Tottenham Hotspur FC

• Začetnik teme Začetnik teme duc4
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Imam brata maleckog,ima 7 godine....zajedno gledamo svaku utakmicu Tottenhama i zajedno navijamo...On zna svakog igraca Tottenhama i broj koji nosi :) ma ja i on smo najaci...ali nemogu da mu nadjem a obecao sam da mu kupim dres Bejla...ima vec Kaku i Etoa ali iz Tottenhama nemogu ic da mu nadjem....zna li ko moze li nekako preko neta da mu narucim dres na kucnu adresu???tamo gde ja kupujem nema malecki dresovi...

Има у БГ на сајму да се нађу дечји дресови али само Ливерпул, Челси, Арсенал и Јунајтед. Од енглеских клубова.

fala...nego....obecao sam da cu mu kupim...a nikako nemogu da nadjem...trazih svuda....treba mi nesto gde mogu da mi salju na kucnu adresu...a ne da putujem do BG za jedan dres...

Ferguson je spreman dati 35 milijuna funti za Modrića

MENADŽER Alex Ferguson želi sljedećeg ljeta u Manchester United dovesti hrvatskog reprezentativca Luku Modrića iz Tottenhama kao zamjenu za Paula Scholesa, piše engleski tabloid News of the World.

Ferguson želi preoblikovati svoj vezni red u momčadi, te je označio trojicu igrača koje želi imati u momčadi već od sljedeće sezone. Prvi na tom popisu želja je Luka Modrić, za kojeg je Manchester United spreman izdvojiti 35 milijuna funti, prema pisanju tabloida.

Druga dvojica su 19-godišnji Jack Rodwell iz Evertona, član engleske U-21 reprezentacije, te 20-godišnji Jordan Henderson iz Sunderlanda, koji je odigrao već jednu utakmicu i za englesku A reprezentaciju.

Haha smesna ponuda...mi tolko dajemo za Djuzepe Rosija....Levi ca da 100 da Luka ostane...

U utorak bijemo sa mandarine....pobeda nas izbacuje na trece mesto i nesmemo ispustiti sansu...pogotovo jer je jos 12 kola ostalo do kraja....za cetvrto mesto bice povuci a bogami i potegni...nesmemo gubiti tzv. dobijene utakmice jer svaki kiks moze skupo da nas kosta neigranjem lige sampiona sledece seznone koje mi itekako zasluzujemo....

U utorak bijemo sa mandarine....pobeda nas izbacuje na trece mesto i nesmemo ispustiti sansu...pogotovo jer je jos 12 kola ostalo do kraja....za cetvrto mesto bice povuci a bogami i potegni...nesmemo gubiti tzv. dobijene utakmice jer svaki kiks moze skupo da nas kosta neigranjem lige sampiona sledece seznone koje mi itekako zasluzujemo....

Ako ovo preživi Tottenhamu se sve otvara. Ko sad sve fali u obrani Ćorluka, King, Woodgate, Kaboul, šta je s tim Huttonom, je taraba, al sad bi dobro došao:mrgreen:...pa Huddlestone, Bale...iduća tekma je tek za 10 dana i tu bi netko mogao već biti i spreman...
U ožujku samo 3 tekme, a za travanj (7 ili 8 tekmi) svi bi trebali biti u stroju.

Haton je povredjen...tako je rekao Aca Stojanovic (nas komentator)....ma mi smo uvek bili na nivou sa igraci...kolko god da nam fale najbolji uvek imamo dobrog igraca koji tu popuni...neznam dal se vraca King....ali i bez njega mozemo nekako Galas,Douson,Basong i Ekoto....ce gi prejebemo :ok:

Muslin zove Kranjčara u Krasnodar

Trener novog ruskog prvoligaša Krasnodara Slavoljub Muslin dogovorio se sa upravom kluba da se odvoji poprilična suma novca za pojačanja.

Prema pisanju sajta Sovsport, prvi na meti Krasnodara je Niko Kranjčar, vezista Totenhema i reprezentacije Hrvatske.

Kranjčar ne dobija adekvatnu priliku kod Harija Rednapa i spreman je da pređe u novi klub kako ne bi izgubio mesto i u reprezentaciji kod Slavena Bilića.

