Spurs
Iskusan
- Poruka
- 5.190
SUPER PAV

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

abe ivanice...sto tako...lepo je covek sve lepo reko a ti zevzecis da se napio..dobro,dobro![]()
sve mi se cini da ocete da ga nekome uvaljate pa ga zato Hari i njegov sinci vec 2 dana hvale na sva usta...
Opet smo ostali bez Bejla!! Kad neko nema srece, onda bas....! Al valjda ce do Reala sve biti ok.

E, ovako! Povredjen je Bejl! Posle njega se i Lenon nesto povredio. Al svi se nadaju da ce obojica biti spremni. I na kraju dolazi vest da se Galas povredio. A za njega bas i nema zamene. King i Vudgejt su zavrsili sezonu, (verovatno i karijeru). Kabul je povredjen, dok je Basong zdrav. Ako sam njim izadjemo na megdan Realu, bojim se da nece biti dobro.....
Izgleda si lose cuo. Najnovija vest je da ceka jos jednu operaciju. Tako da se jos ne naslucuje njegov povratak..kako King povredjen??? pa cuo sam da se vraca?!
Basong je veoma los ove sezone....sa nim bi bilo stvarno zayebano...
Izgleda si lose cuo. Najnovija vest je da ceka jos jednu operaciju. Tako da se jos ne naslucuje njegov povratak..
I Haton se povredio na mesec dana!! Znaci, protiv Reala ce biti bas pakleno u nasoj odbrani. Mada ni realu, kolko sam cuo, nece igrati Ronaldo,Benzema,Marsel. Ali me odbrana nasa jako zabrinjava pred jako vazne meceve u prvenstvu.
pa ovo je odlicna vest...vise se radujem nego da sam dobio na tombolu...sad ce Corulka da igra...zmaj bre...