zeksiv
Ističe se
- Poruka
- 2.186
Ajde sad...Sta radite kada vam dodje da pobegnete od sveta? Da se sklonite bar na tren? Kad mislite da ste drugaciji od drugih?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa,obicno mi barem jednom nedeljno dodje da odem na neko pusto ostrvo i da iskljucim i telefon i komp za par dana i ni na sta ne mislim...Mada,naravno to nikad ne sprovedem u delo.A skoro stalno mislim da se razlikujem od drugih,jer me veoma mali broj ljudi razume.Od onih ljudi sa kojima se druzim imam drugaciji ukus i razlicito misljenje...Mada ne mislim da je to lose,ali mi ponekad daje osecaj da me niko ne razumeAjde sad...Sta radite kada vam dodje da pobegnete od sveta? Da se sklonite bar na tren? Kad mislite da ste drugaciji od drugih?
Ajde sad...Sta radite kada vam dodje da pobegnete od sveta? Da se sklonite bar na tren? Kad mislite da ste drugaciji od drugih?
Otprilike se nesto ovako i meni desava...pa,obicno mi barem jednom nedeljno dodje da odem na neko pusto ostrvo i da iskljucim i telefon i komp za par dana i ni na sta ne mislim...Mada,naravno to nikad ne sprovedem u delo.A skoro stalno mislim da se razlikujem od drugih,jer me veoma mali broj ljudi razume.Od onih ljudi sa kojima se druzim imam drugaciji ukus i razlicito misljenje...Mada ne mislim da je to lose,ali mi ponekad daje osecaj da me niko ne razume
svi su uvijek drugaciji od drugihAjde sad...Sta radite kada vam dodje da pobegnete od sveta? Da se sklonite bar na tren? Kad mislite da ste drugaciji od drugih?
Counter strike ftw
Takodje....Hm, kad iskažem svoje mišljenje? Da, tad sam drugačija.
Ali ne mišljenje o svetu, ima nas dosta takvih koji misle da je sve sje*ano blah, blah, nego mišljenje ovako...
O životu, o življenju, o ljudima (!)...
vau baš je čudno što svi imate drugačija razmišljanja o svetu/ljudima/životu/svemu od drugih ljudi
stvarno, ovo bi moglo na natprirodne pojave i misterije
,jeste da se razlikujem od vecine u mom gradu
kad vas ima tries dvoje sveukupno
vau baš je čudno što svi imate drugačija razmišljanja o svetu/ljudima/životu/svemu od drugih ljudi
stvarno, ovo bi moglo na natprirodne pojave i misterije