Tottenham Hotspur FC

• Začetnik teme Začetnik teme duc4
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
E ovako...

...uz bozju i sudijsku pomoc :)
netrebas mnogo da pratis fudbal da bi znao o cemu pricam...

...kako za koga sefe....za nekoga je Andi Kerol majstor a neko pa nije cuo za njega...nekome je Kleo bolji od Benta (za ovo sam ozbiljan...neko se izvali ovde :) ) za nekoga je Skrtel majstor za Ledlija Kinga....ako King,Vudgejt,Hadlston,Defo i Douson nisu nista posebno onda neznam o cemu da pricamo...

Ako pratis dovoljno znao bi da je Tottenham najmalorozniji tim sto se tice povreda...ja ne trazim opravdanje nego samo kazem da nas nisu bez razloga stavili kao jednog od favorita za osvajanje titule....ako ti bolje znas od strucnjaka svaka cast...ali niko nije mogao da pretpostavlja da ce peh sa povredama da se nastavi...Man Utd i ostali se bore sa povredama sa 2-3 igraca najvise....a nama doktori sastavljaju tim....vise ih ima kod doktora nego kod Harija...

Prvenstvo jos nije gotovo kao sto ni danas nije utakmica bila gotova posle 60. minuta...samo veliki timovi znaju da se podignu...10 boda pa i 13 nije mnogo....jos ako se uzne u obzir da je ostalo jos 15 kola...pa i da ne bude...videcemo sledece sezone...imamo mladu ekipu...vreme radi za nas...za razliku od trenutno prve ekipe na Premijer Lige imamo buducnost...

Mnogo si ti naškrabao ovde a mogao si da kažeš u 5 rečenica sve.
Sudije me ne zanimaju, Mančester je konstantan 20 godina, kao i Arsenal, Čelsi 7. Vudgejt, onaj što je išao u Real? Sećam se njega još iz Lidsa, nema od njega ništa, nikada on nije bio klasa, prenaduvan igrač.
Kao i King, veliki talenat a na kraju kurton od igrača. Ostale ne znam, znam Defoa, solidan špic ali ništa više od toga.
Meni su neki prijatelji, navijači Totenhama rekli da ste favoriti, ja pojma nisam imao. I nisu njih dvojica nikakvi stručnjaci.
Srećno, ali mislim da nema šanse, čak je i LŠ veliko pitanje.

Kad vec pominjes celzi, samo da kazem da se o tome i radi. Ne igraju Esijen i Lampard i vidi gde su sada! A totenhemu tako cele sezone neko fali. I kako Mancester moze da igra jednu od losijih sezona kad jos nemaju poraz. A 20 kolo.
I da, najnovija vest da Bejl potpisuje novi ugovor na 5 godina za 100.000 funti nedeljno. Tako da Citi,Junajted,Real i ostali nek traze nekog dugog. A sto se tice titule, ja sam i rekao da sledece sezone napadamo. Samo dva jako dobra igraca da dovedemo i tu smo. A da bi doveo takve igrace moras igrati ligu sampiona i sledece godine. I igracemo.

Povrede nisu opravdanje. Čelsijev tim je mator i to je to.
Boldano, zamisli onda kakav je to klub.

Ne kužim jednu stvar kod Tottenhama. Konačno, nakon 20 godina slože tim za LŠ i onda u prvom mogućem prijelaznom roku budu najaktivniji na tržištu. Dovode se Beckham, P. Neville, Forlan, Suarez, oni neki likovi iz Newcastla, W. Brown, ne znam ko sve ne. Na kraju dođe Pienaar i odma u prvu. Pa stani dečko otkad si ti neka zvjezda. Kranjčar je danas više napravio u 10 minuta, a nisam baš neki ljubitelj debelog. Po mome Tottenham za titulu treba sastav:

Gomes - Ćorluka, Kaboul, Dawson, novi lb (Coentrao ili Zirkov recimo) - Lennon, Modrić, novi dmc (Lassana Diarra recimo), Bale - Van der Vaart, novi st (Džeko mi je bio idealan, ovako jedan robusni napadač, možda Carrol, Llorente, Benzema ili Amauri da se preporodi).

