Nify
Početnik
- Poruka
- 26
Divni I brzi kao I uvek 
Hvalaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!

Hvalaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
iva i lady hvala za odgovore..smislicu nesto jer mi treba za prekosutra a da narucim negde ne verujem da ce mi stici.a i nisam nigde videla da ima
Sto volem ove tvoje torte sa slagom....ova sa kalnerima sa strane mi je extra.....
Eventualno da pokušaš da boje u prahu rastvoriš u ulju
Skini taj fil i namazi puter kremom, kada se dobro stegne u frizideru stavi fondan.Znam za puter krem, al me plasi da taj toliki fil nece da skodi fondanu nekako...otkud znam. Uradicu tako pa sta joj Bog da
Hitno mi je potrebna pomoc. Doneli su mi Gabon tortu koja je nafilovana i treba da je prekrijem fondanom. Ali torta je sva oblozena filom, smem li uopste da stavljam fondan na to, ili moram da dodam odozgo jos jednu koricu. Nisam pametna, rekla sam im da bude neka cvrsta torta i da je samo nafiluju, ali mi nije palo na pamet da ce sve da je omazu filom...![]()
Istina, vazda misle da ce to doboti za sitne pare. Imala sam ja dvije sestre kojima sam dvije godine za redom ukrasavala, jedna ima dvoje, druga jedno dijete, a torte neke ogromnog precnika,a visina kao palcinka, ma mrzim to. Naracunam ja to sve njima fino, i fondan i figurice, masnice, slova na zicama,a ma sve u sitna crijevca, plate one to, kazu da je skupo, ali da su prezadovljne i dodju opet... E jedne godine preskoce, ja kazem jos bolje jer vec odavno ne radim to, nedavno zovu... ja ih prosljedim kod druge zenice, sta je bilo en znam, ali defintivno muka mi je od svarcvald koja je curila, od palacinka torte z akoju aj kuvam jos fil;a i pecem koju da bi licila na nesto, enka, hvala lijepo!!! Ali znam da nasa Ledyns fino vaspitala svoje musterije za ukrasavanje, sve pod konac donesuJa zbog toga neću nikom ni da dekorišem tortu za pare. Kada nekom uradim, to je neko ko mi je drag, i to odradim za dž. Inače, ja se ubih da izravnam i zaglačam svoje da bi bile utegnute, a tamo ću da se patim sa koječime. I koliko da naplatim? Koliko god da kažem, meni je malo, a njima mnogo.
Tenesa, sve su savršene, ali ove knjige su me oborile s nogu. I leba ti, je l ta groovy slova koristiš bez izbacivača, kada ti slovo A nema rupe?