Zimski prelazni rok se u Rusiji završava tek u martu tako da Krasnodar i Muslin imaju dovoljno vremena ne samo da ubede Kranjčara već i druge fudbalere koji su im na listi želja da pređu u njihove redove.
:hahaha: :rotf: :klap:
leeeeee....ko je napisao ovu vest bombu da mu bacim u redakciju :klap:

Jako vazna utakmica sutra! Posle te utakmice ne igramo do one tamo nedelje. ( 12 dana odmora) Taman da se odmore i oporave neki igraci. Sto se tice Hatona, gledam svuda spisak povredjenih igraca, al njega nema. Veceras ce biti spisak igraca koji su u kombinaciji sa ovaj mec, pa cemo videti. Nas raspored u sledecih 5 utakmica je Blekpul, Vulfsi,Vest hem,Vigan, Stouk. Iz ovih 5 uzeti 12 ili 13 bodova.
I najnovija vest, povredio se Van der Vart, ne igra ni on sutra!

Poslednja izmena:
BRITANSKO izdanje Goal.coma donosi informaciju da je Tottenham s Manchester Unitedom spreman početi pregovore oko Luke Modrića. Početna cijena je 50 milijuna funti.

Za isti je iznos Fernando Torres prošlog mjeseca prešao iz Liverpoola u Chelsea u najskupljemu ulaznom transferu u povijesti engleskog nogometa. Automatski to znači da je Modrić trenutačno možda i najskuplji igrač na Otoku.

"Modrić ne ide nikamo iz Tottenhama. Ukoliko ga Manchester United uistinu toliko žarko želi, njegova je početna cijena 50 milijuna funti", citira Goal.com izjavu neimenovanog obavještajca iz Tottenhama uz dodatak:

"Harry Modrića smatra najtalentiranijim nogometašem u momčadi. On je uzorni profesionalac i pod dugoročnim je ugovorom."

Isti izvor dodaje da je cijenu za Modrića Alexu Fergusonu postavio predsjednik Spursa Daniel Levy, čovjek koji je prošlog ljeta potpisao Modrića na novi šestogodišnji ugovor. U njemu, piše također Goal.com UK, namjerno nije stavljena bilo kakva fiksna odštetna klauzula baš zato što su u Tottenhamu procijenili da bi Modrićeva cijena mogla otići do neba i da bi ga mogli izgubiti za unaprijed postavljenu, neprimjerenu novčanu svotu.

Ferguson je za Hrvata, prema pisanju otočkih medija, spreman platiti 35 milijuna funti jer ga vidi kao dugoročnu idealnu zamjenu za Paula Scholesa. Pedeset milijuna, međutim, nije spreman dati jer ne želi cjelokupan iznos budžeta za srpanjski transferni period potrošiti na jednog igrača. Želio se još, osim s Modrićem, Škot pojačati Evertonovim Jackom Rodwellom i Sunderlandovim Jordanom Hendersonom.

Moguće je da bi Ferguson zanimanje s Modrića mogao prenijeti na drugu najveću zvijezdu u momčadi Spursa, Garetha Balea. No, Velšanin neće biti ništa jeftiniji od Modrića s obzirom na to da je upravo pred potpisivanjem novog ugovora koji će mu donijeti stotinu tisuća funti tjedne plaće.

Mancester opasno zagrizao za Modrica. Pa nisu valjda ludi da ga prodaju. Ako to uradimo pokazacemo svima da nismo ambiciozan klub. Al valjda Ferguson nije lud da da 50 miliona. Valjda su ga sa tom cifrom odbili. Zato je jako vazno da se opet udje u ligu sampiona. Jer ovako, svasta je moguce.

Auuu! Kakav ogroman korak unazad! znaci, bicu maksimalno samokritican. Bolje da je mesto onog Basonga stavio Pletikosu, vise bi uradio u odbrani nego on. Za onog Pavlicenka i Defoe je valjda vec sve receno. Mada i sreca nas malo nije htela. Oni tri puta sutnuli dali 3 gola. A pritom izbacivali 4 puta sa svoje linije. Nije Lenon mogao sve sam. Svaka lopta na njega pa sta uradi. Na kraju su ga i udvajali pa nije nista mogao. Ali kao sto sam i ranije govorio, sve se svodi na vezni red. Napadaci ce dati gol ako im bude namesteno bezbroj sansi. Onda ce jedna uci. Ovako sve od veznog reda zavisi. Nadam se da ce Bejl da se oporavi uskoro. Jer ce biti jako tesko.

