Tottenham Hotspur FC

• Začetnik teme Začetnik teme duc4
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
189132_137865666281820_100001751613421_229885_1745545_n.jpg

SUPER PAV :worth:

abe ivanice...sto tako...lepo je covek sve lepo reko a ti zevzecis da se napio..dobro,dobro :(

ziv covek pa malko potegao :cmok2: sve mi se cini da ocete da ga nekome uvaljate pa ga zato Hari i njegov sinci vec 2 dana hvale na sva usta...

Edit:
Btw juce sam na nekim sajtovima procitala kako hocete da nam date Niku za Glena J+ kintu... iskreno mislim da je i ovo patka i da nema nis od ovoga...

Poslednja izmena:
Rafael Van Der Vart:"U Totenhemu retko igram svih 90 minuta"

Igrač Totenhema jednostavno želi da bude čitav meč na terenu. Ko ne voli? Ipak, trenerova je zadnja...

Rafael Van Der Vart nije najbolje prihvatio odluku Harija Rednapa da ga zameni na poluvremenu utakmice sa Vest Hemom otrčavši pravo ka tunelu što se automatski protumačilo kao iskazivanje nezadovoljstva prema odluci trenera i nepoštovanja kluba.

I sam Rednap nije blagonaklono gledao na odbijanje Holanđanina da ostane na Vajt Hart Lejnu i odgleda meč koji je završen bez golova.

"Ako je neko deo ovog tima trebalo bi da ga uvek podržava i da odgleda meč do kraja!"

Ipak, Rafael ističe da nije želeo da pokaže nepoštovanje prema klubu i da je samo nezadovoljan činjenicom da nije dobio priliku da odigra čitav meč.

" Igrao sam dobro i trener nije morao da me izvede na poluvremenu. Ja volim da igram čitav meč ali u Sparsima se to često ne dešava." rekao je Holanđanin koji u subotu bio zamenjen po 17. put ove sezone.

"Hari Rednap ne treba da se ljuti na mene. Isto sam reagovao kada me je zamenio protiv Milana i tada nije bilo ništa. Posle meča sa Vest Hemom nisam pričao sa trenerom, vraćam se u klub za deset dana a do tada će se cela situacija smiriti i biće sve u redu." smiruje strasti Van Der Vart.

Sportske.net

Rednap: Modrića nećemo prodati ni za milijardu evra

Menadžer Totenhema Hari Rednap po ko zna koji put je poručio zainteresovanim klubovima da fudbaler ovog kluba Luka Modrić neće u junu napustiti Vajt Hart Lejn ni za koju cenu.

"Ne bih ga prodao ni za 100 miliona funti, ni za milijardu. On je osnova tima", rekao je Rednap za hrvatske Sportske novosti.

Modrić ima ugovor sa Totenhemom do 2016. godine i klub nema apsolutno nikakvu nameru da ga prodaje, posebno jer je u sjajnim odnosima sa menadžerom Rednapom.

Ipak, u odnosu na Luku, budućnost ostalih hrvatskih igrača u Totenhemu, Nike Kranjčara i Vedrana Ćorluke, znatno je neizvesnija.

"Niko je dobar momak i talentovan fudbaler ali on zaista nema sreće. Ne želim da napusti klub ali imamo jednog Gereta Bejla koji igra tamo gde Kranjčaru najviše odgovara", dodao je Rednap.

Tottenham već gleda kako dovesti Davida Moyesa

Londonski Tottenham, po navodima mnogih engleskih tiskovina, pojačava potragu za novim trenerom. Nije razlog nezadovoljstvo radom Harryja Redknappa, već mogućnost ranijeg njegovog odlaska iz londonskog kluba...

Već je dulje vrijeme znano da je Redknapp, sadašnji trener Tottenhama kojeg je odveo do četvrtfinala Lige prvaka gdje će igrati protiv madridskog Reala, prva alternativa i želja FA (Engleske nogometne asocijacije) za nasljednika Fabija Capella. Sadašnji engleski izbornik bi trebao ostati zaključno s Europskim prvenstvom 2012. godine, no sada se pojavljuju najave da bi Talijan mogao otići i prije toga roka.

Zato u Tottenhamu ne žele biti nespremni ako se taj čin dogodi i ranije. Navodno su već obavili određene razgovore s Davidom Moyesom, sadašnjim trenerom Evertona.

On je u ovom momentu prva opcija kluba u kojem igraju čak četiri hrvatska nogometaša, Luka Modrić, Niko Kranjčar, Vedran Ćorluka i Stipe Pletikosa.

Nogometni magazin

William Gallas još dvije sezone na White Hart Laneu

Londonski Tottenham u ponedjeljak je izvjestio javnost da je potpisao novi dvogodišnji ugovor sa svojim nogometašem, 33-godišnjim obrambenim stupom Williamom Gallasom...

U ugovoru koji je ljetos potpisao francuski nogometaš William Gallas je imao klauzulu da se suradnja automatski može produljiti odigra li u prvoj sezoni 28 utakmica, makar su pojedini mediji pisali o podatku s trideset utakmica.