Klupa: Pletikosa, Ekkotto, Bassong, Hutton, Huddlestone, Palacios, Kranjčar, Pienaar, Defoe i neki njihovi klinci (Townsend, Walker)

Ispadaju King, Woodgate (povreda), Cudicini, Gallas (godine), O hara, Jenas, Keane, Bentley, Pavljucenko, dos Santos, Crouch (nedovoljno dobri)

Mnogo si ti naškrabao ovde a mogao si da kažeš u 5 rečenica sve.
Sudije me ne zanimaju, Mančester je konstantan 20 godina, kao i Arsenal, Čelsi 7. Vudgejt, onaj što je išao u Real? Sećam se njega još iz Lidsa, nema od njega ništa, nikada on nije bio klasa, prenaduvan igrač.
Kao i King, veliki talenat a na kraju kurton od igrača. Ostale ne znam, znam Defoa, solidan špic ali ništa više od toga.
Meni su neki prijatelji, navijači Totenhama rekli da ste favoriti, ja pojma nisam imao. I nisu njih dvojica nikakvi stručnjaci.
Srećno, ali mislim da nema šanse, čak je i LŠ veliko pitanje.

Zbog ovog posta od mene imas veliki minus ;)
Tvoje filozofija fudbala se izgleda svodi na sledecem:ko igra u Man Utd je igrac a ko igra u Tottenham je solidan....a ja ti garantujem da bi Luka Modric (za koga vidim da nisi cuo?! ) nosio na kuuurac ceo dan i Flecera ,Kerika i Gibsona....Van der vart koga takodje neznas je klasa za matorog Skolsa i Andersona....inace ja kad sam reko da Mancesteru pomazu sudije...nisam mislio samo na ovu sezonu vec i na nekoliko sezona unazad....King los igrac?! gledas li ti fudbal stari....tvoje i ovako bedno znanje o fudbalu dolzai iz izvora carsijskih prica i forme igraca iz proslog veka.....taj solidan spic je dao 18 gola u prosloj sezoni....vise nego Berbatov kojega cenis kao klasnog igraca (i kojeg ja mnogo postujem)....ne valja ti kocepcija...

Nije mi jasan dolazak Pienara....mlad nije...od Bejla,Modrica i Rafe nije bolji....pa sto su ga onda dovodili....kao sto kaze Car Zg nama trebaju igraci koji odskacu a ne cist prosek i matorci....i ja neznam po kojoj je logici mec poceo Pienar....Kranjcar je za njega car....imali smo srecu da nije dosao Bekam jer bi odma zauzeo mesto Lenonu...

Pienar je odlican igrac... Prebrzo reagujete...
A Kranjcar je zbog necega zaboravljen(ocigledno je razocarao Harija u nekoj prilici)...

Danasnji remi nije uopste toliko strasan...ionako Mancester puca u iducoj;)
Borba za titulu traje do posljednjeg kola, a ne do Bozica...

Kad vec pominjes celzi, samo da kazem da se o tome i radi. Ne igraju Esijen i Lampard i vidi gde su sada! A totenhemu tako cele sezone neko fali. I kako Mancester moze da igra jednu od losijih sezona kad jos nemaju poraz. A 20 kolo.

Celziju je falilo znatno vise igraca...i prisutan je ogroman manjak srece...
Kada nama fali Lampard, to je kao da vama fali Modric...

To ti je FArguson...cudo od organizacije, pardon trenera...

Ne kužim jednu stvar kod Tottenhama. Konačno, nakon 20 godina slože tim za LŠ i onda u prvom mogućem prijelaznom roku budu najaktivniji na tržištu. Dovode se Beckham, P. Neville, Forlan, Suarez, oni neki likovi iz Newcastla, W. Brown, ne znam ko sve ne. Na kraju dođe Pienaar i odma u prvu. Pa stani dečko otkad si ti neka zvjezda. Kranjčar je danas više napravio u 10 minuta, a nisam baš neki ljubitelj debelog. Po mome Tottenham za titulu treba sastav:

Gomes - Ćorluka, Kaboul, Dawson, novi lb (Coentrao ili Zirkov recimo) - Lennon, Modrić, novi dmc (Lassana Diarra recimo), Bale - Van der Vaart, novi st (Džeko mi je bio idealan, ovako jedan robusni napadač, možda Carrol, Llorente, Benzema ili Amauri da se preporodi).

Klupa: Pletikosa, Ekkotto, Bassong, Hutton, Huddlestone, Palacios, Kranjčar, Pienaar, Defoe i neki njihovi klinci (Townsend, Walker)

Ispadaju King, Woodgate (povreda), Cudicini, Gallas (godine), O hara, Jenas, Keane, Bentley, Pavljucenko, dos Santos, Crouch (nedovoljno dobri)

Nisam bas siguran za ovaj tim,koji si naveo da je potreban Totenhemu da bi bili sampioni.Najvise mi tu skripi u odbrani,fali tu jedan stoper prve klase,kao i bek.
Sto se tice sredine tu su dobri,ali takodje fali im jedan klasni napadac koji ce da daje golove kao od sale...Eto,Ibra,Tores,Drogba,Runi,Higuan,Tevez...Ova imena su nerealna i sigurno nece preci kod vas,ali mogli bi da dovedete recimo Suareza ili Forlana,to bi bio odlican potez.

