TORTE: recepti, saveti, ideje...

crna nugat

kinder

kidy sa crvenim vocem

plazma i vocna, vanila krem i razno svjeze voce

kidy sa crvenim vocem

moskva snjit

crna nugat

milka sa topljenim cokoladama i kidy sa malinama

obe su crna nugat

coko nugat i belinda

milka sa topljenim cokoladama i kidy sa malinama

Zoja

reforma, Zoja i milka sa topljenim coko

kidy sa crvenim vocem

milka sjeckana

moskva snjit

kinder

plazma

coko nugat
kidy sa malinama

coko kremasta
lud-lab
plazma sa topljenim cokoladama, danas od naseg dragog cileta (ispade kao da je muski rod, e kakvo je forumasko ime izabrala :zcepanje: ) sam saznala da je to u stvari malo modifikovana MILKA SA PLAZMOM

Poslednja izmena:
i jos jedna cokoladne od mene...
attachment.php
ucim se,ucim....

Meni je to palo na pamet ali može da se desi da fondan počne da se topi zbog šlaga.

Ja se kanem, da prvom prilikom, čim mi obaveze dozvole, napravim za probu tortu koju ću da namažem šlagom u koji je dodat ml. keks i preko toga da stavim fondan.

To mi je odavno neko sa foruma rekao da tako radi, a sada u nedelju sam čula, kada su mi bile gošće, da tako radi i Snežana Ognjanović, a njene torte su fenomenalne.

- - - - - - - - - -

Ima li neko recept za kapucino tortu, ali da nije sa susenim korama?

Ja je pravim po cilencetovom receptu, mislim da ima na temi napissn, i nisu kore sušene, nego klasične od belanaca, šećera i ml. oraha.

Ja sam radila to po receptu Cokolada 4 boje, tako sto sam pekla WOW biskvit i rasjekla na 3 ili 4 korice, a fil ide od 1/2l sl. pavlake se umuti sa par kasika secera, kada je super cvrsto doda se 1/2kg maskarpone sira i to se podijeli na 3 dijela, u svaki po 100gr prvo crne, pa mlijecne i na kraju bijele coko. Treba paziti samo da kada se dobro umuti pavlaka onda samo malo to promejsati sa markarponeom, on se za tili cas pretvori u neke grudvice i razvodnji pavlaku.

Slične teme

Back