al da bi ga pustio Totenhem mora neko dobro da plati bas zbog ugovora. A i igrao je u Ajaxu, Realu, Hamburgu tako da ni njemu nije neko moranje. Pa zato mislim da nece ici nigde

Gomila gluposti! VDV je vanserijski plejmejker. U Ajaksu je pokazao da je jedan od najtalentovanijih u to vreme, Hamburg je sam drzao, u Realu je nazadovao, ali nije on jedini koji je ta prokletinja od kluba dovela do ivice propasti, i na kraju dolazak medju ''Pevce'' se pokazao kao potez karijere gde je zablistao. Po mom mishljenju on je jedan od najboljih veznjaka u Premijer ligi. Xavi je 3 godine stariji od VDV, kao i njemu nikada mu ne bi bio problem posle ovakve sezone da lagano nadje angazman.

Gomila gluposti! VDV je vanserijski plejmejker. U Ajaksu je pokazao da je jedan od najtalentovanijih u to vreme, Hamburg je sam drzao, u Realu je nazadovao, ali nije on jedini koji je ta prokletinja od kluba dovela do ivice propasti, i na kraju dolazak medju ''Pevce'' se pokazao kao potez karijere gde je zablistao. Po mom mishljenju on je jedan od najboljih veznjaka u Premijer ligi. Xavi je 3 godine stariji od VDV, kao i njemu nikada mu ne bi bio problem posle ovakve sezone da lagano nadje angazman.

Hocu da kazem da puno on vredi da bi neko dao pare za igraca koji ima tolko godina. Jel bi neko dao 30,40 miliona za igraca koji moze jos 3,4 godine da igra na ovom nivou? O tome ja pricam Inace apsolutno se slazem da je vanserijski plejmeker.

Poslednja izmena:

Back