Natali74
Zainteresovan član
- Poruka
- 412
Cecooo,moj naklon

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
treba prvi put da pravim 3D tortu od plazme, ja sam to jednom pokusala za svoju dusu pa mi nesto nije bas islo,stalno mi je nekako padao.... posle sam citala da treba prvo dobro da ohladim plazma masu pa da tek onda pravim oblik, i nakon toga opet dobro da se stegne pa onda dekorisem....treba da pravim medu kojeg cu bockati sa slagom.....jel moze neko da me uputi kako da mi se meda ne skljoka kao prosli putda li je ok tako da masu prvo dobro ohladim pa onda da pravim oblik ili ima jos neka caka......
Jel moze pomoc prijatelja? Zasto ne mogu da odgovorim na reputacije-odnosno da pisem po necijem ziduNE KAAAAPIRAM!!!
Pokuscu. Kada preko korisnickog imena udjes u profil nekog kome zelis da pises na zidu, na vrhu postoje polja Aktivnosti, Poruke korisniku, O meni, Prijatelji.. Proveri da li je kliknuto na Poruke korisniku, jer se cesto otvori strana na kojoj je aktivano polje O meni. nadam se da je to to.
Istovremeno Bravo za Cecu i Stanu R.
uvek mucim muku sa filom za snikers tortu, onim sa mlekom u prahu, sad sam nasla recept po kome se u karamelizovani secer sipa mleko i zakuva vanil puding i onda izmiksira margarin sa mlekom u prahu i kikirikijem i doda tom skuvanom pudingu....jel probao neko na taj nacin da pravi taj fil....ili kako vi pravite....
Ja po onom što je pisala Boba As torte. To bude čvrsto kao malter, nema šanse da procuri.
Meni to nekako ide od ruke, mozes da pogledas moje pepe prasice u 3D, ja umuckam plazmu, formiram telo i glavu koju stavim pored tela da se tako steze, kada se stegne, obicno celu noc, nabijem sa oprostenjemtreba prvi put da pravim 3D tortu od plazme, ja sam to jednom pokusala za svoju dusu pa mi nesto nije bas islo,stalno mi je nekako padao.... posle sam citala da treba prvo dobro da ohladim plazma masu pa da tek onda pravim oblik, i nakon toga opet dobro da se stegne pa onda dekorisem....treba da pravim medu kojeg cu bockati sa slagom.....jel moze neko da me uputi kako da mi se meda ne skljoka kao prosli putda li je ok tako da masu prvo dobro ohladim pa onda da pravim oblik ili ima jos neka caka......