Tottenham Hotspur FC

• Začetnik teme Začetnik teme duc4
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
cime je zasluzio....dali je dao gol...dali je asistirao...dali je prijateljski pruzio Dzordanu ruku i tapnuo ga po ramenu cestitajuci mu pobedu...
takvi ljudi mi brate moj idu na kuurac...iritiraju me brate...valjda me razumes....sada bi mu **** kevu da mogu....goovno jedno smrdljivo!!!!!!!!! :evil:

A da je to uradio neki igrač Totenhema Tasotiju, da li bi ga ti mrzeo?

Gatuzu ovo nije prvi put, ni poslednji, ybg takav je, ja sam navikao, ne mrzim ni jednog igrača Milana, pa ne mogu ni njega, on se mnogo zalaže, sve bi dao za pobedu, često pretera u tome, šta da se radi.

Al' ko zna šta je tu istina, možda mu je i Džordan nešto dobacio, ko zna, ne verujem da bi Gatuzo tako reagovao iz čista mira, to nije moguće.

Svakako, Gatuzo nije trebao tako da reaguje, bez obzira da li mu je dobacivao ili ne, al' svi znamo da ne ume baš da se kontroliše. Šta ćeš, takav je.

A da je to uradio neki igrač Totenhema Tasotiju, da li bi ga ti mrzeo?
Nebih ga mrzeo ali bi ga osudio...ali ti to sto radis...postavljas ga na avatar i dajes mu podrsku je suprotno od normalnog...

Gatuzu ovo nije prvi put, ni poslednji, ybg takav je, ja sam navikao, ne mrzim ni jednog igrača Milana, pa ne mogu ni njega, on se mnogo zalaže, sve bi dao za pobedu, često pretera u tome, šta da se radi.
Istina je da nije mu prvi put...ali sta radi UEFA...ne kaznjava ga..novinari mu daju podrsku objavljivajuci lazi i gluposti...navijaci ga podrzavaju...gde ide sve to???
Al' ko zna šta je tu istina, možda mu je i Džordan nešto dobacio, ko zna, ne verujem da bi Gatuzo tako reagovao iz čista mira, to nije moguće.
Dzordan je rekao da je cista laz...ima cerku koja zivi i radi u Italiji...i on je ziveo nekada...to je cista laz i glupost....ocigledno je....Dzordan nikoga u trenerskom poslu nije provocirao i vredjao...a GAtuzu kao sto i sam kazes nije prvi put...a i neverujem da ce Dzordan iz cista mira da ga isprovocira...
Svakako, Gatuzo nije trebao tako da reaguje, bez obzira da li mu je dobacivao ili ne, al' svi znamo da ne ume baš da se kontroliše. Šta ćeš, takav je.
Ako ne ume da se kontrolise neka se leci...ima ustanova za takve i nek ide u nju....ako je covek lud nece da mu kazu "Sta ces,takav je" nego ga odvesti da se leci...

I brate...ja necu ovde da se raspravljam o tome....to nigde ne vodi...samo sam te drugarski zamolio da ga skines sa avatara...ti neces...OK :)

Nebih ga mrzeo ali bi ga osudio...ali ti to sto radis...postavljas ga na avatar i dajes mu podrsku je suprotno od normalnog...

Pa sada mu je podrška najpotrebnija...osuđujem ja to, volim kada se malo zakuva, al' Gatuzo je preterao...

Istina je da nije mu prvi put...ali sta radi UEFA...ne kaznjava ga..novinari mu daju podrsku objavljivajuci lazi i gluposti...navijaci ga podrzavaju...gde ide sve to???

UEFA ne radi ništa, a i ovo nije tako skandalozno, mogli su možda da mu daju jednu utakmicu zabrane...
Al' eno trebali su i De Jonga da kazne, počev od onog šta je uradio Xabi Alonsu, pa Ben Arfi...

A otkud ti znaš da su to ''laži i gluposti'', šta ako je istina da ga je Džordan vređao?

Pa normalno je da navijači budu na strani svog igrača, neće valjda na strani Totenhema i Džordana, pogotovo što se Gatuzo mnogo zalaže...borben je...

Dzordan je rekao da je cista laz...ima cerku koja zivi i radi u Italiji...i on je ziveo nekada...to je cista laz i glupost....ocigledno je....Dzordan nikoga u trenerskom poslu nije provocirao i vredjao...a GAtuzu kao sto i sam kazes nije prvi put...a i neverujem da ce Dzordan iz cista mira da ga isprovocira...

''Džordan je rekao''...e pa tako ni ja ne verujem da ga je Gatuzo napao iz čista mira...

