Ja pravim glazuru od čokolade ovako: 100 g čokolade, minimum 50 g margarina, kašika - dve ulja, kašika kakaa. Kada se razredi i osvetli čokolada, treba joj malo kakaom vratiti boju, da ne bude seda.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To je gansch sigurno, uh, prije nekih mjesec mozda i vise sam sa jednom sugradjankom na FB o tome pricala kakv treba biti da bi se tako fino prelio do pola oboda torte, a li sad niakko da nadjem te poruke, ako nije kasno, ja cim saznam detalje pisem jer nisma probala do sad nikad, a bas izgleda efektno i brzo samo kada se usteliJa mislim da je to ganaš, samo malo prohlađen, pa preliven preko šlaga. A glazura od čokolade sme preko šlaga, ja sam to radil milion puta.
Domacice, ne daju bonice, ali bravo za bockanje ai za ovu pink nijansu koju si dobila, super je intenzivna. Ja to ne radim uopste, evo juce su bile potencijalne musterije i trazio slavljenik za svoj 18 rodj iskljucivo bockanje Delije Sever znaka sa nekim macevima, nudila sam crtez na fondanu, isjecen iz dijelova, nije bitno, samo da je fondan i okolo ogradica od bijele cokolade, nije htjeo. Ja definitivno to ne znam, a Sneza je isto skroz u pravuOdavno nisam bockala šlagom. I kad god treba to da radim, setim se Sneže sa Busija, koja kaže da joj dođe da kaže mušterijama da su najskuplje te što se crta po šlagu!Vala, i ja bih tako. Pipavo je do ludila.
Odavno nisam bockala šlagom. I kad god treba to da radim, setim se Sneže sa Busija, koja kaže da joj dođe da kaže mušterijama da su najskuplje te što se crta po šlagu!Vala, i ja bih tako. Pipavo je do ludila.
![]()
jel zna neko kako se ovo ukrasava, jel ova glazura preko slaga ili kako, da nije to mozda ganas?Pogledajte prilog 286806
Hvala draga moja, ansla sam kod Sonate, bas mi i odgovara i boje i sve, tako nesto sam i ja zamislila, samo da to rasporedim po cetvrtastoj tortiDaco, Sonata je radila vatrogasca Sema, pogledaj kod nje. Radila sam ga i ja ali meni je kamion torta, to ti svakako ne odgovara.
Cure hitno mi je,treba mi recept za rolat od banana ,proveren,jednom sam pravila po receptu od ZD ali sada ne mogu da ga nadjema odlican je...
Odavno nisam bockala šlagom. I kad god treba to da radim, setim se Sneže sa Busija, koja kaže da joj dođe da kaže mušterijama da su najskuplje te što se crta po šlagu!Vala, i ja bih tako. Pipavo je do ludila.
![]()
Presek mladenačke.
![]()