TORTE: recepti, saveti, ideje...

Hitno mi je potrebna pomoc. Doneli su mi Gabon tortu koja je nafilovana i treba da je prekrijem fondanom. Ali torta je sva oblozena filom, smem li uopste da stavljam fondan na to, ili moram da dodam odozgo jos jednu koricu. Nisam pametna, rekla sam im da bude neka cvrsta torta i da je samo nafiluju, ali mi nije palo na pamet da ce sve da je omazu filom...:histericna::histericna::histericna:

Hitno mi je potrebna pomoc. Doneli su mi Gabon tortu koja je nafilovana i treba da je prekrijem fondanom. Ali torta je sva oblozena filom, smem li uopste da stavljam fondan na to, ili moram da dodam odozgo jos jednu koricu. Nisam pametna, rekla sam im da bude neka cvrsta torta i da je samo nafiluju, ali mi nije palo na pamet da ce sve da je omazu filom...:histericna::histericna::histericna:

e zato ja više ne primam na šaranje fondan ! Dušu sam svoju isplakala zadnji put kad su mi doneli ( još poznanici ) i rekla sam tad NEĆEŠ VIŠE NIKAD !!!! Šlag može . To mi donesu i tortu u dubokom tanjiru ( i to mi se desilo ) Ja je uglancam i super . A fondan nikako . Meni takva sekiracija ne treba !

а ста фали прст дебело фила, кад се стегне лепо преко бц и терај, буде бабарога....ја сваку торту добро замазем филом около и одгоре......па киндер и кремисимо су сами фил па иде фондан беѕ проблема....тако да нема фрке, само лепо бц да се стегне у фризидеру и фондан беѕ проблема.....

nije problem kad donesu sa prstom fila , nego je problem kad donesu gde viri cosak od piskote pa moram dodati ( jos ako treba mutiti ) fila , i donesu mi tortu uvece , treba za ujutru a ona nafilovana sat vremena pre toga ... a lepo sam rekla da bude ohladjena i utegnuta ko struna ... ma uzas !!!

Ja zbog toga neću nikom ni da dekorišem tortu za pare. Kada nekom uradim, to je neko ko mi je drag, i to odradim za dž. Inače, ja se ubih da izravnam i zaglačam svoje da bi bile utegnute, a tamo ću da se patim sa koječime. I koliko da naplatim? Koliko god da kažem, meni je malo, a njima mnogo.
Istina, vazda misle da ce to doboti za sitne pare. Imala sam ja dvije sestre kojima sam dvije godine za redom ukrasavala, jedna ima dvoje, druga jedno dijete, a torte neke ogromnog precnika,a visina kao palcinka, ma mrzim to. Naracunam ja to sve njima fino, i fondan i figurice, masnice, slova na zicama,a ma sve u sitna crijevca, plate one to, kazu da je skupo, ali da su prezadovljne i dodju opet... E jedne godine preskoce, ja kazem jos bolje jer vec odavno ne radim to, nedavno zovu... ja ih prosljedim kod druge zenice, sta je bilo en znam, ali defintivno muka mi je od svarcvald koja je curila, od palacinka torte z akoju aj kuvam jos fil;a i pecem koju da bi licila na nesto, enka, hvala lijepo!!! Ali znam da nasa Ledyns fino vaspitala svoje musterije za ukrasavanje, sve pod konac donesu :zcepanje:

Slične teme

Back