Možda ga nije baš vređao...al' nešto je dobacio sigurno...

Ako ne ume da se kontrolise neka se leci...ima ustanova za takve i nek ide u nju....ako je covek lud nece da mu kazu "Sta ces,takav je" nego ga odvesti da se leci...

Pa onda bi dosta fudbalera trebalo na lečenje, Gatuzo nije nikakav ludak...samo ne može da obuzda svoj temperament...

I brate...ja necu ovde da se raspravljam o tome....to nigde ne vodi...samo sam te drugarski zamolio da ga skines sa avatara...ti neces...OK :)

Stavio sam ga čisto malo iz zayebancije...;)

Smeta meni dosta avatara pa nemam pravo da tražim da ih skidaju...:D

Pa sada mu je podrška najpotrebnija...osuđujem ja to, volim kada se malo zakuva, al' Gatuzo je preterao...
Pa dal ce da vidi vajdu od tvog avatara...da slucajno to goovno ne baci pogled na krstaricu i da vidi koe si ti okacio....ti si to postavio samo da bi me provocirao...i imam utisak da ga nisi ovde postavio da bi mu dao podrsku nego kao heroja...u fazonu da podrzavas njegovo ponasanje...
UEFA ne radi ništa, a i ovo nije tako skandalozno, mogli su možda da mu daju jednu utakmicu zabrane...
Al' eno trebali su i De Jonga da kazne, počev od onog šta je uradio Xabi Alonsu, pa Ben Arfi...
Kako nije skandalozno..i nemoj da uporedjujes De Jonga i Gatuza...De Jong nije prisao do protivnicke klupe i udario tamo nekog...
A otkud ti znaš da su to ''laži i gluposti'', šta ako je istina da ga je Džordan vređao?
A otkud znas da ga je on vredjao...Dzordan je rekao da voli italiju...kome ces da verujes....razbojniku,kretenu i majmunu ili coveku koji nije imao nijedan takav problem u karijeri...ta izjava me podseca na nesto...kada sam ja igrao fudbal moj saigrac je udario sudiju...kada je stigla neka tuzba,prijava ili sta je on je rekao da mu je sudija psovao majku....sto je bila laz da bi smanjio kaznu...i dobijo je za to samo 6 meseci zabrane ali bi to trebalo da bude mnogo vise da nisu svedocli lazno moji saigraci..
Možda ga nije baš vređao...al' nešto je dobacio sigurno...
Uznimo u obzir da je to tacno....ae...zar nebi trebalo da mu kaze "oladi,odjebi,stani be covece" posle svega onoga sto je radio na terenu....ceo sat se raspravljao sa Kraucem...
Pa onda bi dosta fudbalera trebalo na lečenje, Gatuzo nije nikakav ludak...samo ne može da obuzda svoj temperament...
Znaci lik ubije coveka...i kaze na sudu.."ja nisam ubica ni ludak...samo nemogu da obuzdam temperament"
Smeta meni dosta avatara pa nemam pravo da tražim da ih skidaju...:D
Ja nemam pravo da trazim to od tebe ali sam te drugarski zamolio...kao sto bi ti nekoga provokatora koji bi stavio na avatar "Republika Kosovo" ili nesto tako...ali OK..ovim si sve rekao....

Pa dal ce da vidi vajdu od tvog avatara...da slucajno to goovno ne baci pogled na krstaricu i da vidi koe si ti okacio....ti si to postavio samo da bi me provocirao...i imam utisak da ga nisi ovde postavio da bi mu dao podrsku nego kao heroja...u fazonu da podrzavas njegovo ponasanje...

Ko zna...ma da, da bi tebe provocirao...ne pričaj gluposti...

Kažem ti stavio sam ga bzvz, eto sad je u ''modi'', pa malo...jaka stvar...eee...

Kako nije skandalozno..i nemoj da uporedjujes De Jonga i Gatuza...De Jong nije prisao do protivnicke klupe i udario tamo nekog...

Ni ne mogu da poredim...Gatuzo ne lomi noge, i ne uništava karijere...samo ga je odgurnuo...

A otkud znas da ga je on vredjao...Dzordan je rekao da voli italiju...kome ces da verujes....razbojniku,kretenu i majmunu ili coveku koji nije imao nijedan takav problem u karijeri...ta izjava me podseca na nesto...kada sam ja igrao fudbal moj saigrac je udario sudiju...kada je stigla neka tuzba,prijava ili sta je on je rekao da mu je sudija psovao majku....sto je bila laz da bi smanjio kaznu...i dobijo je za to samo 6 meseci zabrane ali bi to trebalo da bude mnogo vise da nisu svedocli lazno moji saigraci..

