Tottenham Hotspur FC

• Začetnik teme Začetnik teme duc4
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Redknapp opljačkan u Madridu: Valjda sam im izgledao glupo

Menadžer Tottenhama Harry Redknapp priznao je kako je u četvrtak doživio vrlo neugodno iskustvo u Madridu gdje je bio nazočan uzvratnoj utakmici četvrtfinala Kupa kralja između Atletica i Reala...

Šef hrvatskih nogometaša, Modrića, Kranjčara, Ćorluke i Pletikose, ostao je bez novca i svih kreditnih kartica kad je uoči utakmice šetao oko stadiona Vicente Calderon.

- Hodam oko stadiona, atmosfera je sjajna, okolo su mali šatori u kojima se prodaju slatkiši... U sljedećem trenutku ispred mene su dvojica muškarca na koljenima i počinju me vući za hlače. Pomislio sam "što radite" kad su mi bacili ključeve na pod. Nisam znao trebam li ih opaliti koljenom u glavu ili ne. Pitao sam se radi li se o slijepim osobama ili nekome tko ne može hodati - započeo je priču Redknapp.

- Rekao sam im "pustite moje hlače" i odgurnuo ih. No, dok sam to radio, drugi su mi, mislim da su ukupno bila šestorica, prekopali džepove i potom nestali. Uzeli su mi sve, sav moj novac i kreditne kartice.

Putovnicu i mobitel pljačkaši nisu dirali, pa Redknapp nije prijavio slučaj policiji.

- Vjerojatno nisu znali tko sam, ali postigli su što su htjeli, to vam mogu reći. Vjerojatno sam izgledao glupo ili takvo što, pa su pomislili "evo jednoga, očito nije Španjolac, a tražimo upravo stranca" - zaključio je Redknapp izlaganje o svome neugodnom španjolskom iskustvu.

Nogometni magazin

Ubise nas povrede....ko zna sta bi bilo da nam je King spreman,da je danas bio Ekoto,Hadlston,Gomez.....tri meseca su nam bili povredjeni Douson i Defo....inace nista Man Utd nema jaci tim....

Ne znam majstore, svi ti igrace koje si nabrojao nisu nista posebno. I Junajted pola sezone odigrao bez Vidica i Runija, Celsi bez Esijena i Lamparda, to nije neko opravdanje....
A sto se tice kvaliteta, ne znam sve igrace pojedinacno ali imam logiku.
Kada vidim da je razlika na tabeli izmedju 2 kluba 10 bodova a jos vodeci tim ima utakmicu manje meni je situacija jasna.

Evo bas sam bacio pogled na tabelu, pa Junajted ima 10 bodova vise i utakmicu manje.

То ти причам. Они играју најбољу сезону од ко зна када а Јунајтед једну од лошијих...

Ubise nas povrede....ko zna sta bi bilo da nam je King spreman,da je danas bio Ekoto,Hadlston,Gomez.....tri meseca su nam bili povredjeni Douson i Defo....inace nista Man Utd nema jaci tim....

Спурс пријатељу мој, добри сте ове сезоне али не може то тако брзо ( титула, првих 8 у ЛШ ). Извукли сте максимум од играчког фонда. Погледај колико играча који могу да заиграју за први тим има Манчестер а колико Тотнам. И упореди их по позицијама.

E ovako...
Evo bas sam bacio pogled na tabelu, pa Junajted ima 10 bodova vise i utakmicu manje.
...uz bozju i sudijsku pomoc :)
netrebas mnogo da pratis fudbal da bi znao o cemu pricam...

Ne znam majstore, svi ti igrace koje si nabrojao nisu nista posebno.
...kako za koga sefe....za nekoga je Andi Kerol majstor a neko pa nije cuo za njega...nekome je Kleo bolji od Benta (za ovo sam ozbiljan...neko se izvali ovde :) ) za nekoga je Skrtel majstor za Ledlija Kinga....ako King,Vudgejt,Hadlston,Defo i Douson nisu nista posebno onda neznam o cemu da pricamo...

I Junajted pola sezone odigrao bez Vidica i Runija, Celsi bez Esijena i Lamparda, to nije neko opravdanje....
Ako pratis dovoljno znao bi da je Tottenham najmalorozniji tim sto se tice povreda...ja ne trazim opravdanje nego samo kazem da nas nisu bez razloga stavili kao jednog od favorita za osvajanje titule....ako ti bolje znas od strucnjaka svaka cast...ali niko nije mogao da pretpostavlja da ce peh sa povredama da se nastavi...Man Utd i ostali se bore sa povredama sa 2-3 igraca najvise....a nama doktori sastavljaju tim....vise ih ima kod doktora nego kod Harija...

Kada vidim da je razlika na tabeli izmedju 2 kluba 10 bodova a jos vodeci tim ima utakmicu manje meni je situacija jasna.
Prvenstvo jos nije gotovo kao sto ni danas nije utakmica bila gotova posle 60. minuta...samo veliki timovi znaju da se podignu...10 boda pa i 13 nije mnogo....jos ako se uzne u obzir da je ostalo jos 15 kola...pa i da ne bude...videcemo sledece sezone...imamo mladu ekipu...vreme radi za nas...za razliku od trenutno prve ekipe na Premijer Lige imamo buducnost...

Ne znam majstore, svi ti igrace koje si nabrojao nisu nista posebno. I Junajted pola sezone odigrao bez Vidica i Runija, Celsi bez Esijena i Lamparda, to nije neko opravdanje....

Kad vec pominjes celzi, samo da kazem da se o tome i radi. Ne igraju Esijen i Lampard i vidi gde su sada! A totenhemu tako cele sezone neko fali. I kako Mancester moze da igra jednu od losijih sezona kad jos nemaju poraz. A 20 kolo.
I da, najnovija vest da Bejl potpisuje novi ugovor na 5 godina za 100.000 funti nedeljno. Tako da Citi,Junajted,Real i ostali nek traze nekog dugog. A sto se tice titule, ja sam i rekao da sledece sezone napadamo. Samo dva jako dobra igraca da dovedemo i tu smo. A da bi doveo takve igrace moras igrati ligu sampiona i sledece godine. I igracemo.

Back