TORTE: recepti, saveti, ideje...

da se upisem i ja,nisam dugo...ovo su danasnje,porucene juce pa nisu moj maximum moram reci(vadim se malo),cokoladna
attachment.php
,i svarcvald
attachment.php
.ova me namucila jer se musteriji nije dopao odabir boja a pri tom info za tortu su bile gornji sprat narandzata i zelena sa nekim bubicama,da bude vesela...nije joj se dopala zuta,al kad je probala vec sutra dan su me zvali sa tog rodjendana da poruce
attachment.php
.cokoladna
attachment.php
.moskva snit
attachment.php
.kidi sa jagodama
attachment.php
.a ova sto me namucila,prvo nisam imala tacnu,pa kad nasla tacnu nemam kutiju tako veliku(torta je od 9.5kg),pa kad nasla celofan skapiram da tacna ne moze u frizider da stane.e onda je muz malo skratio,skinuli ukrasnu foliju i ponovo prilepili...
attachment.php

Treba mi savet od vas strucnijih :D ...Treba da pravim tortu za jednu skolu za matursko vece ...potrebna mi je torta za dobrih 70 parcadi...planitala sam da bude torta u obliku knjige,odnosno donja da bude malo veca i na njoj jos jedna knjiga ...e sad ne znam koje bih torte pravila ,posto su trazili da jedna sadrzi u sebi plazmu il tako nesto ...posto ne volim niske torte morala bi da bude nekih 12 cm visoka al ne znam koje dimenzije da pravim da dobijem tu kolicinu parcica ...pomozite ,potrebne su mi dimenzije i mjere materijala ...jel ima neko neki predlog ? :-)

Jaooo pomoc! Danas sam pravila tortu koju treba da ukrasim fondanom celu ,al mi je fil nesto skroz redak nije se stegao ,ne znam kako ce biti do ujutru ...ovu tortu cesto pravim jer je cvrsta a sta se sad desilo ne znam ...Nesmem se usuditi da na celu stavim fondan pa sam mislila samo povrsinu da prekrijem fondanom a okolo da stavim slag pavlaku ,moram da inprovizujem ,hoce li se fondan topiti ako dodje u kontakt sa slag pavlakom ? Hitno mi treba odgovor

E posto sam ja postala jedna od najgorih na forumu, nema pa me nema, sada samo za vas PREMIJERNO moja prva mladenacka 5spratnica :super: (dekoracija je kopija jedne Ciletove, samo je sprat nadogradjena :heart:)
Nije neka fotka, slikala sam je u frizideru, smanjila je da moze brze da se ucita itd... ali ne mogu izdrzati dok ne dodje vrijeme da je nosimo kada cu je slikati malo bolje, valjda :hahaha:
5-spratova-1.jpg

Samo jos da smislimo nacin kako bezbejdno da je sa 6 sprata spustimo dole, ja se tog dijela najvise bojim, stavljanje i vadjenje iz frizidera, nosenje do lifta, pa drzanje u njemu koji je brzinski ali zato sto cimne kad se zaustavlja, uh... a onda stepenice, jooooooj :eek: :besna:

Poslednja izmena:
E posto sam ja postala jedna od najgorih na forumu, nema pa me nema, sada samo za vas PREMIJERNO moja prva mladenacka 5spratnica :super: (dekoracija je kopija jedne Ciletove, samo je sprat nadogradjena :heart:)
Nije neka fotka, slikala sam je u frizideru, smanjila je da moze brze da se ucita itd... ali ne mogu izdrzati dok ne dodje vrijeme da je nosimo kada cu je slikati malo bolje, valjda :hahaha:
5-spratova-1.jpg

Samo jos da smislimo nacin kako bezbejdno da je sa 6 sprata spustimo dole, ja se tog dijela najvise bojim, stavljanje i vadjenje iz frizidera, nosenje do lifta, pa drzanje u njemu koji je brzinski ali zato sto cimne kad se zaustavlja, uh... a onda stepenice, jooooooj :eek: :besna:

ma sta Ti kazem .... nista ne valja :klap::klap::klap::klap::klap::klap:

Slične teme

Back