Dakle po meni Totenhemu trebaju jos tri odlicna igraca da bi osvojio premijer ligu.
Stoper,bek,napadac.

Zbog ovog posta od mene imas veliki minus ;)
[Tvoje filozofija fudbala se izgleda svodi na sledecem:ko igra u Man Utd je igrac a ko igra u Tottenham je solidan....a ja ti garantujem da bi Luka Modric (za koga vidim da nisi cuo?! ) nosio na kuuurac ceo dan i Flecera ,Kerika i Gibsona....Van der vart koga takodje neznas je klasa za matorog Skolsa i Andersona....inace ja kad sam reko da Mancesteru pomazu sudije...nisam mislio samo na ovu sezonu vec i na nekoliko sezona unazad....King los igrac?! gledas li ti fudbal stari....tvoje i ovako bedno znanje o fudbalu dolzai iz izvora carsijskih prica i forme igraca iz proslog veka.....taj solidan spic je dao 18 gola u prosloj sezoni....vise nego Berbatov kojega cenis kao klasnog igraca (i kojeg ja mnogo postujem)....ne valja ti kocepcija...

Sve ovo što si ti naveo je plod tvoje mašte, ja ništa od ovog nisam rekao. Nisam komentarisao Modrića, ni VDV-a niti uporedio Berbatova i De Foa.
Rekao sam da su King i Vudgejt ispušeni igrači, u čemu je problem? Imaju po 30 godina a Runi ima duplo više nastupa u reprezentaciji nego njih dvojica zajedno. :mrgreen:

Poslednja izmena:
Sve ovo što si ti naveo je plod tvoje mašte, ja ništa od ovog nisam rekao. Nisam komentarisao Modrića, ni VDV-a niti uporedio Berbatova i De Foa.
Rekao sam da su King i Vudgejt ispušeni igrači, u čemu je problem? Imaju po 30 godina a Runi ima duplo više nastupa u reprezentaciji nego njih dvojica zajedno. :mrgreen:

pa jel si reko da za ostale nisi cuo...a tu oni spadaju ;)
videli smo runija na svetskom prvenstvu....ne sastavlja se.....rednap je lepo rekao za njega...da se ne zove runi i da ima 25 godina...sa ovakvom igrom milion nebi dao za njega.....a sada kako vidim runi blista :) za godinu ipo dana dao je dva gola (jedan iz penala)...a 2-3 penala je umedjuvremenu promasio....sta da kazem sampion ipo.....
Kingu nisu povrede dozvolile da napravi karijeru kakvu je mogao...nije on ispusen igrac...za vaseg Ferdinanda,O'Sija i Evansa je i ovako povredjen tatko....
Vudgejt da nije na nivou nebi ga trazio Arsenal iako je vec dve godine povredjen....on ovako copav sa jenu nogu...ce igra bolje od Koscijelnog i Skvilacija...

Има и тога :mrgreen:али у оној лиги је то тешко јер су сви јаки што финансијски што са везама.

.....ali Fergi je po tom pitanju nenadmasan,niko nema veze kao vi....a neki imaju obraz i bolje im je da ostanu bez trofeja posteno nego da ga uznu na kvaran nacin....samo nastavite...cela sudijska organizacija i FA Engleske je uz vas...

Evo ti...cisto da znas ko je Man Utd dvanaesti igrac..
A evo vidis i Pera gore priznaje...

168020_10150381570595570_867905569_16629718_4120144_n.jpg

75645_445151183132_580168132_5372392_8028726_n.jpg

@Петар Врангел
lafe..lepo je to i plemenito sto si priznao da ima namestanja sa vase strane....al' evo mi necemo da se vodimo izrekom "ko priznaje pola mu se prasta" cisto zbog vasih interesa....da je tako pola trofeja bi morali da vratite nazad...

pa jel si reko da za ostale nisi cuo...a tu oni spadaju ;)
videli smo runija na svetskom prvenstvu....ne sastavlja se.....rednap je lepo rekao za njega...da se ne zove runi i da ima 25 godina...sa ovakvom igrom milion nebi dao za njega.....a sada kako vidim runi blista :) za godinu ipo dana dao je dva gola (jedan iz penala)...a 2-3 penala je umedjuvremenu promasio....sta da kazem sampion ipo.....
Kingu nisu povrede dozvolile da napravi karijeru kakvu je mogao...nije on ispusen igrac...za vaseg Ferdinanda,O'Sija i Evansa je i ovako povredjen tatko....
Vudgejt da nije na nivou nebi ga trazio Arsenal iako je vec dve godine povredjen....on ovako copav sa jenu nogu...ce igra bolje od Koscijelnog i Skvilacija...