Ma....bice bolje iduci put...opet se pokazalo da smo sami sebi najveci protivnici...ljudi 4 puta sutnuli na gol a tri uslo...samo su jednom kornu izveli i to u 90 minut.......a mi...poklonili smo im bzv. penal i onaj treci gol....trebao je Ekoto ono da pocisti a ne da se zayebava....onda su nam dali gol iz ofsajda ali necu da kritikujem sudjenje.....mi smo komotno mogli 6-7 da damo...4 suta su izbacena sa gol linije....dva puta Defoova i po jednom Modrica i Pavlicenka....propustili smo veliku sansu da izbijemo na trece mesto i dosli smo u situaciju da nam je i cetvrto mesto neizvesno...onaj Pienar sta ume da promasi majko moja.... :dash: nema veze...idemo dalje :ok:

Ferguson: ''Totenhem je sada član velike četvorke umesto Liverpula''

Menadžer Mančester junajteda, Ser Aleks Ferguson, prezadovoljan je stanjem u engleskom fudbalu i činjenicom da svi Englezi dobro guraju u Ligi šampiona, već godinama unazad.

Fergi je dva puta dizao taj trofej, a u sredu će krenuti u novi pohod, kada u Marseju Junajted igra prvi meč osmine finala najelitnijeg evropskog takmičenja.

''Prošle sezone je rečeno da je kraj zlatne ere engleskog fudbala, ali činjenice dokazuju suprotno. Totenhem i Arsenal su ostvarili velike pobede i pogledajte samo rezultate u poslednjih sedam godina. Mi smo bili redovono u polufinalu i u dva finala. Arsenal i Čelsi su bili u finalu, kao i Liverpul, dva puta'', kaže on i dodaje.

''Premijerliga je sjajna liga. Totenhem je zamenio Liverpul u velikoj četvorci, imamo novi raspored snagai'', zaključio je Ferguson.

Van Der Vart:''Duh Totenhema se ne može kupiti novcem!''

Holanđanin prezadovoljan atmosferom u klubu. Za kratko vreme postao miljenik navijača. Kaže da je Totenhem jedna velika porodica.

Vezista Totenhema, Rafael Van Der Vart, koštao je Harija Rednapa ''samo'' 8 miliona funti kada je letos dolazio u klub.

On kaže da nema tog novca koji može da plati timski duh i atmosferu koja vlada na ''Vajt Hart Lejnu''.

''Naša pobeda u Milanu je pokazala da se bodovi ne kupuju. Možete da kupite dobre igrače, ali morate da imate i dobar tim. Mi imamo sjajnu ekipu, svako svakog poštuje i svako radi za svakog. To je glavna stvar'', ocenjuje temperamentni holandski plejmejker i dodaje da je ova sezona Totenhema sjajna, iako ekipi u važnim mečevima često fale glavni fudbaleri.

''Šef svima uliva samopouzdanje i razgovara sa svima. To je veoma važno kod menadžera. Ovo je velika godina za Totenhem. Imamo sjajne igrače i veliki tim. Modrić nije bio fit za Milan, Bejla nije bilo tamo, kao ni Hadlstona i Dženasa, ali mi smo opet imali jedinstvo. Čuvali smo loptu i nismo se plašili da napadnemo. Dobri smo u Evropi ali teško je kada igraš na četiri fronta'', zaključio je sjajni Van Der Vart.

Ja bih ipak komentarisao sudjenje... Gol iz ofsajda za Kembela iako je bila prelijepa akcija... Penal za Blekpul koji je u svakom slucaju manje penal nego ono nad Modricem koji je odnesen...
Osim toga, veliki manjak srece...lopta je stvarno igrala cesto na liniji... I na kraju fantastican gol Totenhema... Sa Blekpulom je uvijek ovako...a kad jos dodas i Totenhem...onda je ludo na kvadrat:D

Steta za izgubljene bodove, ali i Adam zasluzuje svoje bodove:D

Poslije ovoga se morate uozbiljiti, mada ni ne sumnjam da ce biti tako...;)

Back