Pa ne znam, nisam ni rekao da znam, isto kao i što ti ne znaš da li je on vređao Gatuza.

Nema šta kome da verujem, siguran sam da ga Gatuzo nije udario iz čista mira, al' opet nije trebao tako da reaguje...

Ono sto je za tebe normalno za nekoga nije....

Uznimo u obzir da je to tacno....ae...zar nebi trebalo da mu kaze "oladi,odjebi,stani be covece" posle svega onoga sto je radio na terenu....ceo sat se raspravljao sa Kraucem...

Mogao je...al' on nije takav...ybg...

Nije ni Krauč baš ''cvećka''...

Znaci lik ubije coveka...i kaze na sudu.."ja nisam ubica ni ludak...samo nemogu da obuzdam temperament"

Ne...kažem ti, ne odobravam to što je Gatuzo uradio...al' nije to baš toliko strašno...siguran sam da će biti velika novčana kazna...možda su mogli da mu daju jednu utakmicu zabrane...al' nisam ja UEFA...

Ja nemam pravo da trazim to od tebe ali sam te drugarski zamolio...kao sto bi ti nekoga provokatora koji bi stavio na avatar "Republika Kosovo" ili nesto tako...ali OK..ovim si sve rekao....

Mogao bi ja isto tako da tražim da ti skineš Rednapa, eto, nervira me, pobedio nas je...i pljujem u monitor kada ga vidim...

Nisam ja ništa rekao...

Poslednja izmena:
Nije ni Krauč baš ''cvećka''...

182892_10150137287935306_632040305_8497225_7747032_n.jpg

180449_10150137287095306_632040305_8497222_8319513_n.jpg

:rtfm:

Tu ga je Krauč srušio, a sudija nije ništa svirao, na šta je Gatuzo poludeo...
a samo vama ne sviraju sitne faulove???zar bi posle toga svako mogao da vredja i onako da reaguje....prati primer Ibre...Douson ga je nenamerno udario laktom nasta je on samo nastavio....to sto on radi je cist bezobrazluk....i...dali je Krauc kriv sto sudija nije video faul???

a samo vama ne sviraju sitne faulove???zar bi posle toga svako mogao da vredja i onako da reaguje....prati primer Ibre...Douson ga je nenamerno udario laktom nasta je on samo nastavio....to sto on radi je cist bezobrazluk....i...dali je Krauc kriv sto sudija nije video faul???

Ja to nisam rekao...samo sam rekao razlog napada...

E sad da li je nenamerno...sigurno nije sve jedno kada te neko zvekne laktom, pogotovo Ibru...on to ne zaboravlja, reče i Aca...

Nije, al' možda je bio previše grub...valjda i on ne voli Gatuza...:D

Ja to nisam rekao...samo sam rekao razlog napada...

E sad da li je nenamerno...sigurno nije sve jedno kada te neko zvekne laktom, pogotovo Ibru...on to ne zaboravlja, reče i Aca...

Nije, al' možda je bio previše grub...valjda i on ne voli Gatuza...:D
Ibra mu nije vratio...posle toga nisu imali jacih duela ni carke....normalno je da Krauc odigra grubo kada mu je protivnik (Gatuzo) grub....

Ne razumem brate.....kazes da si gatuza stavio ovako bezveze na avatar...pa zasto ga ranije nisi stavio nego sada posle onoga sto se izdesavalo....
Kad vec pominjes De JOnga....da li bi normalan navijac Sitija posle utakmice sa Njukaslom kada je on slomio nogu Ben Arfi provocirao svrake stavivsi na avatar sliku De Jonga.....

Ibra mu nije vratio...posle toga nisu imali jacih duela ni carke....normalno je da Krauc odigra grubo kada mu je protivnik (Gatuzo) grub....

Ne razumem brate.....kazes da si gatuza stavio ovako bezveze na avatar...pa zasto ga ranije nisi stavio nego sada posle onoga sto se izdesavalo....
Kad vec pominjes De JOnga....da li bi normalan navijac Sitija posle utakmice sa Njukaslom kada je on slomio nogu Ben Arfi provocirao svrake stavivsi na avatar sliku De Jonga.....

Nije vratio...jer ima žuti, a drugi bi značio propuštanje revanša...možda vrati u revanšu, ako vidi da nemamo šanse...:mrgreen:

Kažem ti zato što je sada u ''modi''...svi pričaju o njemu...

