Tottenham Hotspur FC

• Začetnik teme Začetnik teme duc4
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
:lol:
Pa da, naravno da nema...samo treba da stignu 4 boda prednosti koje ManCity ima...plus im gostuju...pff, kao da je to problem :lol:

i da znas da nije ;)
Siti sutra gubi i mi ce imamo utakmicu manje....
i koe....ko da ih nikad nismo tukli na Gradskom Stadionu...

Tottenham vs Manchester City 0:0
Manchester City vs Tottenham 0:1
Tottenham vs Manchester City 3:0
Tottenham vs Manchester City 2:1
Manchester City vs Tottenham 1:2

Manchester City vs Tottenham 2:1
Manchester City vs Tottenham 0:2
Manchester City vs Tottenham 1:2
Manchester City vs Tottenham 0:2
Manchester City vs Tottenham 0:1

:)

Pa dobro, ako ti misliš da nije problem, onda ništa...sva sreća što imate trenera koji na to gleda mnogo ozbiljnije, inače kada bi imao pristup kao ti...ne bi ni Evropu mogli da obezbijedite, a ne LŠ :lol:

on je oprezniji sto se tice toga...cisto da ne bude neuspeh ako ne zavrsimo medju prva cetiri i da budu prevelika ocekivanja navijaca....
i na proslu sezonu....utakmica u gostima kod Sitija je odlucivala nasu i njihovu celu sezonu...i pa gi dobimo... :)

30117_10150165038510277_726490276_12223032_5880603_n.jpg

30117_10150165038490277_726490276_12223029_55251_n.jpg

30117_10150165038495277_726490276_12223030_7052097_n.jpg

drugo je napadac, a drugo je neko ko mora da pretrci kilometre i kilometre na sredini terena:)

Braaaateeeee.. ne baljezgaj moolim te! 30-40 miliona!?!?! Kada je Del Pjero imao 30 godina, mnogi klubovi su bili spremni da plate vagone love, zatim Zidan je bio vezni igrach, sa 29 godina je preshao u Real za tada astronomskih 75 milki, tako da su ti rezonovanja kriminalna.
Iskljuchi krstaricu i nastavi da djuskash menadzera, tamo si glavni.

Braaaateeeee.. ne baljezgaj moolim te! 30-40 miliona!?!?! Kada je Del Pjero imao 30 godina, mnogi klubovi su bili spremni da plate vagone love, zatim Zidan je bio vezni igrach, sa 29 godina je preshao u Real za tada astronomskih 75 milki, tako da su ti rezonovanja kriminalna.
Iskljuchi krstaricu i nastavi da djuskash menadzera, tamo si glavni.

Daj molim te, ne pricaj gluposti!! Ja ti govorim samo za Van der varta. I zasto nece otici. Ti njega poredis sa Zidanom. kolko god da je dobar tolko nije. A druga su vremena onda bila sa Zidanom i Delpjerom. Tada si na prste jedne ruke mogao nabrojati takve igrace, a sada... A zasto ga onda iz reala niko nije uzeo? Bio je slobodan na trzistu i mogo ga je uzeti ko je hteo. Niko nije hteo da plati tolku cifru. I nemoj mi reci da nisu znali da je tolko dobar kolko sada dobro igra u totenhemu!. Znalo se za njega od ranije. Igrao je dobro i u hamburgu i u ajaksu, pa i u realu. Bio je slobodan na trzistu, nije igrao u realu, i niko nije ni pitao za njega. I kad je real debelo spustio cenu uzeo ga totenhem. A totenhem za njega nece spustati cenu nego ce i vise traziti . Zato mislim da ce ostati. I da je vazno da jos samo Modric produzi ugovor. E o tome se radi! to ti je cela prica. a ne Zidan, Del pjero i gluposti...

Poslednja izmena:
Redknap: Ne svidja mi se ponasanje Van der Varta

MENADŽER Tottenhama Harry Redknapp krivio je nedostatak sreće za činjenicu da njegova momčad u 30. premierligaškom kolu nije uspjela slaviti protiv West Hama na White Hart Laneu.

