- Poruka
- 15.396
Ako može Blekpul 3-1, može i Milan.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Ako može Blekpul 3-1, može i Milan.![]()

I ja mislim da će im Tottenham sigurno dati jedan...ali isto tako mislim da će Milan otići na revanš sa bar dva gola prednosti...

Ne posustaj Hari majstore....raspucace se oni na kraj 
A POSLE KAZES DA NISTA NISI PRICAO![]()
![]()
![]()

P.S. Zar nisi pričao da sam obrisao postove itd...?![]()
Prvo...netačno. Ovo dalje i nema potrebe da komentarišem.
Provalio sam da mnogo lažeš, da l' namjerno il' imaš pamćenje k'o zlatna ribica...nemam pojma.
U suštini, ne zanima me.

Pa ovo je netačno...zašto bih dokazivao?Prvo..prico si da nista nisi pisao za Tottenham i Milan
Pa ovo je netačno...zašto bih dokazivao?
Pa baš izvadi, u poslednjih mjesec dana šta sam pričao o duelu Milana i Tottenhama
Možda i nađeš 3 posta![]()
....izvini be....koe cu sad da se setim svaki post u detalji...nego danas nesto kopa za SQUIDA i zapade mi za oko onaj tvoj...i reko "evo ga...a pravi se hilikopter"......eve ponovo ti se izvinjujem ako ti to nesto znaci 

zbog njega smo i previse bodova prosuli...Carli je za njega tatko 
Nasi su svuda na viskoj ceni...nadam se da cemo sve uspeti da zadrzimo....svaka nek je zlatna Hariju za Bejla..... 

o tome ti pricam...voleo bih da zavrsi kod nasih dragih komsija....Cist promasaj bi bio...Ne igra ni u Barseloni B...

Hvala Fulamu
znaci....ima jos 10 kola do kraj a Siti nam bezi 3 boda i ima utakmicu vise...samo pametno da odigramo do kraja pa ce se i sledece godine igrati Liga Sampiona na Vajt Hart Lejnu![]()