Ooooo evo nama i cika Vucka!?, paaa...!.... mislim da si u pravu ali samo donekle. Hteo sam reci da sam hrom-statican samo u nekim
zivotnim sitvacijama i samo ako su u mojoj blizini odredjene osobe, a ako je pored mene takodje: hroma, dosadna, NE-cool
..... "nesposobna" osoba ciji mi se fizicki izgled dopada....onda se pretvaram u aktivnog supermena i to u trenutku kada primetim
da je i ona ista kao i ja i da joj nesmeta moje staticno drzanje i rezervisano-suzdrzano ponasanje. Isto se desava i u njenoj glavi i telu
kada primeti iste stvari kod mene. E sada najveci problem je naci TAKVU osobu, dakle osobu odgovarajucih rekao bih ZAdovoljavajucih
psiho-fizickih kvaliteta posto ima mnogo prepreka u procesu nalazenja iste a najvece su: malobrojnost takvih osoba, cinjenica da mirnoca tela i nemirnost duha kod potencijalne partnerke nisu jedini preduslovi za zadovolenje mojih emotivnih potreba, sopstvene karakterne
osobine kojima mnogo sto sta smeta a sto se tice uslova u kojima se upoznaje takva osoba ali takodje treba dodati i neka nepisana pravila kojih se pridrzavaju.
skoro svi ljudi...o kojima sam vec govorio na ovom forumu, ma da se njih osobe slicne meni UGLAVNOM bas i ne pridrzavaju.