Tottenham Hotspur FC

• Začetnik teme Začetnik teme duc4
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
rosoneri nas nikad nisu pobedili....i 1 godina unazad nije istorija...
1 godina unazad je istorija, ako određeni odgađaj ima tendenciju ponavljanja, a pošto Wigan prošle sezone nije ispao u niži rang, već im je ugovoren susret sa Totenhemom, a nakon tog odigranog susreta prethodni pada u arhivu, i kao aktualni (sadašnji) se računa poslednji odigrani susret ... A u poslednjem odigranom Latiksi su vas nakačili na kuurac i provozali White Heart Lane-om :lol: ...

vrlo vazno...utakmica kao i svaka druga...ima ih 38 taki...nisu nas tom pobedom eliminisali,nit ispadomo...zivot ide dalje..
Oni su vas tom pobedom udaljili od istorijskog uspeha da vežete dva učešća u LŠ zaredom ... A pošto Milan igra redovno LŠ, njima je taj dvomeč kao i svaki drugi, nije im istorijski kao vama, jer imaju više titula nego Totenhem utkamica :D ...

Oni su vas tom pobedom udaljili od istorijskog uspeha da vežete dva učešća u LŠ zaredom ... A pošto Milan igra redovno LŠ, njima je taj dvomeč kao i svaki drugi, nije im istorijski kao vama, jer imaju više titula nego Totenhem utkamica :D ...

neznas i cuti...tottenham nije debitant u ligi sampona....ne lupaj...

milan ima ligu gde se trkaju on i inter...pa ko je gori ostaje bez titule..nije ni cudo da sa nula timom svake god igraju LS...u premijeru ima 7 milana...pa ti vidi...

neznas i cuti...tottenham nije debitant u ligi sampona....ne lupaj...
I očekivao sam da ćeš bukvalno shvatiti, i bio siguran da ćeš to pretvoriti u argument koji potvrđuje moje neznanje ... Iako je smajli na kraju rečenicu doveo u drugi kontekst ...

milan ima ligu gde se trkaju on i inter...pa ko je gori ostaje bez titule..nije ni cudo da sa nula timom svake god igraju LS...u premijeru ima 7 milana...pa ti vidi...
Totenhem ima ligu u kojoj se trkaju Manu i Čelsi, povremeno uskoči Arsenal, kao i u kalču Roma ... Totenhem je od titule daleko koliko i Palermo, stavljati ga u Milanov položaj u kalču je ništa drugo do preterivanje ...

Ćorluka: Moramo opet početi pobjeđivati

HRVATSKI nogometni reprezentativac u redovima Tottenhama Vedran Ćorluka najavio je za službenu internetsku-stranicu kluba subotnji ogled 30. premierligaškog kola u kojem Spursi dočekuju West Ham.

Dvoboj je to petoplasiranog i 18-plasiranog sastava na ljestvici, a Ćorluka ouči njega upozorava da su „čekićari“ u usponu forme i da imaju dobar igrački kadar.

"Kada pogledate njihove igrače, jasno je da ne zaslužuju biti tamo dolje. Imaju dobre igrače, posebice u napadu i vezi, a pobijedili su nas na Upton Parku (1:0), pa očekujem tešku utakmicu. Obje se momčadi bore za bodove iz različitih razloga", objasnio je Ćorluka.

Dok se Tottenham bori za mjesta koja vode u Ligu prvaka, West Ham se bori za opstanak. Nedavne pobjede protiv Blackpoola, Liverpoola i Stokea, kao i važni remiji protiv Evertona i WBA-a pomogli su „čekićarima“ u bijegu sa začelja, ali čeka ih neizvjesna borba do samoga kraja.

Tottenham je u zadnja dva premierligaška kola osvojio tek bod nakon utakmica protiv Blackpoola (1:3) i Wolverhamptona (3:3), a popularni „Čarli“ inzistira da ovoga puta Spursi idu po pobjedu.

"Moramo ponovo početi pobjeđivati. Imali smo dobar niz s tri uzastopne pobjede, ali smo onda uzeli samo bod protiv Wolverhamptona i Blackpoola, pa nas čeka velika utakmica protiv West Hama. Trebaju nam tri boda ako želimo konkurirati za prva četiri mjesta", zaključio je hrvatski branič čija je momčad slavila protiv West Hama u posljednja četiri međusobna okršaja igrana na White Hart Laneu.

Perišić: Spreman sam za odlazak u Tottenham

IVAN PERIŠIĆ novi je hrvatski nogometaš koji je privukao veliki interes Harryja Redknappa. Tottenham je, prema pisanju brojnih europskih medija zainteresiran za dovođenje Bruggeovog veznjaka već na ljeto.

Navodno su Englezi spremni ponuditi i do 6 milijuna funti za Perišića koji je ove sezone zabio 16 golova i dodao 8 asistencija.

"Spreman sam za transfer", najavio je Perišić za belgijske medije.

"Prijatelji su sretni zbog mene, a svi koji me poznaju zovu me da mi čestitaju. Moje utakmice u Hrvatskoj prate preko interneta", objasnio je Perišić i dodao kako bi volio prijeći u redove Tottenhama.

"Moj učinak je stvarno dobar, a transfer bi bila dobra nagrada za moju formu. Ako će klub biti zadovoljan ponudom, spreman sam za razgovor. Uprava će odlučiti hoće li me pustiti, a ja mislim da sam spreman", kaže Perišić.

Tottenham ne odustaje od Huntelaara: Schalkeu će ponuditi Kranjčara

PREMA navodima engleske radijske postaje Talksport, Tottenham će ovog ljeta ponovno, drugi put nakon ljeta 2009. godine, u svoje redove pokušati dovesti nizozemskog nogometaša Klaas-Jana Huntelaara.

Centarfor Schalkea tada se, još kao igrač Real Madrida, opredijelio radije za Milan nego za Premierligaša. Danas proživljava teške trenutke u Schalkeu, za koji nije zabio gol od studenog prošle godine.

Danas 27-godišnjega klasičnog centarfora, koji ugovor s Bundesligašem iz Gelsenkirchena ima do ljeta 2013. godine, Harry Redknapp i dalje vidi kao idealnog igrača u 16-ercu za centaršuteve Garetha Balea i Aarona Lennona.

Talksport navodi da Schalke za Nizozemca traži 16 milijuna funti, te da će Redknapp pokušati smanjiti cijenu ponudivši u dodatku jednoga vlastitog igrača u razmjenu. To bi trebao biti hrvatski veznjak Niko Kranjčar.

Ostavimo malo real po strani! Sutra jako vazna utakmica sa Vest Hemom. Valjda ce skoro svi biti zdravi. Bejl, VDV,Modric. Pa i Galas se spominje da ce igrati. Samo 3 boda ostavljaju nadu za 4 mesto. I onda u nedelju navijamo za Celzi protiv Citija.

Nadam se da ce King da zaigra...
samo da ga vidim kako sa kapitensku uskace na teren pa ne zaim da zinem...
sutra da me kopaju u raku ne zalim...ko mu ebe majku...
sutra gi dobijamo garant...i komse ce ebu majku na ovija...zivot mogu na toj da turim...

188902_133614663378053_100001885591033_225142_7329548_n.jpg

http://2.***************/_J3_liDBfbvs/S8eabsd-3jI/AAAAAAAAm-s/aOxE7sfbhWE/s1600/Rafael+Van+der+Vaart+Image.jpg

ONI SU IGRALI ZA REAL :)
Vudgejt i Rafa :worth:

Back