S obzirom da je Gallas nedavno upisao 29 nastup u dresu Tottenhama (odigrao je 21. utakmicu u Premiershipu, šest u Ligi prvaka i dvije u FA Cupu), ispunio je tu klauzulu i time se predbilježio za produljenje ugovora. Čin potpisivanja se službeno dogodio u ponedjeljak.

Nogometni magazin

Van der Vaart: Redknapp je isti kao Mourinho

PRIJE nekoliko dana je nizozemski nogometaš Rafael Van der Vaart dao do znanja da mu nije previše ugodno u Tottenhamu, odnosno, izrazio je ljutnju što ga u gotovo svakoj utakmici trener Redknapp mijenja tijekom utakmica.

Ipak, samo nekoliko dana kasnije, nizozemski se veznjak korigirao, te je uglavnom biranim riječima pričao o svom nadređenom.

"Naš trener Harry Redknapp je jednim dijelom vrlo sličan Joseu Mourinho, za kojeg mislim da je najbolji na svijetu. Naime, Redknapp na sjajan način utjelovljuje skupinu nogometaša koju trenira, te na pravi način učini to da jednostavno morate pobjeđivati za njega. Isti takav je Mourinho", rekao je 28-godišnji Van der Vaart, te usput najavio četvrtfinalne oglede Lige prvaka protiv madridskog Reala. Podsjetimo da je Nizozemac i jedno vrijeme svoje karijere proveo u Realu.

"Osobno mi je drago što se vraćam u Madrid. Lijepo je bilo tamo igrati, volim kako nogometu pristupa taj klub. Definitivno će biti lijepo igrati na Santiago Bernabeu."

Tottenham borbu za Olimpijski stadion nastavlja na sudu

Dan nakon što je objavljeno da je gradnja 580 milijuna eura vrijednog stadiona za Olimpijske igre u Londonu 2012. godine okončana, došla je vijest da će FC Tottenham pokušati sudski osporiti postolimpijsko korištenje istog od strane West Hama...

Sjevernolondonski je nogometni klub zainteresiranim stranama poslao pismo namjere u kojem obavještava da će žalbu za dodjelu standiona gradskome premierligaškom rivalu uskoro poslati na Visoki sud u Londonu. Klub u kojem igraju četvorica hrvatskih reprezentativaca traži drugostupanjsku arbitražu i presudu jer se smatra oštećenim u procesu dodjele stadiona po svršetku Olimpijskih igara sljedeće godine.

Olympic Park Legacy Company (OPLC), od britanske vlade i grada Londona osnovana tvrtka koja skrbi o olimpijskim borilištima, i koja je stadion dodijelila West Ham Unitedu jer se taj klub obvezao da neće dirati atletsku stazu, vjeruje da Visoki sud neće mijenjati njihovu odluku.

"Uvjereni smo da smo donijeli pravednu, korektnu i objektivnu odluku u ozbiljnome i transparentnom procesu. U tom smislu pribavili smo sva potrebna mišljenja eksperata na pravnome, financijskom, komercijalnom i tehničkom planu. Stoga se nadamo da će nadležni sud samo potvrditi i opravdati našu odluku", priopćila je glasnogovornica OPLC-a.

Nogometni magazin

E, ovako! Povredjen je Bejl! Posle njega se i Lenon nesto povredio. Al svi se nadaju da ce obojica biti spremni. I na kraju dolazi vest da se Galas povredio. A za njega bas i nema zamene. King i Vudgejt su zavrsili sezonu, (verovatno i karijeru). Kabul je povredjen, dok je Basong zdrav. Ako sam njim izadjemo na megdan Realu, bojim se da nece biti dobro.....

E, ovako! Povredjen je Bejl! Posle njega se i Lenon nesto povredio. Al svi se nadaju da ce obojica biti spremni. I na kraju dolazi vest da se Galas povredio. A za njega bas i nema zamene. King i Vudgejt su zavrsili sezonu, (verovatno i karijeru). Kabul je povredjen, dok je Basong zdrav. Ako sam njim izadjemo na megdan Realu, bojim se da nece biti dobro.....

kako King povredjen??? pa cuo sam da se vraca?!
Basong je veoma los ove sezone....sa nim bi bilo stvarno zayebano...

I Haton se povredio na mesec dana!! Znaci, protiv Reala ce biti bas pakleno u nasoj odbrani. Mada ni realu, kolko sam cuo, nece igrati Ronaldo,Benzema,Marsel. Ali me odbrana nasa jako zabrinjava pred jako vazne meceve u prvenstvu.

pa ovo je odlicna vest...vise se radujem nego da sam dobio na tombolu...sad ce Corulka da igra...zmaj bre...

Nije stvar u tome. Da je Haton ostao zdrav, Corluka bi mogao da igra na centralnom odbrambenom. Sto je mnogo bolja varijanta nego sa Basongom. A i ako se nedaj boze jos neko povredi u odbrani, nece imati ko da igra. I sta je sa onim Kabulom? I on je vec duze u najavi da ce se vratiti, al ga nesto nema!

Back