Utakmica je završila 0:0, a iako su Spursi bili znatno bolji, okvir gola je u tri navrata zaustavljao udarce njihovih igrača.

"Zaista sam zadovoljan načinom na koji smo odigrali danas. Dodavali smo se sjajno, stvorili smo puno prilika, samo nismo uspjeli zabiti gol. Bila je to jedna od onih utakmica, ali zadovoljan sam kako smo odigrali", rekao je Redknapp za Sky Sports.

"West Ham se branio dobro, ali mi smo pogađali okvir gola umjesto mreže. U gol-šansama ponekad treba malo sreće", dodao je Tottenhamov menadžer, koji je potom komentirao ljutitu reakciju Rafaela van der Vaarta prilikom zamjene u 71. minuti. Nizozemac je umjesto da odgleda susret s klupe do kraja odjurio vruće glave u tunel prema svlačionici.

"Ne sviđa mi se to i moram popričati s njim. Ako si dio momčadi, onda trebaš ostati i gledati utakmicu. On je dobar momak, a ja sam samo napravio zamjenu. Mislio sam da je dao sve od sebe i odlučio sam zamijeniti ga."

Bale potpisao do 2015. godine

Ponajbolji nogometaš Tottenhama i jedan od najtraženijih europskih nogometaša na tržištu općenito, Velšanin Gareth Bale (21), potpisao je produljenje ugovora s aktualnim klubom, potvrdili su na službenoj web-stranici Spursa.

Prethodni ugovor Balea je vezao do ljeta 2014. godine, a sada je vjernost produljena za dodatnih godinu dana uz znatno poboljšane financijske uvjete.

"Sjajno je što je Gareth potpisao novi ugovor s klubom. On je fantastičan igrač i tip je igrača koji nam je potreban u Spursima. Gareth je trenutno jedan od najboljih ljevokrilnih nogometaša na svijetu, nevjerojatan je talent i samo može biti još bolji. On je također i fantastičan momak, što je jednako važno", rekao je menadžer Tottenhama Harry Redknapp.

U redove Tottenhama Bale je stigao iz Southamptona kao 17-godišnjak u svibnju 2007. godine, a otad je za londonski klub skupio ukupno 112 nastupa, u kojima je zabio 17 golova.

Gomila gluposti! VDV je vanserijski plejmejker. U Ajaksu je pokazao da je jedan od najtalentovanijih u to vreme, Hamburg je sam drzao, u Realu je nazadovao, ali nije on jedini koji je ta prokletinja od kluba dovela do ivice propasti, i na kraju dolazak medju ''Pevce'' se pokazao kao potez karijere gde je zablistao. Po mom mishljenju on je jedan od najboljih veznjaka u Premijer ligi. Xavi je 3 godine stariji od VDV, kao i njemu nikada mu ne bi bio problem posle ovakve sezone da lagano nadje angazman.

Van der Vaart je izvanserijski talent, dribling, ideja, šut, ima sve, ali...Van der Vaart već par mjeseci ili je povrijeđen ili je nespreman ili igra slabo...jučer je bio loš, a ono što me kod njega najviše nervira da u fazi obrane izgubi apsolutno svaki duel. Uz to već par puta poslije zamjene nervozno reagira, pa šta bio on... 70 minuta bez da je opasno zaprijetio i nemre hodat:roll:
Bale ne djeluje 100 % spreman, a Defoa nikad nisam baš cijenio...i prošle sezone kada je zabio 20 golova, zabio ih je na 7,8 tekmi i to redom u trpanjima na domaćem terenu protiv slabijih ekipa...
Ako ne osiguraju LŠ iduće godine (a već zaostaju 4, 5 bodova i moraju u goste izravnim kandidatima) par najjačih igrača će otići

