Spurs
Iskusan
- Poruka
- 5.190
Pa nema ga![]()
Tu je be....?!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa nema ga![]()
Pricao sam generalno, ne samo o jednoj utakmici.
Defo nije pokazao potencijal ni na prethodnim utakmicama. Krauc cim ga neko malo bolje cuva, ne postoji, ne zna sta da radi sa sobom. Totenhemu treba napadac koji zna sta treba da radi sa loptom, koji zna sta hoce sa njom, koji zna da se postavi kad treba i gde treba, koji samo jednim potezom moze da preokrene tok utakmice. Takvi igraci su Eto, Milito, Tores, Tevez, Bent, Kerol, Laveci, Ibrahimovic, Vucinic itd. Takvog napadaca u Totenhemu nema.
Totenhem ce dobiti timove koji se slabo snalaze sa brzinom koju Totenhem poseduje na bokovima ali cim naidju na timove poput Mancester Junajteda, cija je odbrana kao kineski zid, tu se sva diskusija o pobedi zaustavlja
"dobri su nam napadaci...samo treba da uhvate formu"
Jesu dobri, ali nisu klasa kao vasa krila.
Defo je klasa... Ako ti to ne vidis...ja ne mogu da ti otvorim oci... Druga je stvar sto na proslim utakmicama Defo nije ni igrao(ti bi to trebalo da znas cim tako komentarises)...a prosle sezone je resetao...
Van der Vart ne bi dao ni pola ovih golova da nije bilo Krauca...
Neka ga Tores Liverpulu(mnogo im je potrebniji da ne ispanu iz lige)... Etoa ne bih uzeo ni dzabe da mi ga daju(taj igrac je zavrsio karijeru prosle sezone)... Bent je vec bio u Totenhemu(uz sve moje simpatije prema njemu, on Defou moze da brise kopacke)... Kerol je odlican, ali i problematican... Laveci i nije klasicni napadac... Ibrahimovic moze da caruje, ali u nizim ligama(u Totenhemu bi pravio drustvo Pavlicenku na klupi)... Vucinic je dobro rjesenje(ali je i veoma slican Defou, pa nijesam siguran da bi 2 slicna napadaca dobro funkcionisala)... Milito bi mogao da prodje(mada nije ni mlad, a i poceo je da se povrijedjuje)...
Ja samo smatram da treba da dodje jos jedan napadac...ali ne bih ni pod tacku razno kritikovao Defoa i Krauca...
I apsolutno mi nije jasno zasto kritikujemo Totenhem nakon ove utakmice...kada je Runi cesto igrao desnog beka, kada je Mancester jedan dobar dio utakmice igrao sa tri zadnja vezna, kada je Berbatov vise vremena proveo u svom nego li u tudjem sesnaestercu, kada se Nani nije ni primjecivao na terenu, kada Cikarito umalo nije napravio jedanaesterac uklizavanjem na Lenona... Taj kineski zid je vise puta drhtao...moze da zahvali samo blagim promasajima Rafe(2 puta) i Krauca sto se nije srusio...
@Tema
Mislim da je Totenhem silan...i da ce se do kraja sezone boriti za titulu...![]()
Etoa ne bih uzeo ni dzabe da mi ga daju(taj igrac je zavrsio karijeru prosle sezone)
Naravno, morao je neko da ih da...to što ih je dao on...čista slučajnost![]()
Splatt91
Znaci moze to da se komentarise i ovako....Berbatov i Runi su nula igraci...cim ih cuvaju igraci kao sto su Galas i Douson nemoze da mrdnu....
Sefe...ne sudi po jednoj utakmici
Totenhem moze do 2. mjesta sa ovakvom igrom...
Samo naprijed komsije!
P.S. Majk Din ocigledno nije iz njihove plejade sudija tako da mozete biti srecni sto je on sudio.