Boem M
Zainteresovan član
- Poruka
- 192

Uploaded with ImageShack.us

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

boem super su ; fondan torte srecan vam rodjendan torta je super
, a ja želim da probam novu tortu i to sa čokoladom i pomorandžom. Hitno je!
Sutra je mom suprugu rođendan, a ja želim da probam novu tortu i to sa čokoladom i pomorandžom.
Tako da mi je potreban link ili recept za hvaljenu i isprobanu Čoko oranž tortu.
Unapred hvala!![]()
ivana,ja sam jela napoleon tortu sa dosta fila i kasnije pronasla recept po kome ide oko 1kg margarina,sto u kore,sto u fil.cini mi se da se za fil kuvaju zumanca pa se onda mesa sa krem slagom od vanile.Ja bi smanjila kolicinu cokolade u korama i pojacala fil,tj kolicinu krem slaga
Pa pozitivno je to sto marcipan treba biti prvi do torte, pa onda one gusjenice zelene dvije nijanse boje, i gore ispod ruza na polulopti prvo marc pa onda ruze, znaci nece se on ni vidjeti prakticno. Musterija je neka manekenka stalno na dijetama, a marcipan obozava, pa posto ja nemam nikakvu tortu u ponudi da je unutra on, onda smo ovako smislili, a rekla je koliko god ga ja potrosim kada kupim, platice mi pored cijene ovako torte. Samo se nadam da se on kao i fondan lijepi za pk i da poslije mogu sa lijepkom za fondan na njega lijepiti sve te dekoracije? A i gdje da ga kupim, ne znma, vidjela sam da ima u Rodi, a da li ima na buvljaku kod ovih sto donose madjarsku robu? Ima i ova moja sugradjanka SVE ZA TORTE, i moram da rijesim gdje da kupimTeoretski može, ali u praksi će ti biti malo pipavo. Marcipan je tvrđi i suvlji, lakše puca i teže se razvlači. Moraćeš deblje da ga razvučeš pa će ti otići više marcipana. (to imaj u vidu kad joj budeš određivala cenu). I razvlači ga između dva lista pek papira.
Nema tu nista tesko, ali dok ubodes proporcije, jer treba biti dosta veca od originala koji su mi donijeli. Pa dok sloj po sloj raznih trakica... bas me iznerviralo.