Van der Vaart je izvanserijski talent, dribling, ideja, šut, ima sve, ali...Van der Vaart već par mjeseci ili je povrijeđen ili je nespreman ili igra slabo...jučer je bio loš, a ono što me kod njega najviše nervira da u fazi obrane izgubi apsolutno svaki duel. Uz to već par puta poslije zamjene nervozno reagira, pa šta bio on... 70 minuta bez da je opasno zaprijetio i nemre hodat:roll:
Bale ne djeluje 100 % spreman, a Defoa nikad nisam baš cijenio...i prošle sezone kada je zabio 20 golova, zabio ih je na 7,8 tekmi i to redom u trpanjima na domaćem terenu protiv slabijih ekipa...
Ako ne osiguraju LŠ iduće godine (a već zaostaju 4, 5 bodova i moraju u goste izravnim kandidatima) par najjačih igrača će otići

*** ipak je to nash igrach :lol:

defoe300_display_image.jpg

Rednap: Ove godine cilj Totenhema top 4, sledeće idemo po titulu

Menadžer Totenhema Hari Rednap ne očajava zbog remija sa Vest Hemom. Naprotiv, iskusni stručnjak uveren je da stvara tim koji će jednog dana postati šampion Engleske.

Posle 0:0 u duelu sa “čekićarima”, Rednap je poručio da veruje u ovaj tim “pevaca”.

“Ne znam da li ćemo uspeti da sezonu završimo među četiri. Biće tesno i napeto, pa ako uspemo, u redu. Ako ne, nikom ništa, pokušaćemo sledeće sezone”, kaže Rednap.

Totenhem nema nameru samo da se bori za mesto koje vodi u Ligu šampiona, već za mnogo veće počasti, trofeje.

“Sledeće godine bismo mogli osvojiti Premijer ligu. Ko zna? Želim da napravim tim koji će osvojiti šampionat, a ne samo biti među četiri najbolja”, poručuje Rednap.

Džermejn Defo je protiv Vest Hema imao nekoliko prilika, ali ih nije pretvorio u pogotke.

“Imao je nekoliko šansi, ali nije imao sreće. Tako je u fudbalu. Jednog dana će pogoditi nekoliko puta, drugog ništa. Dva gola koje je postigao protiv Vulverhemptona nije imao prava da postigne, jer to čak nisu bile ni poluprilike”, zaključio je menadžer Totenhema.

Redknapp: Modrić je s drugog planeta, mogao bih ga gledati cijeli dan

Postalo je već uobičajeno da menadžer Tottenhama Harry Redknapp nakon svake utakmice izražava divljenje prema igri hrvatskog nogometaša Luke Modrića. Oglasio se i u ponedjeljak u osvrtu na utakmicu protiv West Hama...

Spursi su u 30. kolu Premiershipa na svome White Hart Laneu odigrali samo 0-0 protiv "čekićara", ali Modrić je ponovno na impresivan način vladao sredinom terena.

- Luka je nevjerojatan. On je s drugog planeta. Misliš da neka momčad ima dobre igrače, a onda ih vidiš kako igraju protiv Modrića i shvatiš da je on na nekoj drugoj razini - istaknuo je Redknapp u razgovoru za klupsku web-stranicu.

- Apsolutno je vrhunski igrač. Fantastičan je nogometaš i fantastičan dečko. Mogao bih sjediti i gledati ga kako igra cijeli dan - dodao je oduševljeni trener.

Nogometni magazin

:think: ovaj se opet ubio ko majka...

:think: ovaj se opet ubio ko majka...
Koliko sam pratio njihovu e-štampu, svaka druga fudbalska vest je otprilike takva, i onda kad gledam Modrića očekujem čudesa, a on sasvim pristojan igrač, taman za klubove poput Totenhema - oni koji nisu toliko veliki i jaki da osvajaju titule, ali koji nisu ni dovoljno osrednji pa da budu lišeni igranja evropskih takmičenja ...

Kad pročita ovo, čovek bi pomislio da Rednap priča o Ćaviju ili Iniesti, koji su svaki na svoj način motor najboljeg kluba i najbolje repke ...

Back