sanja bandin
Zainteresovan član
- Poruka
- 464
taman sam mislila da me ovaj vikend niko nece,kad ono...naravno u poslednji cas primljeno ...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Stiropor je super, ja sam sa njim radila vise torti koje nisu imale odgovarajuce tacne. A sto se tice stakla, to moze, kako ne bi moglo, ja imam od plexiglasa, izbusene 4 rupe, napravila sma i nogice i na tome idu sve moje spratne torte. Samo koliko ja znam taj plexiglas se mora kupiti u onim velikim tablama, kao i metalni limovi, kao i staklo, a da li staklari imaju kod sebe i da li uopste obradjuju plexiglas, isto ne znam. Iverica je po meni smao prelazno rjesenje jer ipak ne izgelda tako bubasticno kako tebi treba.Ma najveca kartonska tacna mi je mala...ona je 45 cm duzina....a meni treba veca.....srca su mi siroka na najsirem delu 27 cm pa jos plus slag....mislila sam da uzmem staklo pa da mi stave nogice ispod ....a sto je najgore za sutra vece mi treba...sad cekam da muz dodje sa posla pa da ga saljem kod staklara, vec sam pricala sa njima i mogu mi odraditi tako kako sam zamislila.....i da bude gotovo u jutro....
Da, tog Americkog biskvita... Ma ja cu onda od rize i nema drugog nacina, a to mi je donekle i najbolji nacinDaca-Su, moja cerka kaze da figurice prave od biskvita, kao sto prave I torte, izmrvljen I izmesan BT kremom.
Ja uvijek svako sezonsko voce zamrzavama pa imam punu skrinju jagoda, visanja, malina, kupina, a zimi ih zeliram pa tako filujem torte, samo u moskvu i kidy vadim direkt iz zamrzivaca pa u sl. pavlaku, bude to sve OK. Bezukusne, pa ne znam u cemu je razlika izmedju onih kupovnih i tvojih kada su i onako sve zamrznute. Ja ih poslazem na tacnu u jednom redu pa zamrznem, onda u kesu i sve tako koliko ih ima, samo visnje ne, njih operem pa poslazem u kese i tako direkt na zamrzavanjejel zamrzavate jagode za torte i kako,posto do sada njih nisam zamrzavala,kazu da su bezukusne.Mislilaa sam da kupim par kg da imam,posto su mi jeftinnije ove sveze od kupovnih smrznutih
?
Macediv podmetaci lux ce ti sigurno izdrzati tu kilazu, nazoves ih i dogovoris se sa njima da ti ako treba dodaju jos koji sloj da bi bilo cvrsce, to ti nije problem. Na njima sve dekorises i u gepek kola, ali definitvno moras naci neka da moze stati u njim, meni je svekar sa karavanom nosio onu jednu sto je bila 30kg, sva je bila napakovana kod kuce, jer ja ne volim to da u restoranu radim i slazem jednu na drugu, uvijek iamm osjecaj da ce svi gledati u mene i da ce mi trebati mozda jos nesto sto nisam ponijela. Dobro, nemam toliko ni iskustva u tim svadbenim varijantama, pa zato. A podloga je bila od iverice 45x45 sa zarubljenim ivicama jer mi jedino tako mogla stati u friziderTreba mi savet u vezi sa svadbenim tortama. Treba da napravim jednu, poveću na 3-4 sprata, biće oko 20 kg.
Torte idu jedna na drugu i ima dosta detalja, pa bi tortu trebalo da završim kod kuće , a problem je kako da je isporučimo?
Prvo, na šta da je stavim, da izdrži? Oni podmetači iz Mače Diva fino izgledaju ali da li može da se ponese torta na njima? Ili neka kolica da nabavimo
Drugo, kako da je prevezemo najsigurnije? I sve ostalo što se setite u vezi sa tim....Mm mi je malopre izdramio, pošto on treba da je isporuči, pa rekoh da pokušam da mu pomoignem
![]()