Tottenham Hotspur FC

• Začetnik teme Začetnik teme duc4
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Leeeeeeee

A1 Roma-Sahtjor
A2 Milan-Totenhem
A3 Valensija-Salke
A4 Inter-Bajern

B1 Lion-Real
B2 Arsenal-Barselona
B3 Marsej-Mancester
B4 Kopenhagen-Celzi

1/4
A1-A2 A3-A4
B1-B2 B3-B4

1/2
pobednici A
pobednici B

Ako izbacimo Milan imamo otvoren put ka finalu :)

Vudgejt u autu do kraja sezone?

Jedan od najmaleroznijih fudbalera na svetu, odbrambeni igrač Totenhema Džonatan Vudgejt bi ponovo mogao da ode na višemesečno bolovanje. Vudgejt se U ekipu vratio u prvom meču osmine finala Lige šampiona protiv Milana, ali je ekspresno obnovio povredu, zbog koje je pauzirao 15 meseci.

Nekadašnji reprezentativac Engleske je u igru ušao u 60. minutu umesto Vedrana Ćorluke, na koga je pogibeljno startovao Metju Flamini.

Iskusni defanzivac je u Milanu obnovio povredu prepona, ali još se na zna koliko će Vudgejt vremena provest van terena. U najgorem slučaju za njega je sezona završena.

Što se Ćorluke tiče njemu je stradao zglob, ali bi za mesec dana mogao da se vrati na teren.

Sportklub

Čarli aut mjesec dana, Woodgate vjerojatno i duže, tu su Kaboul, King, Huddlestone, Bale, Modrić i Van der Vaart načeti...prava bolnica

Sreća da Tottenham ima samo 3 tekme u idućih mjesec dana. Valjda bu skrpali nekog za uzvrat sa Milanom.

Ćorluka bi mogao biti spreman već za uzvrat s Milanom

VEDRAN ĆORLUKA prema netom pristiglim informacijama iz Londona, ipak će pauzirati kraće nego su to pokazale prve snimke njegovog gležnja.

Oporavak bi mogao potrajati kraće od mjesec dana, prema aktualnim prognozama. Tri tjedna liječnici spominju kao optimalno razdoblje.

Kako je dr. Zoran Bahtijarević, liječnik hrvatske nogometne reprezentacije, izvijestio putem internetske stranice Hrvatskoga nogometnog saveza, Vedrana je tijekom poslijepodneva pregledao dr. Mark Davies, specijalist za gležnjeve i stopala. Na osnovu rezultata jučerašnjih pretraga, odnosno usporedbe istih sa snimkama lanjske ozljede istog područja, dr. Davies je umjereni optimist.

Pokazalo se kako je Ćorlukina ozljeda ipak manje ozbiljna nego je to jučer pokazala magnetska rezonanca. Ćorluka će sljedeća četiri dana imati imobiliziran gležanj desne noge, nakon čega slijedi postupni povratak treninzima, a potpuni povratak na travnjak, ako ne bi bilo dodatnih komplikacija, nije isključen već za uzvratnu utakmicu Lige prvaka, 9. ožujka protiv Milana.

Redknappu bi to puno značilo. Alan Hutton zbog ozljede nije konkurirao za utakmicu s Milanom pa je od prve minute na desnom beku počeo Ćorluka. Čarli je u utakmici nastradao nakon čega ga je Redknapp zamijenio Woodgateom kojemu je jutros ustanovljena ozljeda prepona! To je bio prvi nastup Woodgatea nakon 14 mjeseci pauze.

Ni situacija s ostalim braničima nije puno bolja - izvan pogona su Kaboul i King. Trenutno su zdravi samo Dawson, Gallas i Bassong.

Leeee..lepa vest...bilo bi na nivou da zaigra u revans... :worth:

Crouch: Frustrirao nas je Flaminijev smijeh i animacija publike nakon prekršaja

PRAVA je euforija zavladala u redovima Tottenhama nakon pobjede (1:0) u gostima kod Milana u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka.

Vratar Spursa Heurelho Gomes je tako nakon povratka u London izjavio "možda smo nezaustavljivi", dok je strijelac jedinog pogotka Peter Crouch pohvalio inteligenciju i mirnoću svojih suigrača koji nisu nasjeli na "prljavštine" domaćih nogometaša, poput brutalnog prekršaja Mathieua Flaminija na našem Vedranu Ćorluki ili Gattusovog udaranja glavom pomoćnog trenera Tottenhama Joea Jordana nakon posljednjeg sučevog zvižduka.

"Nema sumnje da je bilo provokacija. Mislim da vrhunski igrači ne vole gubiti, a kada se to dogodi, postaju ljuti i spremni su učiniti sve da te isprovociraju. No, mi smo bili profesionalni i nismo nasjeli na to. Flaminijev prekršaj je bio grozan, a njegova reakcija nakon toga, smijeh i animacija navijača, definitivno nas je frustrirala. A Gattuso je bio sretan da može uzburkati bilo koga, budimo iskreni. Ionako je to već radio tijekom karijere, ali srećom nismo se dali uplesti u to", kazao je Crouch, osvrnuvši se i na samu pobjedu.

"Gareth Bale i Luka Modrić su vrhunski, vrhunski igrači i ako bez njih dvojice u početnoj postavi možemo pobijediti na San Siru, tada vjerojatno nemamo granica", zaključio je napadač.

Pomoćni trener Totenhema Džo Džordan nazvao je optužbe iz tabora Đenara Gatuza "patetičnim" jer tvrdi da nije isprovocirao fudbalera Milana.

Gatuzo je tokom meča osmine finala Lige šampiona odgurnuo Džordana kraj aut linije, a nakon poslednjeg sudijskog zvižduka ga je i udario glavom.

Njegov agent Klaudio Paskvalin tvrdio je da je Džordan isprovocirao ratobornog vezistu rekavši mu "italijansko j... kopile".

Međutim, pomoćnik Harija Rednapa i bivši fudbaler Milana demantovao je te tvrdnje.

"Takve izmišljotine su zaista patetične. To je potpuno neistinito i neprecizno, neka im ide na čast. Gatuzu sigurno nije jasno da ja smatram moj period proveden u Milanu za najbolje vreme u karijeri. Ćerka mi živi i radi u Italiji, obožavam zemlju i njene stanovnike. Gatuzove priče su budalaštine", rekao je Džordan.

Mani se bre Spurs!:mrgreen:

Moram neko vreme da ga držim...zaslužio je...:mrgreen:

cime je zasluzio....dali je dao gol...dali je asistirao...dali je prijateljski pruzio Dzordanu ruku i tapnuo ga po ramenu cestitajuci mu pobedu...
takvi ljudi mi brate moj idu na kuurac...iritiraju me brate...valjda me razumes....sada bi mu **** kevu da mogu....goovno jedno smrdljivo!!!!!!!!! :evil:

Back