Natali74
Zainteresovan član
- Poruka
- 412
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kako da se ne vide PREDIVNE SU, ali ne daju boneSamo da pitam, da li se vide moje tortice u predhodnom postu? meni daje nešto kao prijavite poruku.
- - - - - - - - - -
Tzunami, to je ukrašavano rojalom. Uputstva o njemu ćeš naći u mojim postovima na temi medenjaci.
Hvala to vidim ,ja sam pitala kako pravite krivudavu ,neravnu tortu,kako to isecate kore ili sta vec :-)Samo da pitam, da li se vide moje tortice u predhodnom postu? meni daje nešto kao prijavite poruku.
- - - - - - - - - -
Tzunami, to je ukrašavano rojalom. Uputstva o njemu ćeš naći u mojim postovima na temi medenjaci.
20 cm sa fondanom je vazda ali vazda 2,5kg ako ej one klasične visine, to je minimalna težina koju ja radim pa znamnisam nikad pravila tortu od 2 kg ali ja bi stavila 20cm
20 cm sa fondanom je vazda ali vazda 2,5kg ako ej one klasične visine, to je minimalna težina koju ja radim pa znam
, onda 18cm Joj Kaca draga moja, ne pitaj, pa naravno da vazda traze da bude 2kg, a u stavri je to 2,5 ali meni glupo bas bas u manje od 20cm, nekako mi to stvarno amleno, pa vazda castim, nek bude... Kinder i milka budu i preko te tezine. Stvarno gdje ces manju tortu, ali stavrno bi moralo u 18 da bude bas tih okruglih a i opet malo vise 2kgpa ja sam od onih sto vazda caste, onda 18cm
![]()