Totalno drugaciji od drugih

Neki kažu da imam super smisao za humor,da sam šarmantna i sl. al za to već imam naj drugaricu,ona je u tome professional.
Ja sam u pravljenju čaja.Definitivno.Svima potrefim ukus.^^
Male tajne velikih majstora :zaljubljena:

I što se tiče muzičkog ukusa,u mojoj okolini bez imalo skromnosti,totalno sam drugačija.
Obožavam Bjork,naprosto OBOŽAVAM,nekad zamalo doživim infarkt kad mi kažu da čak nisu ni čuli za nju.
Ona je moj spas u muzici :heart:

Poslednja izmena:
Kad mi dodje da se povucem ,stavim sluske u usi,psu povodac i tako nas dvoje setamo ,setamo,setamo...bar 2-3 sata moram da budem sama sa svojim mislima.

To mi treba bar 2-3 puta nedeljno.

A drugacija od drugih nisam...jedino senzibilnija od vecine ljudi koje znam.

uf,kako bih volela da filozofiram na ovu temu al ne da mi se :mrgreen:
elem,osetila sam se drugačijom od drugih pre 7 dana kad su me neki momci zajebavali da neću da izađem jer očekujem nekog jebača,a ja sam im rekla da ostajem sama sa džogerom(za neupućene,motka na kojoj se nalazi krpa i služi za potiranje) jer obavlja sve funkcije prosečnog muškarca...a tužne momke vidim prvi put u životu,kako su se samo usrali :mrgreen:

uf,kako bih volela da filozofiram na ovu temu al ne da mi se :mrgreen:
elem,osetila sam se drugačijom od drugih pre 7 dana kad su me neki momci zajebavali da neću da izađem jer očekujem nekog jebača,a ja sam im rekla da ostajem sama sa džogerom(za neupućene,motka na kojoj se nalazi krpa i služi za potiranje) jer obavlja sve funkcije prosečnog muškarca...a tužne momke vidim prvi put u životu,kako su se samo usrali :mrgreen:

:super:

A tema... ma ne osećam se posebno uopšte. Valjda je u tome caka. Svi misle da imaju neki svoj šmek, a ja jok... :mrgreen:

Back