Redknapp opljačkan u Madridu: Valjda sam im izgledao glupo
Menadžer Tottenhama Harry Redknapp priznao je kako je u četvrtak doživio vrlo neugodno iskustvo u Madridu gdje je bio nazočan uzvratnoj utakmici četvrtfinala Kupa kralja između Atletica i Reala...
Šef hrvatskih nogometaša, Modrića, Kranjčara, Ćorluke i Pletikose, ostao je bez novca i svih kreditnih kartica kad je uoči utakmice šetao oko stadiona Vicente Calderon.
- Hodam oko stadiona, atmosfera je sjajna, okolo su mali šatori u kojima se prodaju slatkiši... U sljedećem trenutku ispred mene su dvojica muškarca na koljenima i počinju me vući za hlače. Pomislio sam "što radite" kad su mi bacili ključeve na pod. Nisam znao trebam li ih opaliti koljenom u glavu ili ne. Pitao sam se radi li se o slijepim osobama ili nekome tko ne može hodati - započeo je priču Redknapp.
- Rekao sam im "pustite moje hlače" i odgurnuo ih. No, dok sam to radio, drugi su mi, mislim da su ukupno bila šestorica, prekopali džepove i potom nestali. Uzeli su mi sve, sav moj novac i kreditne kartice.
Putovnicu i mobitel pljačkaši nisu dirali, pa Redknapp nije prijavio slučaj policiji.
- Vjerojatno nisu znali tko sam, ali postigli su što su htjeli, to vam mogu reći. Vjerojatno sam izgledao glupo ili takvo što, pa su pomislili "evo jednoga, očito nije Španjolac, a tražimo upravo stranca" - zaključio je Redknapp izlaganje o svome neugodnom španjolskom iskustvu.
Nogometni magazin