Gatuzo nikom nije slomio nogu, niti je ikoga povredio...

Nije vratio...jer ima žuti, a drugi bi značio propuštanje revanša...možda vrati u revanšu, ako vidi da nemamo šanse...:mrgreen:
Niste valjda svi divljaci kao Gatuzo i Flamini....ma nema veze....samo napred...mi ne odgovaramo na provokacije :ok:
Kažem ti zato što je sada u ''modi''...svi pričaju o njemu...
Nema sta brate..stvarno je heroj...
Gatuzo nikom nije slomio nogu, niti je ikoga povredio...
Zar treba nekom da slomi nogu da bi bio osudjen?????

Niste valjda svi divljaci kao Gatuzo i Flamini....ma nema veze....samo napred...mi ne odgovaramo na provokacije :ok:

Pa ima ih dosta problematičnih...fale samo Baloteli i Mexes...

Nema sta brate..stvarno je heroj...

Ne bih išao tako daleko...

Zar treba nekom da slomi nogu da bi bio osudjen?????

Pa ne možeš porediti Gatuza i De Jonga...

De Jong ima jako grube startove...a Gatuzo je prgav i voli da se svađa...

Samo nam oni fale...da budemo divljaci...:D
Brate...pored Gatuza i Flaminija niko vam ne fali...ne treba vam vise niko...vec ste se pokazali u pravom svetlu...
meni nije jasno kako mozes da se hvalis time.....znas onu narodnu...nezelim da vredjam ali "cime se pametan stidi budala se ponosi"....
Glupo je da De Jong za lomljenje noge Ben Arfi na dva mesta ne dobije nikakvu kaznu, a Gatuzo za obično gurkanje čak se pričalo i 8 utakmica...
Ono sto je propustila UEFA nisu navijaci....nema navijaca koji nije De Jonga osudio...neverujem da je ijedan navijac sitija posle toga slavio de jonga kao vi..ustvari ti gatuza...

Brate...pored Gatuza i Flaminija niko vam ne fali...ne treba vam vise niko...vec ste se pokazali u pravom svetlu...
meni nije jasno kako mozes da se hvalis time.....znas onu narodnu...nezelim da vredjam ali "cime se pametan stidi budala se ponosi"....

Gde se ja to hvalim...zezam se...:lol:

Ono sto je propustila UEFA nisu navijaci....nema navijaca koji nije De Jonga osudio...neverujem da je ijedan navijac sitija posle toga slavio de jonga kao vi..ustvari ti gatuza...

Velika je razlika, De Jong je slomio nogu, verovatno i uništio karijeru Ben Arfi...

Da je bilo ko iz Milana tako nešto uradio ja bih žestoko osudio, i ovo što je Gatuzo uradio ne podržavam, al' nije ništa strašno...obično gurkanje...za razliku od startova De Jonga...

Milanu se loše piše: Bale spreman za uzvrat na White Hart Laneu

PREMA pisanju engleskih medija, nositelj igre Tottenhamovih nogometaša Gareth Bale trebao bi zaigrati u uzvratnom dvoboju osmine finala Lige prvaka protiv Milana na White Hart Laneu (9. ožujka).

Bale je propustio prvi susret igran u utorak na San Siru (pobjeda Spursa 1-0) zbog ozljede leđa, ali menadžer Tottenhama Harry Redknapp vjeruje da bi u uzvratu mogao računati na njegove usluge. "Zaista se veselim njegovom povratku i nadam se da ću ga imati spremnog za Milan. On i Lennon daju ritam našoj igri", komentirao je Redknapp.

Podsjećamo, Bale je izvan natjecateljskog pogona od 22. siječnja ove godine kada se ozlijedio u premierligaškom srazu protiv Newcastlea. Do ozljede je upisao sedam golova i dvije asistencije u 23 premierligaška nastupa, kao i četiri gola i četiri asistencije u šest susreta u Ligi prvaka.

leeee ako vam je Abate glavni adut onda da ga jeebem :hahaha:
ko god da prodje bice zanimljiv mec :ok:
i nadam se da ce proci bez provokacija i niskih startova ;)

Pa na toj strani gde je Bejl igraju nam Abate i Oddo, verujem da će igrati Abate, jer je u poslednje vreme odličan, a i dosta je brz...

Biće...vi ste u mnogo boljoj poziciji, imate gol u gostima, i igrate kući, al' to je samo gol zaostatka...mi da pobedimo 1-2 i prolazimo...:mrgreen:

Pa s obzirom da nema Gatuza verujem da neće biti, al' vraća se Boateng...

Back