SRV
Aktivan član
- Poruka
- 1.543
E ovako...
...uz bozju i sudijsku pomoc
netrebas mnogo da pratis fudbal da bi znao o cemu pricam...
...kako za koga sefe....za nekoga je Andi Kerol majstor a neko pa nije cuo za njega...nekome je Kleo bolji od Benta (za ovo sam ozbiljan...neko se izvali ovde) za nekoga je Skrtel majstor za Ledlija Kinga....ako King,Vudgejt,Hadlston,Defo i Douson nisu nista posebno onda neznam o cemu da pricamo...
Ako pratis dovoljno znao bi da je Tottenham najmalorozniji tim sto se tice povreda...ja ne trazim opravdanje nego samo kazem da nas nisu bez razloga stavili kao jednog od favorita za osvajanje titule....ako ti bolje znas od strucnjaka svaka cast...ali niko nije mogao da pretpostavlja da ce peh sa povredama da se nastavi...Man Utd i ostali se bore sa povredama sa 2-3 igraca najvise....a nama doktori sastavljaju tim....vise ih ima kod doktora nego kod Harija...
Prvenstvo jos nije gotovo kao sto ni danas nije utakmica bila gotova posle 60. minuta...samo veliki timovi znaju da se podignu...10 boda pa i 13 nije mnogo....jos ako se uzne u obzir da je ostalo jos 15 kola...pa i da ne bude...videcemo sledece sezone...imamo mladu ekipu...vreme radi za nas...za razliku od trenutno prve ekipe na Premijer Lige imamo buducnost...
Mnogo si ti naškrabao ovde a mogao si da kažeš u 5 rečenica sve.
Sudije me ne zanimaju, Mančester je konstantan 20 godina, kao i Arsenal, Čelsi 7. Vudgejt, onaj što je išao u Real? Sećam se njega još iz Lidsa, nema od njega ništa, nikada on nije bio klasa, prenaduvan igrač.
Kao i King, veliki talenat a na kraju kurton od igrača. Ostale ne znam, znam Defoa, solidan špic ali ništa više od toga.
Meni su neki prijatelji, navijači Totenhama rekli da ste favoriti, ja pojma nisam imao. I nisu njih dvojica nikakvi stručnjaci.
Srećno, ali mislim da nema šanse, čak je i LŠ veliko pitanje.

??