Čitaj svoje postove. Nisi pomenuo Modrića i VDVa u tom postu.
King,Vudgejt,Hadlston,Defo i Douson
Koncentriši se.

Runi je klasa i tu prestaje svaka diskusija, o tome neću da raspravljam. Runi ne postiže golove ali je prvi asistent lige.
Ferdinand ima 80 nastupa u nacionalnom timu, koliko ima King?
Vudgejta ne traži Arsenal, niti ga bilo ko traži.

Čitaj svoje postove. Nisi pomenuo Modrića i VDVa u tom postu.

Koncentriši se.

Runi je klasa i tu prestaje svaka diskusija, o tome neću da raspravljam. Runi ne postiže golove ali je prvi asistent lige.
Ferdinand ima 80 nastupa u nacionalnom timu, koliko ima King?
Vudgejta ne traži Arsenal, niti ga bilo ko traži.

Kakav Modric i Van der Vart....na cemu si????

Prvi asistent lige je Nani,drugi Brunt,treci Arsavin a cetvrti Drogba....
Ja sam rekao da su Kingu karijeru upropastile povrede....da nije bilo povreda imao bi sigurno vise nastupa od Ferdinanda...zbog povreda koje ga prate kroz karijeru on nemoze da ima toliko nastupa ali to ne znaci da je slabiji od Ferdinanda....

Gunners consider Woodgate raid
Arsenal mulling over move for returning Spurs stopper
Last updated: 21st January 2011
Woodgate: Reported Gunners target

Skysports.com understands Arsenal are weighing up a shock move to sign Tottenham defender Jonathan Woodgate.

The Spurs man came through a practice game in midweek against QPR having not played since November 2009 due to a career-threatening groin problem.

Gunners manager Arsene Wenger is looking to strengthen his backline in this month's transfer window due to injuries to regular stoppers Thomas Vermaelen and Sebastien Squillaci.

And it is understood the Frenchman wants to raid Arsenal's north London rivals for Woodgateto plug the gap in his side's central defence.

Former England stopper Woodgate arrived at White Hart Lane from Middlesbrough in 2008, but has seen his Spurs career hampered by injury.

Kakav Modric i Van der Vart....na cemu si????

Prvi asistent lige je Nani,drugi Brunt,treci Arsavin a cetvrti Drogba....
Ja sam rekao da su Kingu karijeru upropastile povrede....da nije bilo povreda imao bi sigurno vise nastupa od Ferdinanda...zbog povreda koje ga prate kroz karijeru on nemoze da ima toliko nastupa ali to ne znaci da je slabiji od Ferdinanda....

Gunners consider Woodgate raid
Arsenal mulling over move for returning Spurs stopper
Last updated: 21st January 2011
Woodgate: Reported Gunners target

Skysports.com understands Arsenal are weighing up a shock move to sign Tottenham defender Jonathan Woodgate.

The Spurs man came through a practice game in midweek against QPR having not played since November 2009 due to a career-threatening groin problem.

Gunners manager Arsene Wenger is looking to strengthen his backline in this month's transfer window due to injuries to regular stoppers Thomas Vermaelen and Sebastien Squillaci.

And it is understood the Frenchman wants to raid Arsenal's north London rivals for Woodgateto plug the gap in his side's central defence.

Former England stopper Woodgate arrived at White Hart Lane from Middlesbrough in 2008, but has seen his Spurs career hampered by injury.

Pa to, kakav Modić i VDV, nisi ih pomenuo uopšte.
Pazi njega što veruje novinarima. :mrgreen:
Znaš, novine moraju da se prodaju, nešto mora da se škraba. Tako i AS napiše da Mesi ide u Real za 150 miliona eura. Baljezgarije.

Top asistenti PL za ovu sezonu:
http://soccernet.espn.go.com/stats/assists/_/league/eng.1/barclays-premier-league?cc=5739

PS Ferdinand nije igrao 9 meseci zbog suspenzije a imao je i ne-mali broj povreda i uvek je u fudbalskom svetu bio više rangiran od Kinga.
Što i utakmice u nacionalnom dresu nedvosmisleno pokazuju.

Back