1976!
Iskusan
- Poruka
- 5.110
Samo biraj sebi slične, one što ćute kad ti ćutiš., one što daju odgovre koje bi ti dao, one koje reaguju kao i ti, i u radosti i žalosti.Da li su vam OSOBINE LICNOSTI(pre svega KARAKTER-NARAV po narodski receno) bitni prilikom izbora partnera u ljubavi ili je to ISKLJUCIVO IZGLED a sa psihicke strane samo da je osoba normalna. Sta mislim pod karakterom. Ja sam npr. jako mirna i NEDINAMICNA-STEGNUTA osoba, kojoj ne prijaju ljudi u ovom slucaju devojke koje su isuvise glasne i slobodne u ponasanju i slicno. Dakle ako bi 100% znacilo ukupan utisak sa kolikim udelom ucestvuje izgled osobe a sa koliko karakter i pozeljne osobine?.
Ponekad će one birati druge ljude, iz njima znanih razloga, ali kad-tad će naići tebi slična koja će izabrati tebe.
Sve otalo je put u besmislenu patnju.
sve si lepo rekao
, nekada nije do tebe, pa napravis pogresan izbor, kako ti kazes, a pri tom je TO, samo iskustvo vise. Ipak je pametnije uciti na svojim greskama, jer za sledeci put si zrnu pametniji, ako zaista jesi
Teško da ćeš imati budućnost sa dečkom koji je maher za igrice, prešao je sve nivoe, ossvoio poene,i pita se šta je tebi zanimljivo u kornjačama.
i da je najbitnije kakav je ko karakterom, bar meni, a osobine tog karaktera su razne, pa nekom ili odgovara ili ne, po tome i biram onog sa kim zelim ili ne, naravno, pristup dok nekog ne upoznas igra jednu od uloga.