TOTALNO ZBUNJEN

Mislim da je hteo da kaze da je fin, al' da naslucuje da je zbog toga hrom. neye8ichar...

Ooooo evo nama i cika Vucka!?, paaa...!.... mislim da si u pravu ali samo donekle. Hteo sam reci da sam hrom-statican samo u nekim
zivotnim sitvacijama i samo ako su u mojoj blizini odredjene osobe, a ako je pored mene takodje: hroma, dosadna, NE-cool
..... "nesposobna" osoba ciji mi se fizicki izgled dopada....onda se pretvaram u aktivnog supermena i to u trenutku kada primetim
da je i ona ista kao i ja i da joj nesmeta moje staticno drzanje i rezervisano-suzdrzano ponasanje. Isto se desava i u njenoj glavi i telu
kada primeti iste stvari kod mene. E sada najveci problem je naci TAKVU osobu, dakle osobu odgovarajucih rekao bih ZAdovoljavajucih
psiho-fizickih kvaliteta posto ima mnogo prepreka u procesu nalazenja iste a najvece su: malobrojnost takvih osoba, cinjenica da mirnoca tela i nemirnost duha kod potencijalne partnerke nisu jedini preduslovi za zadovolenje mojih emotivnih potreba, sopstvene karakterne
osobine kojima mnogo sto sta smeta a sto se tice uslova u kojima se upoznaje takva osoba ali takodje treba dodati i neka nepisana pravila kojih se pridrzavaju.
skoro svi ljudi...o kojima sam vec govorio na ovom forumu, ma da se njih osobe slicne meni UGLAVNOM bas i ne pridrzavaju.

Poslednja izmena:
Ne moze na osnovu nekoliko recenica, ako tog nekog ne znas od ranije

Pa KAKO CU ZNATI NEKOGA OD RANIJE ako ga prethodno ne UPOZNAM PRVI PUT. Naravno da se ne moze BAS SVE
saznati iz 5 recenica ali se
za prvih 10 sekundi SPONTANE(bez pretvaranja i dodvoravanja) komunikacije sa nekom osobom koja te prvog puta vidi moze
saznati MNOGO STO STA, a bas upravo ono sto je "1976" rekao. Uocis drzanje tela i ruku PRE SVEGA OCI i IZRAZ LICA,
oblacenje(jednostavne osobe se oblace JEDNOSTAVNO i NENAPADNO kako nebi skretale paznju na sebe),... i mnogo drugih
indikatora personalitija osobe sa kojom se komunicira. Takode tu je i nacin na koji ta osoba komunicira sa tobom jer ce u
pocetku neznajuci kakva si ti osoba spontano predpostaviti da si ti ono nesto idealno sto ona trazi i u skladu sa tim prilagoditi
svoju verbalnu i neverbalnu komunikaciju takvim okolnostima tj. bice spontana zbog nade da si ti ono nesto pravo.

Ooooo evo nama i cika Vucka!?, paaa...!.... mislim da si u pravu ali samo donekle. Hteo sam reci da sam hrom-statican samo u nekim
zivotnim sitvacijama i samo ako su u mojoj blizini odredjene osobe, a ako je pored mene takodje: hroma, dosadna, NE-cool
..... "nesposobna" osoba ciji mi se fizicki izgled dopada....onda se pretvaram u aktivnog supermena i to u trenutku kada primetim
da je i ona ista kao i ja i da joj nesmeta moje staticno drzanje i rezervisano-suzdrzano ponasanje. Isto se desava i u njenoj glavi i telu
kada primeti iste stvari kod mene. E sada najveci problem je naci TAKVU osobu, dakle osobu odgovarajucih rekao bih ZAdovoljavajucih
psiho-fizickih kvaliteta posto ima mnogo prepreka u procesu nalazenja iste a najvece su: malobrojnost takvih osoba, cinjenica da mirnoca tela i nemirnost duha kod potencijalne partnerke nisu jedini preduslovi za zadovolenje mojih emotivnih potreba, sopstvene karakterne
osobine kojima mnogo sto sta smeta a sto se tice uslova u kojima se upoznaje takva osoba ali takodje treba dodati i neka nepisana pravila kojih se pridrzavaju.
skoro svi ljudi...o kojima sam vec govorio na ovom forumu, ma da se njih osobe slicne meni UGLAVNOM bas i ne pridrzavaju.

"hroN."

(na gadjaj se engleskim - ne ide ti)

"hron." - hronican. Pogresno sam stavio sa 'm'.

Ne gadjam se ja Engleskim nego nisam lepo napisao stavio sam jedno a trebao sam drugo
a i u pravu si ne ide mi bas ali ovo mi je prilika da naucim na greskama.
Mislio sam da mislis na: HROMLJE-HROM-ISPREKIDAN/NESINHRONIZOVAN,USPOREN.......
Evo sada sam proverio, trebao sam staviti WRITE umesto WRITING a ostalo je OK....
Neznam gramatiku pa pisem na osnovu osecaja ali i uporedjivanja sa srpskim koliko je to moguce....

Poslednja izmena:
Ne gadjam se ja Engleskim nego nisam lepo napisao stavio sam jedno a trebao sam drugo
a i u pravu si ne ide mi bas ali ovo mi je prilika da naucim na greskama.
Mislio sam da mislis na: HROMLJE-HROM-ISPREKIDAN/NESINHRONIZOVAN,USPOREN.......
Evo sada sam proverio, trebao sam staviti WRITE umesto WRITING a ostalo je OK....
Neznam gramatiku pa pisem na osnovu osecaja ali i uporedjivanja sa srpskim koliko je to moguce....

Znam na sta si mislio, zato sam se i ispravio.

Btw, "ne znam". :D

Back